s3marek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Już Grzegorz wrzucał link do Ocarbon chyba oni mu to robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Szkoda że wzory na dekorach względem siebie są krzywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Je...i się we wzorze. Szkoda, bo jakościowo wyglądają nieźle... Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi:wink: org Audi A4 S4 RS4 8K B8 Dekorleisten Interieurleisten Zierleisten Karbon carbon | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jak tylko przyjdą porobie sesje zdjęciową i wrzuce na FORUM całe info odnosnie danych i cen . Ogolnie gosc robi bardzo dokładnie i poswieca wiele czasu detalom . Namiary dostałem od adamooo . Nie wiem czy ktos kojarzy Polaka ktory przepłynął Atlantyk kajakiem , własnie dla niego robił wiosła z CARBONU Teraz ma na zamowienie spojler do Ferrari ( orginał kosztuje chyba z 30 tys. pln ) takze byle co nie robi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Panowie, mialem troche nieprzewidywane opóźnienia, ale jutro zabieram sie za rezanie i wysle Wam przelaczniki i instalacje:) pewnie za jakis czas sam bede jej szukal ale narazie nie w glowie mi pamieci U mnie drewno wylakierowane w pianino prezentuje sie tak ... zdrowko http://img.tapatalk.com/d/14/05/20/a5ezyje2.jpg Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Jaki kod lakieru pod piano ? Malowałes osłony zegarów ? Gościa na kajaku kojarzę Tymi wioslami nawet rekiny po mordzie walił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Minął juz miesiąc od wysyłki , na razie tylko takie foto od niego Sam proces dosc długo trwa poniewaz wszystko jest wypalane w piecu ( zeby było twarde) oraz polerowane i lakierowane listwy ( kilka warstw) . http://s19.postimg.org/5mlwv2yhv/RAMKA_CARBON.jpg http://s19.postimg.org/4yd2c4zs3/LISTWA_DESKA.jpg Bydzie grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jak tylko przyjdą porobie sesje zdjęciową i wrzuce na FORUM całe info odnosnie danych i cen . Ogolnie gosc robi bardzo dokładnie i poswieca wiele czasu detalom . Namiary dostałem od adamooo . Nie wiem czy ktos kojarzy Polaka ktory przepłynął Atlantyk kajakiem , własnie dla niego robił wiosła z CARBONU Teraz ma na zamowienie spojler do Ferrari ( orginał kosztuje chyba z 30 tys. pln ) takze byle co nie robi . Podejrzewam że gość od wiosła nie patrzył na równy wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 panowie sam robilem z carbonu cos i polozyc to kur*stwo to naprawde sztuka zeby sie wlokna nie poprzesuwaly a efekt widze zarabisty wiec nie czepiajcie sie pier**l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jestem pod wrazeniem zapakowania oraz produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Piękności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 montuj bo jestem ciekaw jak to będzie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Świetnie to to wygląda ! Tak jak poprzednik oczekuje "zamontowanych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 niezle wygladaja pewnie jeszcze dzisiaj je zamontujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Grzesiu, teraz masz porównanie do moich oryginalnych, więc jak to wygląda? Ta obudowa zegarów to miazga ... zazdroszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Grzes nie ma czasu pisać bo montuje pewnie dekory ;oD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zamontowane juz dawno tylko została ramka od tunela Daje info ile zapłaciłem : 900 PLN Wrzuce jakies foty porzadnym aparatem zrobione oraz info na FORUM gdzie i za ile mozna to zrobić . Jak dla mnie cena jest spoko za tyle elementów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Super wyszło:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 900zł to dobra cena a długo czekałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gośc ma troche roboty 3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi