Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@bialy: dokładnie! Najpierw rezygnacja a później czekaj na oferty. W najgorszym wypadku zaproponują znowu tą za 82 ;)

@vp: juz znalazłem na jakimś innym forum ;) potrzebowałem bo oddawalem tel do serwisu a nie miałem polskiego oficjalnego roma

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do końca umowy mam 4 miechy.Boję się tylko że jak napiszę wypowiedzenie to przyklepią i będzie po wszystkim,nie będą próbowali zatrzymać klienta.

Opublikowano

To dzień przed końcem zakończenia umowy pójdziesz do salony albo zadzwonisz i przedłużysz obecną umowę.

Opublikowano

Zawsze próbują zatrzymać klienta. Taka polityka ;) Nie bój nic.

Poza tym (za przeproszeniem) spuszczasz się nad tym jakbyś miał wygrać miliony :P

Opublikowano

:grin:

Poza tym spróbuj przedłużyć umowę poprzez stronę internetową - telefony są tańsze i to sporo.

Ja miałem okazję kupić iphone 4s 700(!) złotych taniej, ale kur... akurat byłem goły i wesoły. Wszedłem kilka dni później i cena już skoczyła. Za kolejne kilka dni znowu skoczyła (chyba mnie śledzą :huh: )

Opublikowano

Zawsze próbują zatrzymać klienta. Taka polityka ;) Nie bój nic.

Poza tym (za przeproszeniem) spuszczasz się nad tym jakbyś miał wygrać miliony :P

Wiem,wiem,dopytuję się Was-bo może ktoś ma większe doświadczenia i posłuzy pomocą :wink:

:grin:

Poza tym spróbuj przedłużyć umowę poprzez stronę internetową - telefony są tańsze i to sporo.

Ja miałem okazję kupić iphone 4s 700(!) złotych taniej, ale kur... akurat byłem goły i wesoły. Wszedłem kilka dni później i cena już skoczyła. Za kolejne kilka dni znowu skoczyła (chyba mnie śledzą :huh: )

Na stronie internetowej.....ponad tysiąc za ten telefon w takim abonamencie.Więc tam jeszcze gorsze warunki.

Opublikowano

Do końca umowy mam 4 miechy.Boję się tylko że jak napiszę wypowiedzenie to przyklepią i będzie po wszystkim,nie będą próbowali zatrzymać klienta.

Hehe ja zawsze składam wypowiedzenia i jak do mnie dzwonia to rozmowę rozpoczynają od zdania: "jest Pan naszym kluczowym klientem i chcielibyśmy żeby Pan został z nami..."

a mój abonament wynosi całe 29 zł - kluczowy klient :grin:

także śmiało wypowiadać i czekać na oferty

Opublikowano

Bawiłem się dzisiaj Huawei P7

http://technowinki.onet.pl/huawei-ascend-p7-test-twardy-reset-129/5dn8c

Pelne zaskoczenie, bije na wszystko Xperie M2 i T3.

Malo mu brakuje do Z2 a kosztuje 1500zl.☺

Szał pał jak Chińczycy gonią z techniką do przodu.

Coś czuje ze to będzie mój następny fon, znaczy P8 jak wyjdzie.

Opublikowano

Przecież już można dorwac jak dobrze poszukasz za 1500zl Z2ke, ja ostatnio skupiłem z Playa zapakowaną za 1400zł klient potrzebował gotówkę :)
Dzisiaj była premiera Note 4 i nowego Note Edge ogólnie nie ma szału ale tym samym potanieje Note 3 :))
Również pokazali nowe wynalazki Sony jak Z3, Z3 Compact i zegarki.
Z3 różni się praktycznie że jest cieńszy o parę milimetrów i procesor podkręcili o magiczne 100mhz :D
Więc ceny pójdą w dół i to sporo ;-)

Note :arrow2:http://android.com.pl/news/30787-ifa-2014-konferencja-samsunga-za-nami-poznajcie-note-4-note-edge-gear-s-i-gear-vr/

Z3 :arrow2:http://android.com.pl/news/30811-ifa-2014-nowinki-od-sony-z3-z3-compact-z3-tablet-compact-smartband-talk-i-smartwatch-3/

Edytowane przez PABLO

Opublikowano

Producenci doszli do martwego punktu. Coraz ciezej bedzie cos nowego wymyslic. Taki samsung czy sony ma stagnacje od 2 lat.

Opublikowano

No tak, tylko w abonamencie za 60zł Z2 jakieś XXXX zł a za P7 260zl.

Wiec nawet dziecku do niszczenia nie żal dać. ☺

Edytowane przez POWER-KRIS

Opublikowano

panowie

czy program Viber ma cos takiego, jak autolokalizacja telefonu?

wczoraj zalogowalem sie u kumpla do wifi i ze tak powiem dostalem info na jakiej ulicy jestem

troche mi szczeka opadla

o co chodzi ?

Opublikowano

nie wiem co to jest program VIber, ale identyfikacja lokalizacji po wifi już dawno działa, a dokładnie działa to na podstawie ip routera z którym się łączysz. Weź np. zajrzyj na mapy google na komputerze w domu i każ określić swoją lokalizację - generalnie jest to już dość dokładne choć wszystko zależy od dostawcy netu.

Opublikowano

nie wiem co to jest program VIber, ale identyfikacja lokalizacji po wifi już dawno działa, a dokładnie działa to na podstawie ip routera z którym się łączysz. Weź np. zajrzyj na mapy google na komputerze w domu i każ określić swoją lokalizację - generalnie jest to już dość dokładne choć wszystko zależy od dostawcy netu.

ok, nie mialem o tym zielonego pojecia

czy to mozna w telefonie jakos wylaczyc ?

Opublikowano

panowie

czy program Viber ma cos takiego, jak autolokalizacja telefonu?

wczoraj zalogowalem sie u kumpla do wifi i ze tak powiem dostalem info na jakiej ulicy jestem

troche mi szczeka opadla

o co chodzi ?

Poszukaj w telefonie ustawień lokalizacji. Być może masz ustawione lokalizowanie po wifi & danych komórkowych (niby do wspomagania gpsu).

Wyłącz to. Wtedy, za każdym razem, gdy będzie chciał Cię zlokalizować, to Cię zapyta najpierw.

Ale nie ma co panikować. Nawet jak wszystko wyłączysz, a Obama, Dżihadyści lub Putin będą chcieli Cię znaleźć, to Cię znajdą :lol:

Opublikowano

Znajdź w opcjach telefonu usługi lokalizacyjne i je wyłącz, może to coś da.

A jak go Putin szuka to sorry ale już nic nie pomoże. ☺

Edytowane przez POWER-KRIS

Opublikowano

mieliscie racje - mialem wlaczony Dostep do mojej lokalizacji

kutfa, galaxy S4

jest czym sie bawic ....

podziekowal serdecznie :hi:

(i mam nadzieje ze ten uj mnie nie szuka...)

Opublikowano

Putin to pestka. Zanim dojdzie do Kijowa - 2 tygodnie, do Warszawy, przynajmniej kolejne 2 tygodnie, to już człowiek zdąży śmignąć.

Gorzej z tymi Dżifanatykami.

Opublikowano

Gorzej z tymi Dżifanatykami.

odnosnie tego tematu jak ktos ma mocne nerwy, to mozna obejrzec i poczytac

ostrzegam - zdjecia sa wiecej niz drastyczne

http://www.redakcja....ust-chrzescijan

Edytowane przez Kamyk

Opublikowano

Pablo za ile masz SGS3 LTE ?

Mój po kilku warsztatowych przygodach wygląda jak nieszczęście. .. :facepalm: