Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja nie wiem jak się mieszczę w 5 osób hahaha w tym 2 dzieci :D

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 165,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, ja też gratuluję i foty super, ale pamiętajcie, że jest to forum publiczne, widoczne w googlu w wyszukiwarce normalnie i wrzucając tu zdjęcia Waszych Pociech udostępniacie ich wizerunek w internecie.. A świrów w dzisiejszych czasach nie brakuje. Taka sugestia do rozważenia każdemu z osobna ;) pzdr

Opublikowano
Panowie, ja też gratuluję i foty super, ale pamiętajcie, że jest to forum publiczne, widoczne w googlu w wyszukiwarce normalnie i wrzucając tu zdjęcia Waszych Pociech udostępniacie ich wizerunek w internecie.. A świrów w dzisiejszych czasach nie brakuje. Taka sugestia do rozważenia każdemu z osobna [emoji6] pzdr
Nie popadajmy w paranoje
Opublikowano
1 godzinę temu, bongod napisał:

To ja nie wiem jak się mieszczę w 5 osób hahaha w tym 2 dzieci :D

jasne da się w 5 osób ale komfort dla wszystkich podróżujących raczej słaby. O ile na miasto ok to w trasę gdzieś pojechać...

Opublikowano

Naprawdę nie jest źle :) z tyłu siedzi teściowa żona i mała a z przodu syn w foteliku . Bagaże w bagażniku i w boxie. Może poprostu moje baby mają małe wymagania :D

Opublikowano

u mnie sprawa ma się inaczej, żona z przodu, ja mam fotel odsunięty na max do tyłu, za żoną mała w foteliku, a za mną czasem jakiś dodatkowy pasażer. Do tego graty w bagażnik. Chyba faktycznie boxa na przyszłość będę potrzebował.  

Opublikowano

Ja mam 170 wzrostu hehehe taki szczegół ;)

Opublikowano

Cześć.

Koledzy, już niedługo i mnie czeka ten fantastyczny okres bycia dumnym tatą ;) Dlatego mam do Was pytanie. Co powinienem kupić dla małego dla komfortowego i bezpiecznego podróżowania. Jakiś komplet 3w1 5w1 czy ile tam w jednym ? ;) czy to jeszcze jakoś inaczej wygląda ? No i brać ISO FIX czy też klasyka ?

Poradźcie proszę i dziękuję.

Opublikowano

na początek moim zdaniem największą uwagę trzeba przyłożyć do wyboru fotelika. Przez pierwsze miesiące w aucie potrzebujesz praktycznie tylko to. Ja z własnego doświadczenia polecam na podstawie z isofixem z jakimś łatwym mechanizmem blokującym. Nie trzeba wtedy za każdym razem motać się z pasem, robisz klik i już. W moim przypadku żona dużo sama jeździ bo ja często jestem poza domem więc łatwość wsadzania i wyciagania fotelika była dosyć istotna.

na resztę zabawek przyjdzie czas :) moja Mała ma 3miesiace i w samochodzie mam dla niej tylko fotelik.

Opublikowano
W dniu 8.03.2018 o 18:50, marec-ki napisał:

Cześć.

Koledzy, już niedługo i mnie czeka ten fantastyczny okres bycia dumnym tatą ;) Dlatego mam do Was pytanie. Co powinienem kupić dla małego dla komfortowego i bezpiecznego podróżowania. Jakiś komplet 3w1 5w1 czy ile tam w jednym ? ;) czy to jeszcze jakoś inaczej wygląda ? No i brać ISO FIX czy też klasyka ?

Poradźcie proszę i dziękuję.

Ja mam wózek zostawiony dla planowanego potomka Coletto Giovani - 4 w 1 . Baza z powodzeniem wpinana jest w baze isofixa w samochodzie jak i ramę wózka . Ogólnie to szukaj używek , wiele rzeczy potem jak foteliki wózki i inne gadżety można kupić prawie nowe na OLX za połowę ceny albo mniej.

Opublikowano
W dniu 8.03.2018 o 20:38, MaTeo85 napisał:

na początek moim zdaniem największą uwagę trzeba przyłożyć do wyboru fotelika. Przez pierwsze miesiące w aucie potrzebujesz praktycznie tylko to. Ja z własnego doświadczenia polecam na podstawie z isofixem z jakimś łatwym mechanizmem blokującym. Nie trzeba wtedy za każdym razem motać się z pasem, robisz klik i już. W moim przypadku żona dużo sama jeździ bo ja często jestem poza domem więc łatwość wsadzania i wyciagania fotelika była dosyć istotna.

na resztę zabawek przyjdzie czas :) moja Mała ma 3miesiace i w samochodzie mam dla niej tylko fotelik.

w Sopocie masz dwa sklepy Emmaljunga na Niepodległosci 861 i 940

podjedz sobie i obejrzyj co Cie bedzie interesowac a i tak wszystko kupisz na allegro albo Olxie

Opublikowano
na resztę zabawek przyjdzie czas [emoji4] moja Mała ma 3miesiace i w samochodzie mam dla niej tylko fotelik.
3 miesiące tyci tyci haahaha :)

Opublikowano

Co do auta to musielismy kupic vana bo a4 jest za mala na 5 osobowa rodzine.

Jaki van bo szukam teraz, coś polecasz?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
1 godzinę temu, stomi napisał:

Touran lub sharan

Edytowane przez Dev

Opublikowano
16 godzin temu, Dev napisał:

Touran lub sharan

Turan to raczej gówno tez małe jest:wink:

17 godzin temu, stomi napisał:

Sharana sie kupiło 1,9 115.

Jak sie ociepli zrobi sie logi i moze program.

Ja mam lek wysokosci i boje sie tym jezdzic ale dzieci happy i zona happy wiec tragedii nie ma:decayed:

Opublikowano

Smax 2.5 l ;)

Opublikowano

Ja tam wole cos z niemcowni:grin:

S wiekszy od C wiec moze starczyc.

Opublikowano

No ogólnie mój typ do poszukiwań to s max, 2.5 mogłoby byc tylko czemu tak dużo ich jest z walniętym motorem. 2.0 diesel podobno jest Ok i na tym się skupie.

Opublikowano

Mój typ S-Max 2.0 lub Caddy - fajnie w caddym można kupić Maxi lub  nawet nie maxi a 7 osobowe, a są i wersje a'la kemping.
S- Maxy zazwyczaj fajnie wyposażone, wygląd spoko i miejsca dużo, może tylko komuś nie odpowiadać znaczek.

Opublikowano

Ja dla żony teraz kupiłem nowego Tourana, nie jest już na platformie z Golfa a z Passata i różnica w wielkości w porównaniu ze starym modelem jest kolosalna. Napalony byłem również na nowego S-maxa ale zapał ostudziło wejście do środka- styl fajny ale materiały i wykończenie wołają o pomstę  do nieba