davidoati Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam! Mam problem tego typu, iż centralny normalnie chodzi z pilota wszystko fajnie, drzwi przednie i kierowcy i pasażera normalnie otwierają się i od zewnątrz i od wewnątrz, natomiast z tylne drzwi można otworzyć tylko od zewnątrz, od środka lipa Spotkał już się ktoś kiedyś z takim fantem ?
steve69 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Nie masz przypadkiem włączonego zabezpieczenia przed otwarciem drzwi przez dziecko? -- Pozdrawiam. Sławek
davidoati Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 kurde nie pomyślałem o tak banalnym rozwiązaniu, jutro rano sprawdzę, być może przez przypadek... a zabezpieczanie blokuje od razu dwoje drzwi ?
steve69 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Przed chwilą sprawdziłem u siebie (B6) - każde drzwi trzeba zablokować oddzielnie. W B5 też tak chyba jest. -- Pozdrawiam. Sławek
davidoati Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 No to mam zagadkę bo problem jest z dwoma tylnymi drzwiami.. jutro rano sprawdzę
Golem1 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Prawdopodobnie masz włączoną blokadę dla dzieci i nie można otworzyć od środka,blokadę masz koło zamka taki przełącznik góra dół.
mlodyy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 w b5 tez takie zabezpieczenie jest w każdym cywilizowanym aucie jest
danielo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 No tak ale kolega pisze,że ma problem z dwoma drzwiami.Czytajcie dokładnie posty,chyba nie zablokowal by obu naraz.
dante0018 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wystarczy jak po myciu auta wyciera się wnęki i drzwi. Ja tak zrobiłem, przetarłem szmatką i później się głowiłem dlaczego pasażer nie może drzwi otworzyć... :>
davidoati Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ok, problem rozwiązany, mieliście racje włączyła się blokada przez przypadek, tylko dziwi mnie fakt ze od razu z dwóch stron, może faktycznie wycierałem wnęki ale jakoś sobie nie przypominam, od ponad 2,5 roku pierwszy raz taka sytuacja i to z dwóch stron, czary mary Ważne ze wszystko ok
wujek 2pac Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wystarczy jak po myciu auta wyciera się wnęki i drzwi. Ja pierdziu robi ktos tak?? U mnie wlasnie wystepuje ten problem w jednych drzwiach, i napewno nie jest to blokada... jak bedzi eczas pewnie trzeba bedzie sie do klamki dobrac
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Wystarczy jak po myciu auta wyciera się wnęki i drzwi. Ja pierdziu robi ktos tak?? U mnie wlasnie wystepuje ten problem w jednych drzwiach, i napewno nie jest to blokada... jak bedzi eczas pewnie trzeba bedzie sie do klamki dobrac zawsze do sucha szmatką całe autko:tongue4:
abdul81 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Wystarczy jak po myciu auta wyciera się wnęki i drzwi. Ja pierdziu robi ktos tak?? U mnie wlasnie wystepuje ten problem w jednych drzwiach, i napewno nie jest to blokada... jak bedzi eczas pewnie trzeba bedzie sie do klamki dobrac a co ty zostawisz mokre że tak się dziwisz?
Rekomendowane odpowiedzi