Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zobacz ile Farecli w zakamarkach zostawili :)

Opublikowano
  • Autor
Szybko ogarnęli... A jak norwescy malarze ?? :naughty:

No super mogę sie tylko domyslac co bylo malowane bo na aucie między malowanymi a nie malowanymi elementami nie widac żadnej roznicy.

---------- Post dopisany at 07:06 ---------- Poprzedni post napisany at 07:01 ----------

Vario nic nigdzie nie ma.O ile wiem to nic bie bylo malowane na aucie.

Jestem w sumie pod nega wrazeniem jakości wykonanej pracy spodziewalem się bardziej katastrofy niz takiego rezultatu.

Marcin gościa nie udało się namierzyć niby policja szuka w nagraniach ale ja juz się pogodzilem że nic z tego nie będzie.

Opublikowano

Wejdzie oryginalny wąż(??mm) na wejścia IC BiT(65mm) po podgrzaniu, czy nie ma szans?

Opublikowano
  • Autor

......and back to the days of glory again :)

dv8a.jpg

Zależy jakiej średnicy sobie kruciec zrobisz.Ja mam wszystko na oryginalnych wezach.

Opublikowano

W N tez święta bez śniegu?:kwasny: Maskę tez malowali?:naughty: Na zdjęciu wygląda gites.

Ja mam IC z wyprostowanymi i oryginalnymi przyłączami(65mm).

Może sformułuję pytanie inaczej: Czy IC z 3.0 tdi i 3,0tdiBiT maja takiej samej średnicy przyłącza?

Dowiem się pewnie najpóźniej w przyszłym tygodniu, ale odpowiedz na te pytania zaoszczędzi mi wyjazdy do ASO.

THX

Opublikowano
  • Autor

3.0TDI I BiT majs ta sama średnicę I da sie bez problemu nasunac ciasniejsze weze od 2.0TDI I TFSI.

Tak maska tez malowana ale nie ze względu na ta szkodę gdzyz nie była uszkodzona , ale na skaze lakieru która reklamowalem wcześniej.

Opublikowano

https://imagizer.imageshack.us/v2/800x800q80/546/dv8a.jpg

Zależy jakiej średnicy sobie kruciec zrobisz.Ja mam wszystko na oryginalnych wezach.

Jest śliczna :kox:

Opublikowano

myslałem że ta skaza lakieru na masce wynikła z błedu w myciu auta.. :naughty:

Opublikowano

Z mojego doświadczenia skaza po Prickborcie jest do spolerowania w łatwy sposób, niektóre lakiery dziwnie reagują na tar&glue removery, ostatnio miałem Suzuki z taką przypadłością na zderzaku

Wyklepane na Variofonie :)

Opublikowano
  • Autor
myslałem że ta skaza lakieru na masce wynikła z błedu w myciu auta.. :naughty:

Pawel jeżeli tak byś powiedział w ASO to równie dobrze nie musiał byś się tam w ogóle fatygowac.

Vario o ile się nie mylę to zrobili polerke ale bazy lakieru i prysneli tylko bezbarwnym.

Opublikowano

tudzi bede sie rozgladal jak jakis hiace wjedzie w BÆRUM do toyoty na lakiernie dam cyna.....

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Spoko jak coś daj znać.

---------- Post dopisany 26-02-2014 at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany 25-12-2013 at 14:53 ----------

ponz.jpg

Trzeba odkurzyć stare buty , jutro mogą się przydać :)

Opublikowano

https://imagizer.imageshack.us/v2/800x800q80/546/dv8a.jpg

:kox: Dobrze, że już w całości! :good:
Opublikowano
Spoko jak coś daj znać.

---------- Post dopisany 26-02-2014 at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany 25-12-2013 at 14:53 ----------

https://imagizer.imageshack.us/v2/800x800q80/36/ponz.jpg

Trzeba odkurzyć stare buty , jutro mogą się przydać :)

Wybierasz sie na Audi driving experience on Ice ?:kox:

Opublikowano
  • Autor

Tak wczoraj wróciłem ale warunki były fatale :(

rbu1.jpg

Opublikowano

Za dużo śniegu? :polew: Z jakiej okazji ty jeździsz na te kursy? Z roboty Cie wysyłają czy jak? Patrzyłem właśnie wczoraj i ciężko nawet się w termin wbić

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

He he no niestety nie mam tak dobrze w pracy ze mi załatwiają takie wyjazdy aczkolwiek byłem z kolega z pracy który jest partnerem w firmie.

Działa to tak ze każdy norweski dealer wykupuje określoną ilość miejsc dla pracowników klientów gości vip itp.

Jedni za to płacą inni nie w tym roku jechałem na zaproszenie Audi w zeszłym musiałem płacić w każdym razie pół roku wcześniej trzeba juz zgłaszać że chce się jechać bo miejsc jest mało.

Warunki byly fatalne bo wszystko się topilo do tego kolega 3 razy parkowl w bandzie a każda wycieczka to 30 min straty :(

---------- Post dopisany 14-04-2014 at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany 28-02-2014 at 17:17 ----------

A temacie A4 na razie cisza bo nic się nie dzieje tymczasem dzisiaj taki oto miałem widok na swiat :)

1x00vbj

Opublikowano

nie widać fotki

Opublikowano
  • Autor
20140414_095629.jpg
Opublikowano

Kupiłeś PS4 z kierownicą ? :naughty: