Wojtek_A4 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Takie mały modzik w kodowaniu Córka z phona to robiła fajnie , ciekaw jestem czy u mnie nie ma tego w serii - muszę obadać Dawno mnie tu nie bylo. Auto wyglada pieknie Ps. Takie miganie w awaryjnym hamowaniu mam w Peugocie Partnerze w serii
HiRide Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Grzechu jesteś mistrz Powiedz mi lepiej jakie ledy mogę do siebie przeszczepić?? Jakieś pomysły?? Kupujesz Lampy led *do b6 wycinasz to co cie interesuje i wklejasz do swoich lamp razem z elektronika z lampy led:wink:
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Grzechu jesteś mistrz Powiedz mi lepiej jakie ledy mogę do siebie przeszczepić?? Jakieś pomysły?? Kupujesz Lampy led *do b6 wycinasz to co cie interesuje i wklejasz do swoich lamp razem z elektronika z lampy led:wink: Wiem, taki plan tylko nie wiem z czego wziąć ledy (jaki kształt)
HiRide Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Grzechu jesteś mistrz Powiedz mi lepiej jakie ledy mogę do siebie przeszczepić?? Jakieś pomysły?? Kupujesz Lampy led *do b6 wycinasz to co cie interesuje i wklejasz do swoich lamp razem z elektronika z lampy led:wink: Wiem, taki plan tylko nie wiem z czego wziąć ledy (jaki kształt) LAMPY DIODOWE AUDI A4 B6 SEDAN 00-04 RED WHITE LED (2464528478) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Lampy tylne Audi A4 B6 8E Red Black LED Diodowe FK (2419657258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Moze ktorys z tych modeli. Kupilem ledy do avanta i jedna ori lampe. Poki co odpuscilem bo trzeba wyciac 1/3 tylu lampy przez co znacznie sie oslabia ,do tego wycialem caly odlbysnik kierunku i wsadzilem tam ledy z e46 . Kierunek jeszcze jakos wyszedl ale stop i pozycja to juz za wiele bo nawet potem nie ma jak sensownie tego pokleic * *moze w sedanie bedzie lepiej*
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 No te to wiem, ale chodzi mi o coś bardziej customowego Może przeszczepić środki z nowej c klasy:jerk:
turdzi Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 A czemu nie zakladasz tej kiery ? Co ona taka dziwna na dole pod klaksonem ?
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 A czemu nie zakladasz tej kiery ? Co ona taka dziwna na dole pod klaksonem ? Kiera jak kiera jest z A8
Bladderwrack Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 A dezaktywacje dpf wraz z modyfikacją programu robiłeś w V-techu w Krakowie???
wrclaguna Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 Jakoś to świeci lampy lift 2012 full LED NEON Schematy , wtyki , piny są ................tylko trzeba bedzie to podłaczyć do auta . Pewnie w sobotę powalczymy ze szogunem bo to nie taka prosta sprawa , trzeba będzie pewnie znów użyć trzech laptopów Boje sie tylko żeby sterownika nie sfajczyć
KOval81 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 No Grzesiu - te są po lifcie całkiem niezłe, bo jak dla mnie, ta przed liftowa wąska "pipka" LED w B8 Avant jakaś taka marna:thumbdown: Zakładaj zakładaj - kupisz sterowników tyle co lamp, to się już nauczysz:naughty:
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Dziś miałem szkolenie co i jak podłacza się w ASO ON LINE Montaż kiery tempomatu wszystko sie powiodło A4 B8 8K0 S LINE PODŁACZANIE ASO ON LINE - YouTube
H4mm3R Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Dziś miałem szkolenie co i jak podłacza się w ASO ON LINE Montaż kiery tempomatu wszystko sie powiodło A4 B8 8K0 S LINE PODŁACZANIE ASO ON LINE - YouTube Daleko musisz kabel ciągnąć do ASO żeby u siebie coś takiego robić
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Jak wszystko jest OK to cała procedura trwa pod 8-15 minut W Piatek moja fura znów zaliczy ON LINE i kalibracje Asystenta świateł
Młody_drog Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Jakiś postęp z poliftowymi ledami Grzechu ? W ASO to Cie już tak znają że chyba czasami dzwonią po poradę co?
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Jakiś postęp z poliftowymi ledami Grzechu ? W ASO to Cie już tak znają że chyba czasami dzwonią po poradę co? W sobotę będziemy walczyć wszystko przygotowane ( pizza też bedzie zamówiona ) bo pewnie zejdzie to cały dzień . Na razie byla tylko próba na sucho
Młody_drog Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 jesteś KAT A co z przodem poliftowym? idzie zrobić? (nie wątpie w twoje umiejętności )
turzol Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Montuje lampy LED tym co chcą mieć Niedługo nawet przyjedzie klient ze Słowacji na montażyk I z Austrii Kuzyn będzie w przyszłym tygodniu i zawitamy do Rzeszowa
Rekomendowane odpowiedzi