Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Teraz, stanley napisał: Przykład idzie z góry Ja nie sram przed telewizorem
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Teraz, stanley napisał: To już wiemy kto Ha ha ha Warunki na "wczasach" przyzwoite ?
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Ha ha ha Warunki na "wczasach" przyzwoite ? Pasuje.Kiedy mam na kawę przyjechać ?
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 1 minutę temu, stanley napisał: Pasuje. Kiedy mam na kawę przyjechać ? Daj sie malej zalatwic
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Godzinę temu, stanley napisał: Pasuje. Kiedy mam na kawę przyjechać ? Kiedy chcesz tylko daj znać godzinę wcześniej o której bedziesz
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Kiedy chcesz tylko daj znać godzinę wcześniej o której bedziesz Dejf do nas dojedzie we wt to wpadniemy we dwóch Tylko co byś nie pojechał po klocki lego
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 17 minut temu, stanley napisał: Dejf do nas dojedzie we wt to wpadniemy we dwóch Tylko co byś nie pojechał po klocki lego Miałem jechać w piątek ale mnie pokreciło i nie najlepiej się czułem. Przyjedzcie w porze obiadu to wyskoczymy coś zjeść , jakieś flaki czy golonka że śledziem w tle... Edytowane 29 Kwietnia 20188 l przez Dev
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 4 minuty temu, Dev napisał: Miałem jechać w piątek ale mnie pokreciło i nie najlepiej się czułem. Przyjedzcie w porze obiadu to wyskoczymy coś zjeść , jakieś flaki czy golonka że śledziem w tle... nie prdl, pewnie i tak kebab wpadnie a na poważnie, podaj namiary na dobrą knajpę Rowy /Ustka
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 2 minuty temu, stanley napisał: nie prdl, pewnie i tak kebab wpadnie a na poważnie, podaj namiary na dobrą knajpę Rowy /Ustka Zwariowales ??? Kebuba do gęby nie biorę od lat. W Słupsku jest fajna knajpa, w środku PRL w najczystszej postaci ale jedzenie dobre tylko nie wiem czy jutro pracują. W Rowach to juz nie byłem wieki ale z tego co pamiętam to jest tam fajna karczma. Popytać trzeba miejscowych. W Ustce Syrenka i jeszcze ... ale to muszę jutro potwierdzić czy jest ok
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Teraz, Dev napisał: Zwariowales ??? Kebuba do gęby nie biorę od lat. W Słupsku jest fajna knajpa, w środku PRL w najczystszej postaci ale jedzenie dobre tylko nie wiem czy jutro pracują. W Rowach to juz nie byłem wieki ale z tego co pamiętam to jest tam fajna karczma. Popytać trzeba miejscowych. W Ustce Syrenka i jeszcze ... ale to muszę jutro potwierdzić czy jest ok idziemy do PRL
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 5 minut temu, stanley napisał: idziemy do PRL Jutro rano sprawdzę czy pracują, jak nie to jest jeszcze kilka innych opcji.
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Teraz, Dev napisał: Jutro rano sprawdzę czy pracują, jak nie to jest jeszcze kilka innych opcji. na spokojnie, jutro na bank nie będziemy Ci przeszkadzać
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 3 minuty temu, stanley napisał: na spokojnie, jutro na bank nie będziemy Ci przeszkadzać Jutro to mam na wszystko wyebane, mam umówione dwa auta i to wszystko co zamierzam zrobić. Muszę posprzątać syf w warsztacie i w biurze bo się już przewracam o zaciski i cała reszta zelastwa. Daj znać jak coś. Edytowane 29 Kwietnia 20188 l przez Dev
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Teraz, Dev napisał: Jutro to mam na wszystko wyebane, mam umówione dwa auta i to wszystko co zamierzam zrobić. Muszę posprzątać syf w warsztacie i w biurze bo się już przewraca o zaciski i cała reszta zelastwa. Daj znać jak coś. będziemy in tacz
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Artur, już wiem gdzie się nażremy jak prosiaki. Zapraszam Was na wyebane stejki ale musielibyscie przyjechać pod wieczór bo nie pójdę w roboczym drelichu do knajpy.