SpierfolES Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Grześ pakuj coś takiego http://allegro.pl/felgi-ispiri-ffr1-20-audi-vw-pelna-oferta-i4999339986.html o ile sie nie myle to vossen cvt drozszy nie wiem jak z wykonczeniem i jakoscia materialow ale sa identyczne praktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Grzesiek, rzadko tu zagladam, ale jak juz zajrze to potem przez 2-3 dni czuje sie jak po meczu pilkarzy recznych na MŚ o braz Gratki chlopie wiedzy i wytrwalosci!!! Powodzenia w dalszym rezanku i widzimy sie w BT przy "naszym" stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Mega zaciski (widziane na żywo) już takich szukam ,szczerze nie spodziewałem się takiego efektu w żółtym kolorze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Mega zaciski (widziane na żywo) już takich szukam ,szczerze nie spodziewałem się takiego efektu w żółtym kolorze. Pozdrawiam a ty juz w domu szukaj jakis ładnych 20 tek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Mega zaciski (widziane na żywo) już takich szukam ,szczerze nie spodziewałem się takiego efektu w żółtym kolorze. Pozdrawiam a ty juz w domu szukaj jakis ładnych 20 tek Tak spokojnie dojechałem felgi zostaną 19 ale heble do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Mega zaciski (widziane na żywo) już takich szukam ,szczerze nie spodziewałem się takiego efektu w żółtym kolorze. Pozdrawiam a ty juz w domu szukaj jakis ładnych 20 tek Tak spokojnie dojechałem felgi zostaną 19 ale heble do wymiany Czyli mapa doprowadziła do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumun89 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 wrclaguna mozesz zrobić jakieś lepsze zdjęcia listew ozdobnych w carbonie ?? Jak to wszystko wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Kiedy fotki zapodasz? Edytowane 17 Lutego 2015 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Kiedy fotki zapodasz? A takie cos moze byc Scrypt Startowy w MMI 3G+ 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Super , cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 zboczeniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumun89 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kiedy fotki zapodasz? A takie cos moze byc Scrypt Startowy w MMI 3G+ 2015 Powitanie jest Mega A co z fotkami listew w Carbonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tak to wyglada z phona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Grzesiu te felgi z RS na żywo nie powalają - przynajmniej w mojej ocenie - widziałem na żywo i przecienie wyglądały Wsadzaj coś Sycowa O felgach mozna pisac i pisac , temat rzeka Takie cos mi sie widzi : słuszny wybór - jedna z prostszych ale i ładniejszych felg Efektowne na drodze, łatwe w utrzymaniu w czystości i rzadki na tą chwilę wzór Skąd wiesz że nie wejdą? Auto Grzesia będzie niżej to i kąty będą inne. W przypadku felg OEM, ET nie wpływa na conceve felgi tylko jej szerokość. Bo wydaje mi się że 10J i ET35 raczej nie wejdzie do b8, a takie parametry chyba one mają. do tego chyba opona 245 wyglądałaby średnio na takiej feldze. Chyba że opony też wpadną nowe ale przy 9J i ET 33 opona 255 już ma naciąg i felga jest na równo z błotnikiem edit: opony w sumie nowe muszą być zapomniałem że teraz są 19cali Dokładnie - ja wsadziłem 20 cali 10' ET35 (z mniejszym ET nie było) bo miałem takie możliwości i jeszcze jest miejsce w nadkolu i dodatkowo mam opony 275/30/20 Ta felga o dokładnie tych parametrach za nic w świecie nie wejdzie do B8 - i piszcie co chcecie - nie wejdzie i koniec - będzie wystawać - za dużo kół miałem w B8 żeby się mylić w tej kwestii - co nie znaczy Grzesiu że z innym ET i szerokością ta felga nie będzie ładnie wyglądać Ps. jeżeli faktycznie chciałbyś koło zobaczyć na żywo to daj znać bo nie wiem czy żąrtowałeś czy nie ale to nie problem zabrać jedno koło do BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tak to wyglada z phona https://www.youtube.com/watch?v=Ckw0Pr5NDV4&feature=youtu.be Wyrezaj sobie Grzegorz concerta, szybciej startuje. [ ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tu nawet fajnie Grzesiu te koła widać ewentualnie ja bym jeszcze pomyślał o tej http://www.autoalloys.com/image/cache/data/oems/oems120-600x600.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Do A5 mozna rzeczywiscie duza fele wepchac co do B8 to boje ze sie o rozmiar 20" 9 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 http://www.autoalloys.com/image/cache/data/customergallery/vw/passat/passat-cc-20-oems-ifg120-30-9-14-800x600.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 o tych mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 też je wzidziałem na żywo jako nowe jak odbierałem swoje - polecam kupujesz jeden z tych rozmiarów i na pewno będzie ładnie i indywidualnie 20*8.5 35 112x5H FMSP - 950zl20*10 42 112x5H FMSP - 1015zl jak chcesz to daj amdres email - mam fotki tych felg na żywo i nie kombinuj bo i tak nic ładniejszego nie wymyślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi