Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Cudowny świat motoryzacji z Gostynina , fury bez skazy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Corsca to walona była :tongue4: zderzak , lakier,krawędzie :decayed:

Co za koleś ..powinni mu konto na allegro przymknąć :chytry:

:drunk:

Opublikowano

Nie no Panowie autka igiełki , czego by ten gośc nie przedawał to od dwóch dni w kraju i 160 tysi przebieg . Nadwozie bez skazy , a to , że leżało pewnie każde auto w warsztacie w Niemczech w kawałkach to tylko taki mały szczegół :rant:

Poczekamy i zacznie A4 sprzedawać :confused4:

Opublikowano

Handlarz i tyle, tylko ktos to kupi - i to najgorsze jest :rant:

Opublikowano

A ja go podziwiam że ma tyle samozaparcia i jest wstanie tak wypucować autko szczególnie pod maską ( niezapominajcie że pewnie większość tych autek ma z 300 tys nalatane szczególnie TDI )

Opublikowano

Są firmy co zajmują sie czyszczeniem auta. za 150 zl tak Ci wypucują jakby z fabryki wyjechał. Ja właśnie będę korzystał z usługi takiej firmy w kwietniu i zdam relację. (umawiałem się w grudniu!!!)

Opublikowano

Są firmy co zajmują sie czyszczeniem auta. za 150 zl tak Ci wypucują jakby z fabryki wyjechał. Ja właśnie będę korzystał z usługi takiej firmy w kwietniu i zdam relację. (umawiałem się w grudniu!!!)

U mnie w miesteczku to kosztuje 200 zł do negocjacji .. i auto wypucowane wprost na giełde .. "jakby śmierdziało salonem " :naughty:

Opublikowano

nawet rure Ci wypoleruje :polew: ....a tak na serio, to bardzo trzeba uważać na tych handlarzy, najpewniejsze auto z pierwszej ręki, bez pośredników..przynajmniej w razie czego wiemy gdzie mamy podjechać ;)

Opublikowano

u mnie na osiedlu są 2 myjnie które mają tzw. usługe " na giełde "kosztuje to 200 zł mają nawet coś przypominające kurz.. wypicuja silnik a potem go " zakurzą " aby było to bardziej realne :) :)

Opublikowano

u mnie na osiedlu są 2 myjnie które mają tzw. usługe " na giełde "kosztuje to 200 zł mają nawet coś przypominające kurz.. wypicuja silnik a potem go " zakurzą " aby było to bardziej realne :) :)

Haha czego to polacy nie wymysla :D A ten handlarz to faktycznie niezly bajkopisarz

Opublikowano

Po przeczytaniu taaakiegoooo opisu i taaakich zdjec co bardziej naiwnym i latwowiernym przyjdzie do glowy watpliwosc ze chyba lepiej kupic "taaaaki" uzywany od reki niz nowy w salonie "niedotarty" z chorobami wieku dzieciecego i na dodatek z odleglym terminem odbioru ;).