Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekaj,może go złapią, a wtedy rzeczoznawca i szkoda całkowita:naughty:

Opublikowano

z tego co kojarzę to Tomeks taką Toyotą śmiga, może się z nim dogadaj na ubezpieczenie :whistling:

Opublikowano
z tego co kojarzę to Tomeks taką Toyotą śmiga, może się z nim dogadaj na ubezpieczenie :whistling:

Tomeks ma rav4.

Hiace to busik:wink:

Opublikowano
kondolencje.Takie zycie.:kwasny:

Umarł ktoś ?

:facepalm:

Opublikowano

No to mi się pomyliło chyba z innym jego busem :whistling:

Opublikowano

Współczuje. Oby leszcza znaleźli. Jakoś dziwnie mnie tknęło, że to krajan mógł być.

Opublikowano
kondolencje.Takie zycie.:kwasny:

Umarł ktoś ?

:facepalm:

Radość z bezwypadkowego auta.

Opublikowano

Będzie facelift :)

Opublikowano
  • Autor

Nie no tragedii nie ma uszkodzone jest tylo poszycie błotnikow ten prawy wyglada duzo lepiej niz lewy no tak wiec do lakieru zderzak i dwa błotniki do wymiany lampy bo sa obie porysowane i ten blotnik z lewej.zderzak mialem trochę obity od kamieni i much wiec w sumie dobrze.

Zawieszenie tez jest na miejscu kolo nie jest nigdzie przesunięte zagieta jest felga i moze drążek kierowniczy bo sie minimalnie kierownica przestswila.

Jedyne czego się w sumie obawiam to lakieru ale zawsze lepiej malowac błotniki gdxie jest duzo przetloczen niz np. drzwi.

Opublikowano

Zrób przodzik z polifta :naughty:

Opublikowano

W A4 blotniki tez sa plastikowe jak w A5 czy nie ?

Bo jesli to plastik ,to nikt Ci grubosci nawet nie zmierzy.

Wazne ze maska cala i zeby z zawiasem nic grubszego nie bylo.

Opublikowano
  • Autor

Błotniki sa aluminiowe.

Opublikowano

Niefajny prezent na święta, Turdzi wyrazy współczucia :kwasny:

Opublikowano

Turdzi, jak to jest z tym IC-kiem od BiT? Przeglądnąłem twój temat, i raz piszesz ze:

wczoraj sam sobie zepsulem samochod niestety proba zalozenie IC 3.0 TDI BiT niepowiodla sie.Weze sa komplenie inne i inaczej wypofilowane probawalem to jakos poskladac ale mam gdzies jakis boostleak , auto nie jedzie tak jak powinno do tego jest t zrobione mega drutem.Niestety bedzie to trzeba zrobic jak bog przykazal i wyspawac dolne weze od nowa tymczasem mosze przelozyc IC bo tak jezdzic sie nie da , tylko kiedy

ale kilka stron później:

IC 3.0 TDI Biturbo ma wyjścia zagiete prawie na 90 stopni idace pod samochód i nie pasują one na oryginalne węże tak

więc można albo przyciąć orginalny wąż i zrobic redukcję albo jak ja uciac wejścia z IC i zrobić je tak sby pasowały pod

orginal.Ja to robiłem w MG bo Michał robi tez coolery potrafi spawac alu i wie o co w tym biega.Dla mnie wazna tez była

estetyką wszystko musiało wyglądać OEM a sztukowane węże to raczej nie moj sposob na rozwiązanie takich problemów.

- Tak przygotowany samochodów generuje bez ruszania sterownika ok. 240KM i 375-385 Nm.

Nastepny krok już tylko przeprogramowanie sterownika.

Wiec jedzie auto na prawidłowo zamontowanym IC BiT, czy jednak soft jest niezbędny?:eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Jedzie.Problem i IC BIT jest taki ze wejscia sa inaczej wyprofilowane i inna srednica węży. Wstawianie redukcji i cięcie OEM weza to druciarstwo dlatego ja przerobilem wyjscia IC ale musi to zrobic ktos kto spawa w alu. i zna sie a takze robi IC.

Tak przygotowane auto bez ruszania softu wyplulo na hamowni 240km

Opublikowano

Czyli jedzie :) Tez druciarstwa nie akceptuje, icka mam juz pospawanego. Dzieki wielkie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Samochod odebrany. Nie chcę zapeszac bo pada dzisiaj i nie oglądałem go super dokładnie ale po tym co udalo mi się oblookac wyglada że jest zrobiony perfekcyjnie.

Wymienioney blotnik dwie lampy zderzak i dwie felgi.Jedna byla uszkodzona druga tylko porysowana.Na cale szczęście zawias OK i nic tam nie musieli robić.

Opublikowano

Udalo sie namierzyc sprawce ?

Opublikowano

Szybko ogarnęli... A jak norwescy malarze ?? :naughty: