simon__75 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Widac ze warto czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Noo Grzesiek, super, chylę czoła daj dobre foty jak to w aucie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 pięknie zrobione. u mnie brakuje dekoru przy zegarach i byłbym wdzięczny Grzesiu za namiar do Tego fachmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Pan TOMASZ 510743538 prosze powołac sie na mnie to będa inne ceny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Do podanej sumy należy doliczyć cenę dekorów jeżeli ktoś nie ma z chromowanym rantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas309 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 naprawdę powala z nog już widze to w srodku jak się będzie prezentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Do podanej sumy należy doliczyć cenę dekorów jeżeli ktoś nie ma z chromowanym rantem. Zgadza sie chyba ze mamy takie ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- Znalazłem fotke kiery w carbonie taka jak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 super te dekory wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Chyba na taki wzór zachoruje KIEROWNICA AUDI R8 GT RS6 TTRS S-LINE CARBON KARBO (4248639322) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Hmmm niby łauuuu ale jakoś średnio mi się podoba:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 A mnie się bardzo podoba kiera z nowej S-klasy. Taka dwuramienna. Chętnie bym się pozbył dolnego ramienia z mojej. Myślicie, że są firmy, które mogą się tego podjąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplus Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zamontowane juz dawno tylko została ramka od tunela Daje info ile zapłaciłem : 900 PLN Wrzuce jakies foty porzadnym aparatem zrobione oraz info na FORUM gdzie i za ile mozna to zrobić . Jak dla mnie cena jest spoko za tyle elementów A ja jestem tym szczęśliwcem i już widziałem na żywo. Powiem tak ... zajebi... wykonanie. Gość który to robił zna się na rzeczy ... szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pokaż foty jak to w aucie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Listwy jak listwy sa w carboniku fajowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zarąbiście się to Grzesiu prezentuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Są Teraz trza rezać 3.0TTDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Są Teraz trza rezać 3.0TTDI Mysle o zmianie całego przodu na polift ale ceny gratów są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Czad, szczególnie ramka regarów nabrała szlachetnego wyglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi