Hohe Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A tak prosto, to jak to działa? Wentyluje jak nie ma nas w aucie, czy jak? Jest to ten sam sposób działania co we wczesniejszych modelach B7 ,B6 No toś mi podpowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A tak prosto, to jak to działa? Wentyluje jak nie ma nas w aucie, czy jak? Jest to ten sam sposób działania co we wczesniejszych modelach B7 ,B6 No toś mi podpowiedział. Ustawiasz sobie czas np. 17:30 i przez ile ma trwać i nawiew sam się włączy żeby wydmuchać gorące powietrze z auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A tak prosto, to jak to działa? Wentyluje jak nie ma nas w aucie, czy jak? Jest to ten sam sposób działania co we wczesniejszych modelach B7 ,B6 No toś mi podpowiedział. Ustawiasz sobie czas np. 17:30 i przez ile ma trwać i nawiew sam się włączy żeby wydmuchać gorące powietrze z auta Noo, to trzeba spróbować. Dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ten błąd na webasto będzie gdzieś wyświetlany czy jedynie będzie sobie hulać i bedzie widoczny tylko na VCDS? Bląd bedzie tylko po podpieciu kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A jest gdzieś temat jak To w B6 ogrnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A jest gdzieś temat jak To w B6 ogrnąć? Miałem to w B6 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/automatyczna-wentylacja-277696/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 w B8 tez na fisie pokazuje czy na MMi obrazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pany, działa:banan:na MMI jest to jako ogrzewanie postojowe z wentylacją, a na fisie pokazuje na dole taką mała ikonkę wentylatorka lub ikonkę wentylacji, zależnie od opcji którą się ustawi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A jest gdzieś temat jak To w B6 ogrnąć? Miałem to w B6 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/automatyczna-wentylacja-277696/ to opedzlowales ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tak to wygląda Następnie naciśnij prawy dolny przycisk sterujący MMI aby wejść do menu sieciowego Raz można zobaczyć wiele nowych możliwości. Pamiętaj, nie masz podgrzewacza jest to wentylacja Twój tutaj. Po włączeniu AUX. wentylacja w samochodzie będą działać otworów w samochodzie po włączeniu go. Jego uruchomienie jest kontrolowana przez dobór pod nią .. Zgadłeś Bieg czasu. Po zaznaczeniu możesz zmienić ilość czasu, który chcesz, aby uruchomić urządzenie po włączeniu. Kolejnym rozwiązaniem jest użycie timera. Jeśli zdecydujesz timera nie można używać poprzedniej opcji. Jak najszybciej włączyć timer na Aux. Wentylacja wyłączy. Po włączeniu timera przejść do następnego ekranu MMI. Możesz wybrać czas, który chcesz zmienić za pomocą przycisku jog MMI wybierania i ustawić datę i godzinę, o której urządzenie do aktywacji. To ciekawe po wyłączeniu samochodów można jeszcze zmienić ustawienia kontroli klimatu podczas ustawienia wentylacyjne są aktywne. Oczywiście ustawienia temperatury nie są pomocne, ale są one dostępne. Można również kontrolować prędkość wentylatora. Samochód ogranicza prędkość do maksymalnie 9. Zakładam, że jest to zachowanie baterii. Jak widać, by na zdjęciach poniżej, znajduje się mały fan pokazuje na dole ekranu, gdy wentylacja jest włączony. Kiedy samochód jest wyłączony ekran nadal będzie wykazywał wentylator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 kto pisac ta opis instukcja? bo za***iście byc napisana gramatyka polski jezyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Trzeba miec do tego webasto? Czy zwykly wentylator sobie sie kreci? Coc u mnie i tak sie nie da zakodowac jezeli nawet bo polift ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- Ok, webasto nie trzeba miec , doczytalem ale w polifcie jeszcze zapewne nikt tego nie robil ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a klima tez sie wlącza ? tylko wentylatorki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a klima tez sie wlącza ? tylko wentylatorki ? Tak i jeszcze zimny browar w schowku się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a klima tez sie wlącza ? tylko wentylatorki ? Tak i jeszcze zimny browar w schowku się pojawia no to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Trzeba miec do tego webasto? Czy zwykly wentylator sobie sie kreci? Coc u mnie i tak sie nie da zakodowac jezeli nawet bo polift ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- Ok, webasto nie trzeba miec , doczytalem ale w polifcie jeszcze zapewne nikt tego nie robil ? Bartek, w polifcie też zrobisz, ja mam u siebie prawie wszystko z polifta, łącznie z MMI 3G+ i dzisiaj ustawiłem i działa:wink: musisz tylko mieć odblokowane zielone menu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to w marcu jak sie gwarancja skonczy trzeba bedzie zrobic ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ---------- Narazie to nawet nie wiem jak wejsc w zielone menu w 3g+ no i zero podpowiedzi , sprawdzone z Grzeskiem w bukowinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to w marcu jak sie gwarancja skonczy trzeba bedzie zrobic ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ---------- Narazie to nawet nie wiem jak wejsc w zielone menu w 3g+ no i zero podpowiedzi , sprawdzone z Grzeskiem w bukowinie No faktycznie w VCDS-ie podpowiedzi jest mało, w zielonym menu jest wszystko, tylko trzeba najpierw odblokować i zrobić dokładnie jak opisywał Grzesiek:wink: niestety nie wiem jak odblokować, mi odblokowali przy montażu:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 działa tek że wiater wieje w aucie Grzegorz masz więcej takich ukrytych kodowań w zanadrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 działa tek że wiater wieje w aucie Grzegorz masz więcej takich ukrytych kodowań w zanadrzu? Przeciez wszystko jest na FORUM kto pisac ta opis instukcja? bo za***iście byc napisana gramatyka polski jezyk Przegooooglowałem przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi