dziadek Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Grzes słyszałeś juz o jakims kablu co ogarnał by moje wozidło w sensie podpowiedzi - żeby cos sie dało zrobić ?
wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 He he iPad Tapatalk HD Grzes słyszałeś juz o jakims kablu co ogarnał by moje wozidło w sensie podpowiedzi - żeby cos sie dało zrobić ? Niestety nie trzeba by było sprawdzić najnowszym VCDS Kocom nic się nie stało? Koce mokre i w*&wione suszą się Tak czy siak było nie wesoło Potężna ulewa nad Rzeszowem. 'Małe tornado' [WIDEO, FOTO] Musieli wycinać osobę z auta. Niszcząca nawałnica w Rzeszowie
darecy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Na dniach powinien przyjść kabelek z najnowszym softem i zadzwonie Ci co nowego ogarnia. Zrobiłeś wreszcie ten tuner tv? iPad Tapatalk HD
wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Na dniach powinien przyjść kabelek z najnowszym softem i zadzwonie Ci co nowego ogarnia.Zrobiłeś wreszcie ten tuner tv? iPad Tapatalk HD OK TV TUNER ni uja nie da rady wykodować
dziadek Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Na dniach powinien przyjść kabelek z najnowszym softem i zadzwonie Ci co nowego ogarnia.Zrobiłeś wreszcie ten tuner tv? iPad Tapatalk HD OK TV TUNER ni uja nie da rady wykodować a bedziecie mieli okazje sprawdzic na jakims polifcie ?
darecy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dziadek, vcds 12.10 ma 17700 czyli o ponad 1000 podpowiedzi wiecej od wersji online. Bogdan ma 3G+ jak Ci o to chodzi, jak chcesz to pisz do niego iPad Tapatalk HD
dziadek Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 U mnie grzes sprawdzal to nie bylo ani jednej podpowiedzi w zadnym sterowniku ... tak samo w esie szymona ...ja nie fachowiec ale sprawdzenie tylko 3g+ chyba malo nam powie Czy nie ?
darecy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dziadek w 12 juz jest trochę podpowiedzi, z tego co pamietam... Grześ może tu: ----------snip---------- {TV-Tuner} Steuergerät Codierung STG 57 (TV-Tuner) auswählen STG Codierung -> Funktion 07 0?xxx: Diagnoseeinleitung 0 - nicht belegt 1 - Wecken nur über CAN möglich 2 - Wecken nur über K-Leitung möglich 3 - Wecken über CAN und K-Leitung möglich 0x??x: Ländercodierung/Videonorm 00 - nicht belegt 01 - PAL B/G (MID EUROPE) 02 - PAL B/G (ITALY) 03 - PAL I (UK, IRELAND) 04 - SECAM D/K (EAST EUROPE) 05 - SECAM L (FRANCE) 06 - NTSC M (NORTH AMER.) 07 - PAL B/H (AUSTRALIA) 10 - PAL M (BRASILIA) 11 - PAL N (ARGENTINA) 12 - PAL B (NEW ZEALAND) 13 - PAL D/K (CHINA) 14 - PAL I (AFRICA) 15 - SECAM D/K (GREECE, EGYPT) 16 - SECAM K1 (AFRICA) 17 - NTSC M (JAPAN) 0xxx?: Tunerkonfiguration für das Zweitdisplay 0 bis 3 - Komponente nicht verbaut 4 bis 7 - Komponente verbaut http://de.openobd.org/img/absatz.jpg iPad Tapatalk HD
wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja TUNERA TV nie mam Bogdan jaki ma TUNER ?
darecy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 ten:ZESTAW DVB-T AUDI MMI 3G PLUS HD4TV USB STEROWANIE (3444166604) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja myślałem że chcesz masz podłączony swój stary tuner z 2G i nie możesz wykodować tego niemieckiego. Ty tylko chcesz go wykodować wszystko jasne w long coding w MMI 3G, widziałem chyba w podpowiedziach na kabelku 12.10 był jakiś ptaszek TV
darecy Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 poleciałem do auta aby zobaczyć oprócz zielonego menu, menu inżynierskie (setup+return 10 sec) szukałem tam w plikach i ustawieniach TV ale jest kilka ver. tunera i to wszystko (nic z TV) jak mi tylko kabelek przyleci z Chin to Ci powiem gdzie to widziałem. (na razie mam ver 11.13)
Staszek20VT Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 To kiedy kończymy rezanie? Dzięki jeszcze raz za wielką pomoc i naukę Grześ :decayed: Zabieram nowe klocki i przyjeżdżam
griga-st Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 To kiedy kończymy rezanie? Dzięki jeszcze raz za wielką pomoc i naukę Grześ :decayed: Zabieram nowe klocki i przyjeżdżam Przez ciebie mam szlaban na dłubanie do końca urlopu, po tym jak wróciłem do domu o drugiej w nocy i w dodatku trzeźwy:decayed:
wrclaguna Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Elektryczna klapa ruszyła przed północą A co z kamerką dalej ciemność ? dziwne bo żadnych błedów nie ma Greg wpadaj przed odjazdem to podepniemy moją
griga-st Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wpadne, wpadne, byleby Staszek tych klocków za szybko nie zebrał Coś mi się zdaje że będzie najbardziej wypaśna A5 w PL WRC jak zawsze profi szycie
Staszek20VT Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No kurcze najmocniej przepraszam za opóźnienie, ale sam widziałeś, że robiłem co w mojej mocy, żeby Grzesia oderwać od swojej, a przekazać go Tobie Twój szlaban, szlabanem, ale ja jestem ciekaw na co WRC ma szlaban, skoro w domu go nie było blisko dwa dni Spokojnie, ten tydzień odpuszczam, bo jeszcze nie mam potrzebnych elementów, ale zamówione już są. Łącznie z kamerką i sterownikiem do niej. Może się uda jeszcze spotkać i przetestować ten zestaw...
wrclaguna Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A jak z elektrycznym spojlerem z RS5 ? masz link jak to gosciu zakładał i kodował ? Aha............ pierwsza rzecz która nam zadziałała to elektryczna roleta po wrzycenie wstecznego ładnie sie otwierała .
Rekomendowane odpowiedzi