Gość Damian A4 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 inspektor ogarnąłem elektrykę, wkońcu jeździ No i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 jest ktoś konkretnie zainteresowany którąś z felg czy tylko pytaczo-oglądacze? łopat od A8 nie masz nic mi nie mów o tych felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Krycha może ty pamiętasz ile potrzebuję towaru do zamontowania fmica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=63127.0;highlight=homemade+ic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 jest ktoś konkretnie zainteresowany którąś z felg czy tylko pytaczo-oglądacze? to sprzedajesz te z merca w końcu czy nie? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Krystian jakie ET mają te mercedesowskie kółka? chodzi mi o przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 jest ktoś konkretnie zainteresowany którąś z felg czy tylko pytaczo-oglądacze? to sprzedajesz te z merca w końcu czy nie? :decayed: ta Krystian jakie ET mają te mercedesowskie kółka? chodzi mi o przód 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 jest ktoś konkretnie zainteresowany którąś z felg czy tylko pytaczo-oglądacze? to sprzedajesz te z merca w końcu czy nie? :decayed: ta Krystian jakie ET mają te mercedesowskie kółka? chodzi mi o przód 42 no właśnie fajnie, bo za***iście idzie zejść na gwincie, przy ET35 już nadkola zbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 a mi zbiera zwrotnice/mocowania amorków zrobiłem se kompromis i jadę polatać po wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 te tylne bardziej mi się widzą a jak by je w jakiś słitaśny kolor malnoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 a mi zbiera zwrotnice/mocowania amorków zrobiłem se kompromis i jadę polatać po wsi W sumie teraz juz nie wiem te patelnie tez mi sie widzą, ale w tym kolorze co jest, ciekawe jak by merce wygladały nie w polerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 ogólnie mono można walnąć w polerkę a środki jakiś róż czy orange albo całe białe ( ale już jedną zacząłem polerować ), seginów nie chce mi się ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Krystian, które cięższe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 nie wiem, obydwie komicznie lekkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 nie wiem, obydwie komicznie lekkie powaznie piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 to kute felgi więc są w miarę rozsądku lekkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 to kute felgi więc są w miarę rozsądku lekkie lżejsze od avusów 17ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 te z a8 są za***iste :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 to kute felgi więc są w miarę rozsądku lekkie lżejsze od avusów 17ek Nie miałem w rękach chyba cięższej felgi niż Avus . Jak dla mnie te z Merca chyba bardziej pasują takie jak są. Te mon trzeba by jakoś podpicować na kolor albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi