Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l http://s30.postimg.org/fhxisvja5/wesoe002.jpg to kiedy godzina zero ?
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l to teraz mniej czasu na warsztat... czy jednak więcej, żeby "nie mieć czasu" na pierdoły :decayed:
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l w maju, chyba....kto by takie rzeczy pamietał..... Twoja Pani na pewno pamięta:naughty:
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l to teraz mniej czasu na warsztat...czy jednak więcej, żeby "nie mieć czasu" na pierdoły :decayed: z warsztatem to mam teraz urwanie d*py, przenosimy sie z jednego miejsca na drugie dopiero co elektryke mi zrobili, zaraz bede rozbił dziury w scianach, wstawiał wieksze okna musze zwozic szmelc wstawic podnosnik, myslec o ogrzewaniu itd itp
Opublikowano 28 Kwietnia 201412 l Autor Pytanie mam raczej do ziomków ze śląska, macie może nosidełko pożyczyć takie turystyczne ?
Opublikowano 28 Kwietnia 201412 l ni ---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- ale :cicho:tomaszstn ma ex moje
Opublikowano 28 Kwietnia 201412 l Już oddałem tej Pani która nie miała hajsu na wyprawkę dla dziecka, poszło wszystko co miałem dla maluszka
Opublikowano 28 Kwietnia 201412 l Wczoraj zawiozłem moją panią na porodówkę. Na razie coś sie rusza a lekarze nie chcą podać"wspomagaczy":kwasny: Możliwe że jutro wszystko się rozstrzygnie:banan:
Opublikowano 28 Kwietnia 201412 l Chuste do noszenia mamy. Nieuzywke... Oddam za male co nieco.... Teraz to piszesz jak moja już kupiła:kwasny:
Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l Autor Chuste do noszenia mamy. Nieuzywke... Oddam za male co nieco.... Teraz to piszesz jak moja już kupiła:kwasny: on pisał do mnie, Multis dzięki ale co ja Brad Pit jestem
Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l Wczoraj zawiozłem moją panią na porodówkę.Na razie coś sie rusza a lekarze nie chcą podać"wspomagaczy":kwasny: Możliwe że jutro wszystko się rozstrzygnie:banan: I jak tam? Jesli to Wasze pierwsze to ciesz sie ostatnimi chwilami spokoju a nie wyglądaj Też się doczekac nie mogłem ale wolałbym żeby zostało w brzuchu tak przynajmniej do 2 roku życia
Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l Wczoraj zawiozłem moją panią na porodówkę.Na razie coś sie rusza a lekarze nie chcą podać"wspomagaczy":kwasny: Możliwe że jutro wszystko się rozstrzygnie:banan: I jak tam? Jesli to Wasze pierwsze to ciesz sie ostatnimi chwilami spokoju a nie wyglądaj Też się doczekac nie mogłem ale wolałbym żeby zostało w brzuchu tak przynajmniej do 2 roku życia Lipa bo były skurcze itd wsio jak w książce,moja nawet prosiła o doping a lekarz odmówił a teraz cisza,nie ma nic:kwasny: Mamy już jedna 5 latkę także wiem o czym mowa:decayed: Nie no co ty ja bym 3 lata z moją w ciązy nie podołał
Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l Wczoraj zawiozłem moją panią na porodówkę.Na razie coś sie rusza a lekarze nie chcą podać"wspomagaczy":kwasny: Możliwe że jutro wszystko się rozstrzygnie:banan: I jak tam? Jesli to Wasze pierwsze to ciesz sie ostatnimi chwilami spokoju a nie wyglądaj Też się doczekac nie mogłem ale wolałbym żeby zostało w brzuchu tak przynajmniej do 2 roku życia Lipa bo były skurcze itd wsio jak w książce,moja nawet prosiła o doping a lekarz odmówił a teraz cisza,nie ma nic:kwasny: Mamy już jedna 5 latkę także wiem o czym mowa:decayed: Nie no co ty ja bym 3 lata z moją w ciązy nie podołał Może masz i rację, żona w ciązy potrafi byc bardziej męcząca niż dziecko Ogólnie na naszego bombla nie moge narzekac bo w nocy budzi sie tylko na karmienie ale samo wstawanie jest masakryczne Mały ma 9 miesięcy a tu juz na świat zbliża się u nas drugi bąbelek Nie wiem jak ja podołam U nas przy pierszym porodzie było tak że data którą podał lekaz jako data porodu o 5 rano zaczęły się skurcze, ale na spokojnie przed robota zawiozłęm żonkę do szpitala a Pani mówi że cos z tego będzie ale nie na jej zmianie No ale że termin był to dali jej wspomagacze i na drugi dzień rano zaczęła się akcja a o 15 bąbel był juz z nami:kox:
Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l Dasz rady-musisz:kox: Poszły wody położyli ją na sali:decayed: Wciągne coś i jadę wspomagać żonkę
Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l Dasz rady-musisz:kox:Poszły wody położyli ją na sali:decayed: Wciągne coś i jadę wspomagać żonkę no to powodzenia Ja już dwa razy przeżyłem tą dzicz
Opublikowano 29 Kwietnia 201412 l Dasz rady-musisz:kox:Poszły wody położyli ją na sali:decayed: Wciągne coś i jadę wspomagać żonkę no to powodzenia Ja już dwa razy przeżyłem tą dzicz Tyś kuźwa przeżywał.... .....Ty