darecy Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 U mnie w końcu jak dmuchnie.....to kuźwa kokpit w powietrze wyleci:polew: na pewno tak wyrezasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 U mnie w końcu jak dmuchnie.....to kuźwa kokpit w powietrze wyleci:polew: na pewno tak wyrezasz Dokładnie tak to będzie wygladać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 U mnie w końcu jak dmuchnie.....to kuźwa kokpit w powietrze wyleci:polew: na pewno tak wyrezasz Dokładnie tak to będzie wygladać Ach te forum Czasem człowiek ma zły humor, wraca z roboty i micha Cieszy się................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dzis mały trening przed moimi modami Mały rozpindol a4 B8 kolegi z FORUM Pije kafffke i działam dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 A co tam działacie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 WRC - masz jak widzę niespożyte siły i zdrówko wraca w szybkim tempie:thumbup1: Wariat normalnie wariat:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 właśnie Grzesiek, jak zdrowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ładnie działacie. Niezły rozpieprz. Widzę ze będzie PDC przód i tył, nowe lampy tylne, nowa kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Kuśtykam na jedną nogę ale poza tym daje radę Autko prawie skonczone zostało tylko kosmetyka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 no to po zakończonej pracy wklejaj jakieś fotki albo filmik:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Kuśtykam na jedną nogę ale poza tym daje radę dobrze, że wracasz do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Kończ, kończ - niedługo (druga połowa czerwca) wjadę do Ciebie ze swoimi wypocinami Grzegorz, a webasto już masz rozpracowane? Do 3.0 TDI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Kończ, kończ - niedługo (druga połowa czerwca) wjadę do Ciebie ze swoimi wypocinami Grzegorz, a webasto już masz rozpracowane? Do 3.0 TDI? Webasto rozpracowałem juz do 2.0 TDI W 3.0 TDI V6 sa inaczej poprowadzone weze chłodzace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Po montażu będzie hulało jak fabryczne? z ustawieniami w zegarach itd? Pilot też podejdzie i w pełni sprawny? Jeśli tak to zaczynam zbierać graty A swoją drogą to muszę cholera się lusterka pozbyć tego poliftowego, albo zmienić mocowanie na szybie W moim przypadku nie przejdzie ta przeróbka montażu opisana na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Webasto rozpracowałem juz do 2.0 TDI I co dużo roboty masz jakąś kalkulację jakie koszta tej opcji bo miałem w B7 i nie powiem trochę mi brakuje tego:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cena zalezy od tego za ile kupimy graty ale gdzieś w granicach + - 1500 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Hmmm ciekawa opcja może się skuszę trzeba powertować portale i porozglądać się za częściami dzięki za info:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamus Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Masakra, nigdy bym nie poznał że to moje auto teraz widać ile roboty przy tym było ale warto :banan: A to dopiero początek.... Grzesiu szukuj się powoli na następne upgrad'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Masakra, nigdy bym nie poznał że to moje auto teraz widać ile roboty przy tym było ale warto :banan: A to dopiero początek.... Grzesiu szukuj się powoli na następne upgrad'y Co tam Pany rezaliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamus Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Masakra, nigdy bym nie poznał że to moje auto teraz widać ile roboty przy tym było ale warto :banan: A to dopiero początek.... Grzesiu szukuj się powoli na następne upgrad'y Co tam Pany rezaliscie? Na razie dużo nie dużo- PDC przód + tył, tempomat, czujnik deszczu i zmierzchu ale przymiarki są jeszcze na (Grzesiu teraz lepiej zamknij oczy ) - webasto, bluetooth, światła przód + tył, pakiet oświetlenie, airbag off- apetyt rośnie w miarę jedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi