wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Pare fotek z dłubania przycisku wymiary 48 mm/25mm Jakis tam szablon wykonałem do tego nóz na gorąco ................. i przycisk jak ORI
griga-st Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Pare fotek z dłubania przycisku wymiary 48 mm/25mmJakis tam szablon wykonałem do tego nóz na gorąco ................. i przycisk jak ORI
MarianekZg Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Pare fotek z dłubania przycisku wymiary 48 mm/25mmJakis tam szablon wykonałem do tego nóz na gorąco ................. i przycisk jak ORI http://s19.postimage.org/bne2zr9r7/ELEKTRYCZNA_KLAPA_1_016.jpg http://s19.postimage.org/nqjenbktf/ELEKTRYCZNA_KLAPA_1_017.jpg http://s19.postimage.org/5qeswoi03/ELEKTRYCZNA_KLAPA_1_020.jpg nie ważne jakim sposobem - efekt końcowy się liczy a efekt jest :kox: ryje mi łeb to auto :kox: :kox: MIAZGA :kox: :slina:
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 No właśnie - ostatnio w Q5 się tym bawiłem. Jak otwierasz bagażnik Grześ? Tylko pilotem czy jest możliwość z czujnika? (tak jak napisał Tomek - machnąć nogą pod zderzakiem).
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 No właśnie - ostatnio w Q5 się tym bawiłem. Jak otwierasz bagażnik Grześ? Tylko pilotem czy jest możliwość z czujnika? (tak jak napisał Tomek - machnąć nogą pod zderzakiem). Bagaznik otwieram oczywiście z pilota Jest mały szczegół ........otóz brak u mnie w tapicerce drzwi ORI przycisku. Fabrycznie jest inna tapicerka (profil ) i nie ma jak tego przycisku wkomponowac w nią . W B8 nie ma czujnika od klapy i nie pomachamy sobie nogą .......a szkoda P.S. Przyszły tydzień wreszcie zamontuje TV TUNER cyfrowy oraz mozliwość ogladanie filmow z PENDRIVE
Hohe Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Jesteś pewien Grzegorz, że nie da rady zamontować blendy z przyciskiem w drzwi?
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Jesteś pewien Grzegorz, że nie da rady zamontować blendy z przyciskiem w drzwi? Da radę pewnie tylko trzeba tak zrobic aby to sie trzymało . Trzeba chirurgicznej precyzji aby przycisk wkomponować . Postaram sie zrobic fotke o co chodzi .
Hohe Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Jesteś pewien Grzegorz, że nie da rady zamontować blendy z przyciskiem w drzwi? Da radę pewnie tylko trzeba tak zrobic aby to sie trzymało . Trzeba chirurgicznej precyzji aby przycisk wkomponować . Postaram sie zrobic fotke o co chodzi . To poproszę, bo chyba wyrezam ten przycisk.
jedrekx Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 No właśnie - ostatnio w Q5 się tym bawiłem. Jak otwierasz bagażnik Grześ? Tylko pilotem czy jest możliwość z czujnika? (tak jak napisał Tomek - machnąć nogą pod zderzakiem). Bagaznik otwieram oczywiście z pilota Jest mały szczegół ........otóz brak u mnie w tapicerce drzwi ORI przycisku. Fabrycznie jest inna tapicerka (profil ) i nie ma jak tego przycisku wkomponowac w nią . W B8 nie ma czujnika od klapy i nie pomachamy sobie nogą .......a szkoda P.S. Przyszły tydzień wreszcie zamontuje TV TUNER cyfrowy oraz mozliwość ogladanie filmow z PENDRIVE bierzesz ten tuner z navi service?
mar-m1 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Jesteś pewien Grzegorz, że nie da rady zamontować blendy z przyciskiem w drzwi? Da radę pewnie tylko trzeba tak zrobic aby to sie trzymało . Trzeba chirurgicznej precyzji aby przycisk wkomponować . Postaram sie zrobic fotke o co chodzi . To poproszę, bo chyba wyrezam ten przycisk. Dzisiaj wyrezałem ten przycisk i wyszło całkiem nieźle:decayed: Jutro zrobię fotkę to zobaczysz:wink:
Hohe Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Jesteś pewien Grzegorz, że nie da rady zamontować blendy z przyciskiem w drzwi? Da radę pewnie tylko trzeba tak zrobic aby to sie trzymało . Trzeba chirurgicznej precyzji aby przycisk wkomponować . Postaram sie zrobic fotke o co chodzi . To poproszę, bo chyba wyrezam ten przycisk. Dzisiaj wyrezałem ten przycisk i wyszło całkiem nieźle:decayed: Jutro zrobię fotkę to zobaczysz:wink: Super! Napisz też co i jak robiłeś.
wrclaguna Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 No właśnie - ostatnio w Q5 się tym bawiłem. Jak otwierasz bagażnik Grześ? Tylko pilotem czy jest możliwość z czujnika? (tak jak napisał Tomek - machnąć nogą pod zderzakiem). Bagaznik otwieram oczywiście z pilota Jest mały szczegół ........otóz brak u mnie w tapicerce drzwi ORI przycisku. Fabrycznie jest inna tapicerka (profil ) i nie ma jak tego przycisku wkomponowac w nią . W B8 nie ma czujnika od klapy i nie pomachamy sobie nogą .......a szkoda P.S. Przyszły tydzień wreszcie zamontuje TV TUNER cyfrowy oraz mozliwość ogladanie filmow z PENDRIVE bierzesz ten tuner z navi service? Długo myslałem co wrzucić i decyzja padła na ten zestaw
dziadek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wyświetlacz z 2g da radę z rozdziałka zeby było w miarę można oglądać ?
wrclaguna Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Wyświetlacz z 2g da radę z rozdziałka zeby było w miarę można oglądać ? Tak , widziałem to w Wawie jak byłem kiedys przy okazji i byłem mile zaskoczony . W sumie taka rozdzielczośc jak w RNS E . Fabrycznie były niektore B8 wyposazone w Tuner TV to i dawawały rade Dodatkowo Tuner DVB-T posiada: - format obrazu HD - bardzo szybki procesor do obsługi platformy multimedialnej; - dwa szybkie tunery DIBCOM, pozwalające oglądać nawet przy prędkości 200km/h - obsługę zarówno formatu MPEG-2, jak i MPEG-4, - obsługę wszystkich niezbędnych do komfortowego użytkowania opcji z poziomu panelu sterowania nawigacji; - odtwarzane formaty audio: MP3, WAV, AAC; - odtwarzane formaty wideo: MPEG-I/II/IV, VOB, AVI, DivX, Xvid, MKV, TS, MOV, RMVB. Tuner posiada możliwość doposażenia w czytnik telewizji płatnej PAY-TV.
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wyświetlacz z 2g da radę z rozdziałka zeby było w miarę można oglądać ? Tak , widziałem to w Wawie jak byłem kiedys przy okazji i byłem mile zaskoczony . W sumie taka rozdzielczośc jak w RNS E . Fabrycznie były niektore B8 wyposazone w Tuner TV to i dawawały rade Dodatkowo Tuner DVB-T posiada: - format obrazu HD - bardzo szybki procesor do obsługi platformy multimedialnej; - dwa szybkie tunery DIBCOM, pozwalające oglądać nawet przy prędkości 200km/h - obsługę zarówno formatu MPEG-2, jak i MPEG-4, - obsługę wszystkich niezbędnych do komfortowego użytkowania opcji z poziomu panelu sterowania nawigacji; - odtwarzane formaty audio: MP3, WAV, AAC; - odtwarzane formaty wideo: MPEG-I/II/IV, VOB, AVI, DivX, Xvid, MKV, TS, MOV, RMVB. Tuner posiada możliwość doposażenia w czytnik telewizji płatnej PAY-TV. Ile stoi taki zestaw? Chyba czas kupić B8 i zacząć rezać
Rekomendowane odpowiedzi