Kamyk Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 CAM00375.jpg Jak by to ując.... Nie spodziewałem się tego po tobie az mi ulzylo, ze nie tylko ja jestem zaskoczony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Mi sie widzi..............amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 drogie takie ??? tez chce takie kiedys tam ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 fajne, kiedyś widziałem czarnego prosiaka i żółte hebelki, fajnie to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Zbieram qpe częsci i od razu wszystko wymieniam z przodu Tylne zaciski tez pojda w kolor ( chwilowy powrót do serii) - tuleje gumowo metalowe wahaczy 65mm - osłony aluminiowe tarcz ( przod ,tył) .......moje są w stanie - tarcze- klocki- zaciski- lozyska wraz z piastą- rozrząd komplet z pompa wody i itd.- termostat ( mam dobry ale przy okazji tez wymienie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Zbieram qpe częsci i od razu wszystko wymieniam z przodu Tylne zaciski tez pojda w kolor ( chwilowy powrót do serii) - tuleje gumowo metalowe wahaczy 65mm - osłony aluminiowe tarcz ( przod ,tył) .......moje są w stanie - tarcze - klocki - zaciski - lozyska wraz z piastą - rozrząd komplet z pompa wody i itd. - termostat ( mam dobry ale przy okazji tez wymienie) hebelki fajne Grzesiu. ciekaw jestem jak to będzie wyglądać na autku. powiedz rozrząd wymieniasz bo musisz czy chcesz?? w ASO mi gadali że wymiana w okolicach 210K km. jaki koszt gratów do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 u mnie na blacie 172 tys. jakos nie chce mi sie czekac do 180 Rozrząd i reszte rzeczy bedzie wymieniał mój kumpel z ASO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Tulei nie zmieniałeś przy upgrade na Q? Nie wiem czy to ten sam kumpel, ale dzięki niemu będę miał nowe dsg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Tego Grzesiowi brakuje http://allegro.pl/audi-s4-a4-b8-aktywne-zawieszenie-drive-select-i4790780979.html i http://allegro.pl/audi-rs4-s4-a4-b8-uklad-keylessgo-start-stop-i4790780842.htmlpoza tym gościu ma jeszcze ciekawe tematy... Edytowane 19 Listopada 2014 przez Kodzak33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar-m1 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Tego Grzesiowi brakuje http://allegro.pl/audi-s4-a4-b8-aktywne-zawieszenie-drive-select-i4790780979.html i http://allegro.pl/audi-rs4-s4-a4-b8-uklad-keylessgo-start-stop-i4790780842.html poza tym gościu ma jeszcze ciekawe tematy... Do pełni szczęścia brak jeszcze aktywnego układu kierowniczego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No i skrzydeł jeszcze brak, ale myślę że to już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Grzesiek, masz to już u siebie ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297612-audis-automatic-driving-for-parking/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Grzesiek to wymyślił dla Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Co się czepiasz nawet gwint w środku pomalowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Wy już dejcie mu spokój z modzeniem niech się chłop trocha pojezdzi B8 ,bo na razie biedno audiczka jest cały czas rozbierana Grześ jakby te twoje audi mogło godać to byś sie dowiedzioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co wejde w temat to za kazdym razem są zmiany MASAKRA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 a ktoregos dnia w dziale Sprzedam pojawi sie czarne B8 avant lift quattro Brembo bo pod domem stanie gołe B9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 do B9 jeszcze daleko jak wejdzie kombiak w 2015 roku to uzywki gdzies sie pojawia w 2016........a mnie stać bedzie w 2017/18 Takze jeszcze sporo czasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 To zaczynam sie bać o Ciebie czy w jakąś depresję do tego czasu nie wpadniesz, bo w obecnej lista modów Ci sie kończy. Albo kolego zwolnisz znacznie tempo albo psychiatryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 do B9 jeszcze daleko jak wejdzie kombiak w 2015 roku to uzywki gdzies sie pojawia w 2016........a mnie stać bedzie w 2017/18 Takze jeszcze sporo czasu . Ale to wcale nie ma co się śpieszyć z kupowaniem bo te pierwsze egzemplarze będą z różnymi usterkami (jak to zwykle bywa) lepiej poczekać aż ASO zrobi kilka akcji naprawczych i będzie wiadomo co tym razem spierdaczyli No i się wyklaruje rynek na graty do modzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi