Dev Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 do podnośnika potrzeba 4 metry nad głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Oliwki świeże dotarły oraz małe płukanko w silniku Przeglad w ASO i wymianka wszystkich filtrów . Reszta w idealnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Co tu zaglądam to waryyyyjactfffoooo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Na wszystkie filtry mam w ASO 25% zniżki Jak zawsze chłopaki mówili że ja sie kocham w tym Motulu zarówno w B6 tak i w B8 będę lał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Też leje Motula myślę że dobra opcja:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Też leje Motula myślę że dobra opcja:wink: I tak trzymać bo to dobra oliwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jak tam budowa garażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Będziesz miał w końcu "mały domek" na spokojne rezanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Będziesz miał w końcu "mały domek" na spokojne rezanie Ehe ja już widze ten malutki garaż na rezanie i 2 furki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jak tam budowa garażu? Fundamenty zalane i 2 tygodnie przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 no to jest czas na jakies rezanko? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 no to jest czas na jakies rezanko? ) Zapowiadali deszcz i leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Zapowiadali deszcz i leje Jak będzie postawiony garaż to już nie będziesz miał takiego wytłumaczenia:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jak zawsze chłopaki mówili że ja sie kocham w tym Motulu zarówno w B6 tak i w B8 będę lał. Też leje 8100 x clean+, ale u Dzika nie wiedzieć czemu bardziej polecali Specyfic 507 do naszych silników:wink: BTW już nie masz DPF-a w B8, nie musisz lać z normą 507 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Zapowiadali deszcz i leje Jak będzie postawiony garaż to już nie będziesz miał takiego wytłumaczenia:grin: tyz prowda Jak zawsze chłopaki mówili że ja sie kocham w tym Motulu zarówno w B6 tak i w B8 będę lał. Też leje 8100 x clean+, ale u Dzika nie wiedzieć czemu bardziej polecali Specyfic 507 do naszych silników:wink: BTW już nie masz DPF-a w B8, nie musisz lać z normą 507 Tak u mnie nie ma DPF-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jak tam budowa garażu? Fundamenty zalane i 2 tygodnie przerwy ale w koparze już zawias obniżyłeś a betoniara ma aktywną gruchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jak tam budowa garażu? Fundamenty zalane i 2 tygodnie przerwy ale w koparze już zawias obniżyłeś a betoniara ma aktywną gruchę Koparka już raczej nie przyjedzie a grucha będzie dopiero jak będę płyte lał to spytał gostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 to teraz lej 50501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Po tym czyścidełku z LM to litra tego motula Ci łyknie do pierwszych 2500km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 No ladnie rozkopany ogrodeczek! Nie myslales zeby postawic 4 slupki wokol aut i tasme cos ala "strefa bezpieczenstwa"? Zeby nagle, oooopppps grucha nie zachaczyla o auto Osobiscie chyba bym sie wykonczyl psychicznie stawiajac auto tak blisko takiej budowy Spytaj moze sasiad chce zarobic to wynajmiesz u niego miejsce parkingowe Tu mala inspiracja jakbys myslal o "dobrym" oswietleniu dziupli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi