medik Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 rzucam je w kolor o nieeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 ładna pogoda jest - przed dom, zimny browar music zapuścić i jedziesz z koxem. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 przyszły naklejki po 2,5 tygodnia, ale zjeby... zacisk trochę brudny ale jest koks zaraz tu wpadnie pan desperadosik i powie że skserowałem szkoda tylko że zza mono nic nie widać ;( Pany brać merce bo nie mam na opony Trzeba było pisać, że potrzebujesz to w ciągu 3dni byś je miał z odpowiednim wymiarem Fakt faktem i tak ich nie widać Szkoda, ale zaciski służą do hamowania, a nie podziwiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 seba/flajer cicho... Mega Fela która? czyli mam rozumieć że nie kapnołeś się wcześniej i dla tego nie można było ich odpowietrzyć tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 fela monoblock mistrz To nie u Ciebie pod domem?? moj ulubiony filmik inne tego uzytkownika tez sa fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 seba tak, tyle głów myślało co nie tak i w tym moja najgłupsza nie wpadła na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 no to problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 czyli mam rozumieć że nie kapnołeś się wcześniej i dla tego nie można było ich odpowietrzyć tak?? :polew:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 10:26_________________________________________________Krycha wracam w niedziele - będę u Ciebie we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Krycha masz taki mega projekt to zagadaj do glinka pisał ze wrzuci to do b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ale co wrzuci do b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ale co wrzuci do b5? pompowanie może Na tych mono auto prezenci się super.. miałem taki plan z tą felą do swojej ex..ale na allegro wtedy same 17 były. Jak szukałem rok temu z nudów to były ze 3 komplety za śmieszny grosz..a teraz nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 jeśli chodzi o powietrze to nie teraz :gwizdanie: cycu jakie ty mono widziałeś w 17 calach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 pewno takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 jeśli chodzi o powietrze to nie teraz :gwizdanie: cycu jakie ty mono widziałeś w 17 calach ? tak chodzi o air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ile on tam chciał? chyba 6,5k dolicz przeróbkę tyłu.. wolę kupić za 4zł naklejkę fak ajrajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ile on tam chciał? chyba 6,5k dolicz przeróbkę tyłu.. wolę kupić za 4zł naklejkę fak ajrajt wiesz widać ze grubo lecisz z koxem to chcialem podsunąć pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 jeśli chodzi o powietrze to nie teraz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 jeśli chodzi o powietrze to nie teraz :gwizdanie: kumam czacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 jeśli chodzi o powietrze to nie teraz :gwizdanie: cycu jakie ty mono widziałeś w 17 calach ? Takie jak masz teraz tylko 17 Kiedyś nawet pacjent wysłał mi foto tych felg, ale zdecydowałem się na makaraońskie repliki pewno takie Pudło..te to kretem trącają na kilometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 nie ma takich w 17 calach albo jestem debilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi