Reggi Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Jest jakiś tam system renowacji skór z leder zentrum..ale słyszałem od paru osób, że takie tynkowanie jest dobre tylko na sprzedaż..później wykrusza się to i dzieją się różne cuda Z drugiej strony, obszyjesz boczek..ale dalej masz wszystko ponaciągane i pogniecione..dwa, z takich wiekowych skór ciężko zdjąć miarę bo ta skóra się masakrycznie uformowała. Jeszcze jedna kwestia to właśnie poprzecierane i wyjebane gąbki, które trzeba regenerować. To masz informacje ode mnie na gorąco bo jesteśmy w trakcje robienia moich foteli do C5 s-line.. ogólnie to gdybym wiedział, że to wszystko takie wyjebane jest to bym poszyciem rozpalił w piecu i kupił materiałowy fotel do ściągnięcia miary Ja na Twoim miejscu kupiłbym takie stołki materiałowe i obszył je razem z tylną kanapą nawet w jakimś fajnym materiale z kolorową nicią
LU_Angel Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 No to mi wyjaśniłeś bardzo dużo i bardzo dobrze zrozumiałem.... Tak więc moje skóry są na sprzedaż. :wallbash:
mrogal Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 No to mi wyjaśniłeś bardzo dużo i bardzo dobrze zrozumiałem.... Tak więc moje skóry są na sprzedaż. :wallbash: pitolisz panikujesz
LU_Angel Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 one są kubełki.... a co z recarosami Krycha ??
LU_Angel Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 chce wiedziec o tym pierwszy....
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 No to mi wyjaśniłeś bardzo dużo i bardzo dobrze zrozumiałem.... Tak więc moje skóry są na sprzedaż. :wallbash: To już je kupiłeś ? Stary przecież masz do mnie numer było dzwonić i pytać
LU_Angel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 oj no tak... ale to nie problem... kupiłem to zawsze można sprzedac.... bez strachu. Setup przygotowany na WOŚP, oraz prezentacja (wkońcu) Recarosów, oraz Grill S4 obklejony czarną folią :gwizdanie: RECARO
medik Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 LU_Angel kto ukradł dekielki ? Maskę nad prawą lampą podnieś. Zajebysta sztuka
Krycha Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 to pewnie koła od grn a on miał 2 dekle i sprytnie je zamieniał do zdjęć/filmów
LU_Angel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Krycha to detektyw-inwektyw, nic sie przed nim nie ukryje... hehe A plamka... snieg padał, pewnie miałem krople na kurtce...Nic strasznego sie nie stało....
mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 co to za plama na lewym boczku ;( spryja jak sie mrogal spuszczal jak zobaczyl te placki na wospie :polew: :polew: :polew:
markus85 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 No Panie pojechałeś..fajne te stołki,szukał, szukał i znalazł, jest kosa
Mabrothrax Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Sprzedajesz te flaty swoje jeszcze? czy masz zamiar latem na nich jeździć?
LU_Angel Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Flat Five zostaja u Mnie.... ale pare sie na allegro takich samych pokazało.... poszukaj kolego.
Rekomendowane odpowiedzi