Madbar Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Hej, Ja kupiłem na zime Dodo Juice Blue Velvet i bardzo byłem zadowolony. Po całej zimie przy porządnym ręcznym myciu, cały syf zszedł był z auta jak złoto. Polecam. Do czarnego w sam raz.
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jak tu nie brać kosmetyki po 5 PLN ......już nic nie ma u mnie w ASO
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 collinite ściąga kurz jeszcze bardziej niż next2.0 Ja mam teraz na aucie Coli i jest wręcz przeciwnie. Hmm, a które colli masz, ja miałem na myśli opinie z kosmetykaaut.pl na temat 476s Dokładnie tego mam i nie zbiera kurzu tak bardzo jak np woski z carnaubą
mystic.pl Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 collinite ściąga kurz jeszcze bardziej niż next2.0 Ja mam teraz na aucie Coli i jest wręcz przeciwnie. Hmm, a które colli masz, ja miałem na myśli opinie z kosmetykaaut.pl na temat 476s Dokładnie tego mam i nie zbiera kurzu tak bardzo jak np woski z carnaubą To w takim razie, sorki za wprowadzenie w błąd i powtarzanie nieprawdziwych opinii
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie no wiesz może ktoś miał taki mega wosk że na prawde nic sie nie kurzyło. Moim odczuciem jakoś nie łapie specjalnie kurzu miałem woski które wiele bardziej łapały kurz.
mech15 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mam katalog produktów Będę zamawiał jeszcze wosk ULTIMATE WAX lub NXT GENERATION TECH WAX 2.0 w sumie mogę ci podrzucić NXT 2.0 do przetestowania a ten UC nie za mocny na twoje auto? nie jest aż takie pocharatane, bicepsy ci urosną po tym
dawid195a Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 collinite ściąga kurz jeszcze bardziej niż next2.0 Potwierdzam Coli przyciąga kurz więcej niż NXT 2.0, teraz kupiłem wosk poorboy'sa na lato zobaczymy jak się bedzie sprawował... Coli jak skończyłem woskować osatni element to na 1 już była warstwa kurzu.
mystic.pl Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ładna gleba, zakładałeś jakieś nowe springi bo nie pamiętam
wrclaguna Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 ORI było 1BE a teraz na H&R -40 mm plus stabilizatory RS5
mystic.pl Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 A jak spręzyny H&R z wysokością, nie są krótkie ? przed dokręceniem całej kolumny nie ma luzu między springiem a górna poduchą ? Tzn mam na myśli czy trzeba ściskać sprężynę ściskami aby założyć poduchę czy nie ma takiej potrzeby ?
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 A jak spręzyny H&R z wysokością, nie są krótkie ? przed dokręceniem całej kolumny nie ma luzu między springiem a górna poduchą ? Tzn mam na myśli czy trzeba ściskać sprężynę ściskami aby założyć poduchę czy nie ma takiej potrzeby ? Nie ma takiej potrzeby nawet stare foty znalazłem z tej operacji
ohm Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 AUDI S5 CABRIO MODEL 2012 3,0 TFSI 333PS A5/S5 (2390264932) - motoAllegro jako ciekawostka dla mistrza rezania - 2010 -> 2012.
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 Przodzik przerobiony oraz dodatkowo kiera tez Ciekawe czy działa przycisk NAVI Wszystko do zrobienia tylko $$$
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Przodzik przerobiony oraz dodatkowo kiera tez Ciekawe czy działa przycisk NAVIWszystko do zrobienia tylko $$$ No i jaki patent na czujnik zapiętych pasów
mystic.pl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Fajny appek car audio deck Car Audio Deck app for iPhone & iPod touch available now!
wrclaguna Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Takie mały modzik w kodowaniu Córka z phona to robiła
dziadek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Takie mały modzik w kodowaniu Córka z phona to robiła fajnie , ciekaw jestem czy u mnie nie ma tego w serii - muszę obadać
wrclaguna Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Takie same kodowanie jest w Komforcie do A4 B8 , A5 , Q5 . Po zakodowaniu właczają sie awaryjnie swiatła STOP (wszystkie LEDY ) oraz kierunkowskazy . [46 - Comfort System] [Coding - 07] ---> [Long Coding Helper] ---> Byte 8: Bit 0 – (1 = aktywacja) Bit 1 – (1 = aktywacja)
Remik-A4 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak zwykle ciekawe pomysly Grzesiek ...co jeszcze bardziej cieszy nie tak oklepane
Rekomendowane odpowiedzi