malik Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Proste końcówki w dieslu absolutnie NIE brudzą zderzaka! To jakaś bujda na resorach! No chyba, że masz wgrany taki program jak alan A tu tyłek mojej niuńki: Końcówki o średnicy 75mm, lekko ścięte. Bardzo podobne do oryginalnych z S4. Takie same mają Flyer i Oniak. U mnie wystają trochę bardziej.
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 dzieki Malik z fotke no w srode odbieram wszystkie elementy z malowania i będą mi składać Je w ASO.... potem mnie czeka własnei podjazd do jakiegoś "tłumikarza" dzieki wszystkim za info.
adadur Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Skierowane w dół końcówki wydechu w dieslu to chyba wymysł niemieckiego (zachodniego) prawa.
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 cuber Może to Cie zainteresuje - http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=160203092414&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=006
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 cuber Może to Cie zainteresuje - http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=160203092414&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=006 dzięki za info no ale juz poradziłem i zakupiłem dwa tłumiki końcowe firmy ULTER zobacyzmy co bedzie dalej....
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 gadaj czy odgłos klekota się zmienił? nie zmienia sie moze ciut ciut ale nie do poznania
miro_x Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Cuber a przerabiałeś cały wydech pod te tłumiki czy tylko robiłeś rozdziałkę zaraz przed tylnym zderzakiem?
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Cuber a przerabiałeś cały wydech pod te tłumiki czy tylko robiłeś rozdziałkę zaraz przed tylnym zderzakiem? zrobili mi zaraz za środkowym tłumikem rozdzielenie.....
miro_x Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Aha czyli po równo rozdziela spaliny. Dymi z obu rur
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Aha czyli po równo rozdziela spaliny. Dymi z obu rur inaczej bym nie robił Jasne ze dymi z dwóch stron równomiernie
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 i tak ma być :th: przyjedz w Niedziele na spocika to pooglądasz....
HiRide Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 ma ktos fotke jak wyglada taka rozdzialka za srodkowym tlumikiem na dwa wydechy w 1.9 avf? bede wdzieczny ps.ale odgrzalem pulpeta :gwizdanie:
maciejski Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 ja kupilem srodkowy od 2.5TDI, wiec mialem gotowca.
HiRide Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 ja kupilem srodkowy od 2.5TDI, wiec mialem gotowca. bede wdzieczny za fotke twojego ukladu
maciejski Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 to jest dokladnie zdjecie mojego wydechu przed zalozeniem
Bart-S Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgodnie z sugestią Cubera wklejam się tutaj... Chciałbym prosić o pomoc przy kolejnym modzie... Planuję założyć podwójny wydech ale zależy mi na tym aby mod był jak najbardziej zbliżony do "fabryki". Jakiś czas temu oglądaliśmy auto z moim mechaniorem i doszliśmy do wniosku że "fabrycznie" się nie da... Jednak na ostatnim spodzie Musashi zwrócił mi uwagę na to że podwójny wydech wychodził w standardzie dla 1.9Q - ponoć jest to ta sama płyta podłogowa co w 1.9FWD - więc wychodzi na to że jednak się da I tutaj moja prośba o jakies informacje na ten temat - szczególnie proszę o info osoby posiadające 1.9Q lub mające do niego dostęp. Gdyby udało się skombinować jakies foty - jak poprowadzona jest instalacja... Wtedy wiedziałbym jak się do tego zabrać. Mam nadzieję że i tym razem pomożecie Z góry dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi