Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd najlepiej ściągnąc Tapatalka 2 ???

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najlepiej z szarej strefy ;) Chyba że chcesz płacić :whistling:

wysłane kurierem

Opublikowano

Devast - z GPlaya :D albo z chomika.

Wysłane z prodiża.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja mam na mailu chyba bo kolega z forum wysylal. Nie bede podawal nicka w razie co :P

wysłane kurierem

Opublikowano

Naprawde kupujecie telefony za 2-3 tysie, a potem szkoda 10 zł na program, który macie na lata, a używacie codziennie? :kwasny:

Opublikowano
Naprawde kupujecie telefony za 2-3 tysie, a potem szkoda 10 zł na program, który macie na lata, a używacie codziennie? :kwasny:
A co Ty się tak dziwisz:grin: jak kupią fona za 2K to potem już na program nie ma:polew:
Opublikowano

nawigacja Sygic instalował ktoś na SE neo V?

Opublikowano

Sygic ma slaby algorytm wyszukiwania. Bladzi i gubi sie.

Wysłane z prodiża.

Opublikowano
A co Ty się tak dziwisz:grin: jak kupią fona za 2K to potem już na program nie ma:polew:

Ej wypraszam sobie. Ja mam tel z przedłużenia umowy za 100 zł :whistling: A skoro można mieć coś za darmo to po co płacić?

wysłane kurierem

Opublikowano
Ja mam na mailu chyba bo kolega z forum wysylal. Nie bede podawal nicka w razie co :P

wysłane kurierem

:whistling:

Opublikowano
Sygic ma slaby algorytm wyszukiwania. Bladzi i gubi sie.

Wysłane z prodiża.

no ale jest darmowy jak się wrzuci cracka to co zamiast niego?

Opublikowano

AutoMapa

Wysłane z prodiża.

Opublikowano
A skoro można mieć coś za darmo to po co płacić?

To może wezmę sobie Twoją Audi, też za darmo:facepalm: Ktoś się narobił nad tym programem, a ty go bezczelnie okradasz :hi:

Opublikowano
A skoro można mieć coś za darmo to po co płacić?

po to, żeby być uczciwym...posiadasz takie słowo w swoim "słowniku"?

po raz kolejny słyszę to samo od Ciebie-czy Ty za nic nie masz zamiaru zapłacić? odnoszę wrażenie, że musisz być strasznym sknerą i masz wypaczone pojęcie o funkcjonowaniu w społeczeństwie...pospolicie to jest nazywane "prowadzenie pasożytniczego trybu życia", a fachowo to "działanie antagonistyczne, doprowadzające do wyniszczenia jednostki-w tym wypadku producenta/pomysłodawcy projektu" ...Regulamin Forum pkt 11, 12, 25, 32, 36, ale, żeby nie było-to wszelkie tego typu działania-są piractwem i w związku z tym-ogólne upomnienie dla wszystkich, wszystkie linki do nielegalnych źródeł-będą kasowane...

Opublikowano

Chlopie, ale domjenick ma racje. ten program kosztuje 9,99PLN. Deweloper poswiecil swoj czas i pewnie nadal poswieca wydajac poprawki i dodajac funkcjonalnosci. Ja rozumiem, ze ktos moze nie miec kasy na program za setki zlotych i sciaga z chomika... ale 10 pln, powaznie?

Opublikowano

Kolejny temat gdzie widzę kłótnie i chamstwo - proponuje stworzyć gifa jak dajecie sobie po ryju - haha ( napewno bedzie popularny na tym forum)

Ja mam automapę na andku - menu ubogie w porównaniu do wersji na Win.-mobile

Ponadto raz zapłaciłem za AutoM i teraz na Andka znowu trzeba płacić - to uważam to za szczyt naciągalstwa

Prosze zwrócić uwage że ten system And. dodatkowo wymusza co roczną aktualizację AutoM.

Dlatego mam scrakowaną AM - bo niepotrzebuję aktualizacji co rok .

Opublikowano

Niestety ludzie nawet w dzisiejszych czasach nie rozumieją, że program sam się nie napisał. Ktoś poświęcił czas, włożył pracę i chciałby sprzedać swój produkt. Nie oszukujmy się.. 10 zł za apkę przy telefonie za 2k to chyba nie jest dużo?

Opublikowano

no oczywiscie 10zł = to czteropak , cena spoko

Opublikowano

Ciekawy jestem ilu z was uzywalo oryginalnego vaga? Nie badzcie hipokrytami bo moge sie zalozyc ze kazdy z was mial i uzywal jakiegos pirata.

Muze pewnie tez kupujecie w sklepach a nie sciagacie :wink:

Prosze was nie badzcie smieszni :facepalm:

wysłane kurierem