Młody_drog Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Stołki nie wyglądają na uszanowane niestety - mam nadzieje że to tylko tak na tych zdjęciachno i szkoda że kolorystycznie takie bure - może na żywo efekt będzie lepszy ( a pewnie będzie ) A po drugie to właśnie przez takie osoby, przyczyniające się do zbytu takich właśnie części kradzieże są i będą bo zawsze będą chętni na towar Zastanów się kolego do czego się przyczyniasz swoim zachowaniem - mało tego, dajesz ujście częścią niewiadomego pochodzenia mimo że nie do końca pasują do Twojego auta:doh: daj sobie spokój - i pozwól aby te fotele jeździły w sedanie z którego pochodzą :polew: Potem jak się temat zastoi to wrc "sam je sobie ukradnie":grin:
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Mirek pasiłyby to twojego On tego swojego sedana miał na myśli
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Powiem tyle ze sprzedajcy nie Bardzo znał sie w temacie B8 ஐந்து ஆயிரம் tyle wynegocjowałem w tym dodatkowo listwy w carbonie oraz kiere .
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 no to fajnie naprawdę Ci zazdroszczę.. w BT dasz mi w nich usiąść? nie pobrudzę
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 no to fajnie naprawdę Ci zazdroszczę.. w BT dasz mi w nich usiąść? nie pobrudzę jak kupiłem B7 z recaro to Poziek miał identczną prośbe - i też obiecywał że nie pobrudzi .......i w sumie nie skłamał.....................szkoda tylko że napierdział
dziadek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 ஐந்து ஆயிரம் tyle wynegocjowałem w tym dodatkowo listwy w carbonie oraz kiere aż tyle opuścił ? nieźle negocjowałeś
alvaro Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Cena za***ista jak za taki pakiet Pogratulować !! ---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ---------- PS. skąd tyś wynalazł ten język tamilski ??
NYNA Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 pewnie ma najnowszą etkę w tym jezyku:grin:
Brysio Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 byl tam na wakacjach i mu sie spodobalo ) a ze jezyk jak widac prosty w tydzien po korkach sie nauczyl i jest gites
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 ..........nic pozartować kazdy wie ile dałem Teraz pytanie ? czy sprzedawać komplet listw CARBON czy zostać przy aleminium
alvaro Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czas Cię nie ciśnie... Włóż fotele i się porówna z którymi lepiej...
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Za CARBON widze na ALLEGRO z S5, RS5 krzycza 1,4-1,5 tys. Na Ebay wystawie za 1 tys. i powinny pójść
mumen Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Grubo jak za cztery listewki i ramkę tunelu
MARCIN607 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Przyszły?? Listwy zostaw- wyrezasz Q kiedyś i listwy będą jak znalazł.
wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 Cos nie mogą dotrzeć skonczyłem kafffke i czekam na numer listu przewozowego
Rekomendowane odpowiedzi