Lukasz_N Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wiatm Przymierzam sie do wyrezania grilla w stylu RS'a, bo ceny oryginalow przyprawiaja o zawrot glowy Czy ktos z kolegow mogbly podac rozmiar oczka jakie w tym grillu sie znajduje (chodzi o szerokosci i wysokosc oczka), bo nie chce zeby z tego jakies badziewie wyszlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jak pojde do auta to zmierze, ale jak kiedys szukałem takiej siatki to nigdzie nie znalazłem pasującej do wzoru ori RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 kiedyś znalazłem taką siatkę ale aż za oceanem, cena też nie za mała była Jak coś wyrezasz to od razu pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 swego czasu na allegro chodzily fajne podrobki grillow za jakies 150pln, zamulilem z tematem, nie kupilem, a teraz poluje juz kilka miechow i zalezc nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_N Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jak pojde do auta to zmierze, ale jak kiedys szukałem takiej siatki to nigdzie nie znalazłem pasującej do wzoru ori RS Bylbym bardzo wdzieczny. Przegladalem tez Alledrogo i rzeczywiscie ciezko cos trafic. Nie chodzi tez to zeby wymiar byl iedalnie taki sam ale cos mniej wiecej zblizonego chce znalezc. Jak cos sie uda wyrezac, to od razu bedzie fotostory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 wymiary: 4,5cm w poziomie na 1cm w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 nie dawno tez to planowałem robić. Niestety zapału mi brakło bo nie znalazłem odpowiedniej siatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Taką podróbke ma Dawid vel BUC z mysłowic, daleko jej do oryginału :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja tez taką mam, wcale nie jest tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 swego czasu na allegro chodzily fajne podrobki grillow za jakies 150pln, zamulilem z tematem, nie kupilem, a teraz poluje juz kilka miechow i zalezc nie moge Kiedyś jak chciałem sprzedać taki grill to ktoś napisał że płynął takie grille statkiem ale chyba nie dopłynęły :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Taką podróbke ma Dawid vel BUC z mysłowic, daleko jej do oryginału :gwizdanie: Ori siatka jest sporo grubsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_N Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 wymiary: 4,5cm w poziomie na 1cm w pionie Dzieki wielkie za info Teraz tylko polowac na podobna siatke. I rzeczywiscie musi chyba byc grubsza, bo lepiej to wtedy wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 wymiary: 4,5cm w poziomie na 1cm w pionie Dzieki wielkie za info Teraz tylko polowac na podobna siatke. I rzeczywiscie musi chyba byc grubsza, bo lepiej to wtedy wyglada. jakby Ci się udało znaleść taką siatkę to daj tu namiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_N Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Oczywiscie ze dam namiar. Jak cos wyrezam to sie pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobra, znalazłem, sam kiedyś o tym pisałem http://www.audizine.com/forum/showthread.php/257608-Discount-RS4-Mesh.-The-Answer-to-RS4-Bumper-Mod-woes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo1607 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 zobaczcie tu: http://sklep.tuning-tec.pl/category_prod.php?prod_id=3685&caty=28&lic=24&cv=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Całkiem niezły ale ciekawe jak w realu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 kto pierwszy kupuje i zda relację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 w przyszlym tygodniu zobacze jak wyjde po wyplacie o chyba go kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 nie wiem czy nie lepszy efekt byłby wyrezany z takiej siatki z ABSu http://allegro.pl/vts-siatka-abs-900-x-250-mm-plastik-czarna-i1690570022.html Troszkę za wąskie oczko jak na ori RS ale za to grube żeberka i wyglądało by mysle ok a cena tez znośna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi