Reggi Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ładne auto B6 stoi poza kadrem po lewej A serio to juz ostatnie zdjęcie wkońcu to moja żona Pzdr od niej dla wszystkich forumowiczów
davidoati Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Superancko po całości Ja bym przy takim jasnym kolorze ściemnił szybki
muszka76 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 wyslij zdjecia do kalendarza mysle ,ze bedzie mnostwo glosow jaki rozmiar maja te felgi?
tomalq Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 auto fajne, sesja chyba pod nową przeprawą na Warcie jak się nie mylę chamami i prostakami się nie przejmuj - widać jaki poziom reprezentują nie przesadzaj i nie obrażaj innych forumowiczów. Wrzucając zdjęcia z piękną kobietą (gdzie na forum 99% to faceci) S_Q_R_V_I dobrze wiedział, że będą różne reakcje ale nie zauważyłem aby ktoś był chamem i prostakiem. Nikt nikogo nie obraża. Może trochę wyluzuj i nie bierz wszystkiego na serio. Tak jakby w schronisku między psy wrzucić kawał mięcha i dziwić się, że szczekają i się ślinią S_Q_R_V_I - mam nadzieje, że nie uraził Cię żaden z postów, bo nie miał w sumie czym masz piękną kobietę i bądź z niej dumny - powodzenia
S_Q_R_V_I Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 jaki rozmiar maja te felgi? 17` ET 40 7.5 S_Q_R_V_I - mam nadzieje, że nie uraził Cię żaden z postów, bo nie miał w sumie czym masz piękną kobietę i bądź z niej dumny - powodzenia Nikt sie nie obraził , auta i piękne kobiety to jest to co my lubimy najbardziej right?
Remik-A4 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 :oklaski: Masz ochote sie pochwalic - robisz to i bardzo dobrze wraz z zona swietnie sie przy tym bawiac ( zdjecia :> ) nie wstydzac sie bo i nie ma takiego powodu :kox: ps. Gratulacje zakupu A4
danielo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 auto fajne, sesja chyba pod nową przeprawą na Warcie jak się nie mylę chamami i prostakami się nie przejmuj - widać jaki poziom reprezentują nie przesadzaj i nie obrażaj innych forumowiczów. Wrzucając zdjęcia z piękną kobietą (gdzie na forum 99% to faceci) S_Q_R_V_I dobrze wiedział, że będą różne reakcje ale nie zauważyłem aby ktoś był chamem i prostakiem. Nikt nikogo nie obraża. Może trochę wyluzuj i nie bierz wszystkiego na serio. Tak jakby w schronisku między psy wrzucić kawał mięcha i dziwić się, że szczekają i się ślinią S_Q_R_V_I - mam nadzieje, że nie uraził Cię żaden z postów, bo nie miał w sumie czym masz piękną kobietę i bądź z niej dumny - powodzenia Zabardzo się kolega napina pisząc prostakami i chamami się nie przejmuj
pablo_9 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 auto fajne, sesja chyba pod nową przeprawą na Warcie jak się nie mylę chamami i prostakami się nie przejmuj - widać jaki poziom reprezentują nie przesadzaj i nie obrażaj innych forumowiczów. Wrzucając zdjęcia z piękną kobietą (gdzie na forum 99% to faceci) S_Q_R_V_I dobrze wiedział, że będą różne reakcje ale nie zauważyłem aby ktoś był chamem i prostakiem. Nikt nikogo nie obraża. Może trochę wyluzuj i nie bierz wszystkiego na serio. Tak jakby w schronisku między psy wrzucić kawał mięcha i dziwić się, że szczekają i się ślinią S_Q_R_V_I - mam nadzieje, że nie uraził Cię żaden z postów, bo nie miał w sumie czym masz piękną kobietę i bądź z niej dumny - powodzenia Zabardzo się kolega napina pisząc prostakami i chamami się nie przejmuj a mi się wydaje, że to w żartach vario napisał EOT
variocustoms Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 uderz w stół a nożyce się odezwą, bez komentarza i OT
andr3i Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 furka wywal mebloscianke i daj cos innego felga super( zawsze mi sie podobala) lodowa to nie standard a szkoda :thumbdown: za gaz ale ta pani :gwizdanie:
morsdicti Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Pozytywnie żeś kolego ten temat założył Moja "jadźka" by się na taką akcje nie zgodziła .... widać nie szukałem tam gdzie Ty hehe Auto spoko, kobiety oceniać nie będę ..... choć rzeczywiście nie wiem po co zakładacie te "bra" na zderzaki
Miszka82 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 kurczę a z taką pompą to auto weszło na forum a tu cisza WHY ?
S_Q_R_V_I Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 :> czekacie na ciąg dalszy wnętrza ?
Młody Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 :> czekacie na ciąg dalszy wnętrza ? No ja juz myślałem że tu nowe foto a ten się jeszcze pyta
Młody Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 czyjego wnętrza? :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 20:45_________________________________________________sorry
MARCIN607 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 czyjego wnętrza? :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 20:45_________________________________________________sorry
binio-stg Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 EE, to pewnie FAKE. Wziął pewnie kolega zdjęcia z neta z jakąś modelką :gwizdanie:
Młody Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 EE, to pewnie FAKE. Wziął pewnie kolega zdjęcia z neta z jakąś modelką :gwizdanie: Taaa a Świstak siedzi za sreberka
Remik-A4 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 S_Q_R_V_I i do tego ten avatar szerokiej drogi i pieknych plenerow :>
Rekomendowane odpowiedzi