Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja jestem nienormalny [emoji4] . Jeszcze raz powtórzę że jezdze z Matim 8 lat z przodu , Julką 10 miesięcy , teściowa i żona z tyłu [emoji4]. Góra box i jest galante . Nie narzekają z tyłu baby bo kasy nie ma na dwa auta ani na jeżdżenie większym autem codziennie 100 km samemu [emoji6].

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 165,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
15 minut temu, bongod napisał:

To ja jestem nienormalny emoji4.png . Jeszcze raz powtórzę że jezdze z Matim 8 lat z przodu , Julką 10 miesięcy , teściowa i żona z tyłu emoji4.png. Góra box i jest galante . Nie narzekają z tyłu baby bo kasy nie ma na dwa auta ani na jeżdżenie większym autem codziennie 100 km samemu emoji6.png.

Tego roku mielismy wypad na wakacje w sumie ostatni juz a4..

Trasa 1600km w jedna strone..

My dwoje dorosli do tego nasze male w fotelikach mimo to ze starsza juz ma prawie 9 lat na takie trasy dajemy jej fotelik.

Auto zaladowane na maxa jakbym mial wyjac zapas to bym sie niezle wqrwil...

Nie wyobrazam sobie jak Ty jezdzisz w 5 osob.

Moze bierzesz mniej,moze mniejsze trasy i idzie to wytrzymac.

Fakt box duzo daje ale miejsca z tylu jest malo jak dla 3 osob.

Opublikowano

Tzn my za duzi nie jesteśmy może to kwestia tego ;)

Opublikowano

Acha:kox:

Taki film wyszedl ostatnio:grin::grin:

Opublikowano

Hahahah :D

Opublikowano
2 godziny temu, wesz82 napisał:

Nie dziwie sie ze nie jest male.

Kolezko masz 1 dziecko po 2 dziecku zmienisz zdanie...

Kto wie, może zmienię :) 2+1 póki co jest ok, jak będzie dwójka dzieciaków to pomyśli się o większym aucie, jak fundusze pozwolą. Ile jest rodzin 2+2 z focusem, golfem albo astrą...

Opublikowano

Tak zgodze sie ale jak dziecko ma 4lata wzyw to wtedy nie potrzeba wózka itp.wtedy spokojnie sie pomiescisz.

Z tobolami na wakacje na 2 tyg inaczej sprawa wyglada.

Wiem jak jest przechodzilem przez to i w koncu zostalo na vanie...

Opublikowano
54 minuty temu, wesz82 napisał:

Z tobolami na wakacje na 2 tyg inaczej sprawa wyglada.

Szczególnie jak poza bagażami trzeba zabrać sprzęt typu wędki czy inne nartosanki ;)

Opublikowano

To pomyślcie że jestem wędkarzem hahaha ale fakt biorę tylko spina ;)

Opublikowano

Ta tego nawet nie licze a malych tysiac pincet lalek i domkow tez cza zapakować.:grin:

Opublikowano

Hahahaha ja dopiero zaczynam przygodę z małą kobietką :D ale pistoletów nerfa trochę wożę ;). Powiem wam że fajne te nerfy :D ostatnio kupiłem model mastodon obczajcie na YT :D

Opublikowano

:grin::grin::grin:

Opublikowano

bongod nie jestes sam :)

Ja latam trasę Tarnów - Kołobrzeg w 5 osób, 2+2+ teściowa :) (ok 870km w 1 strone) i nikt nie narzeka. Trzeba to dobrze rozplanować :)

Starszy syn (6l) z przodu, młodszy (3l) z tył na środku. 

Ja mam wersje bez koła zapasowego. Wyciągam styropian i narzędzia wkładam luzem + sporo zabawek dla dzieci. Wózek ma odpinane koła i wchodzi na spód bagaznika. W boxie jada plażowe gadzety + 2 rowerki lekko rozmontowane :) 

Opublikowano
bongod nie jestes sam [emoji4]
Ja latam trasę Tarnów - Kołobrzeg w 5 osób, 2+2+ teściowa [emoji4] (ok 870km w 1 strone) i nikt nie narzeka. Trzeba to dobrze rozplanować [emoji4]
Starszy syn (6l) z przodu, młodszy (3l) z tył na środku. 
Ja mam wersje bez koła zapasowego. Wyciągam styropian i narzędzia wkładam luzem + sporo zabawek dla dzieci. Wózek ma odpinane koła i wchodzi na spód bagaznika. W boxie jada plażowe gadzety + 2 rowerki lekko rozmontowane [emoji4] 
Da się ? Da się !!! Hahahahah

Opublikowano

A4 nie jest wielkie, ale nie przesadzajcie.

Ja byłem w CRO  A4 B5 -> 2+2  i nie narzekałem ( dzieci w fotelikach). W bagażniku dupna lodówka turystyczna + bagaże. Nawet trumny nie zakładałem  :wink:

Opublikowano

Jasne ze sie da.

Mowie wszystko zalezy od rodziny.Tak jak pisalem na 2 osoby plus 2 babli wyrobilismy sie i bylo ciasno.

Ale jakbym zlapal kapcia to bym lekko sie zagotowal wyjmujac wszystko z baga.

Niestety 3 osoby z tylu na taka trase np do cro to bylaby porazka.

Kiedys zabralismy szwagra i zone jego jak jechalismy do Swinskiego ujscia.

Ok 130 km mamy i jak wysiadali to ciagle marudzili ze ciasno.

A4 nie jest duzo wieksza od 4 gofra bynajmniej w srodku.

No chyba ze ktos jedzie tak;

https://www.google.pl/search?q=zdjecie+zaladowanego.samochodu&client=ms-android-att-us&tbm=isch&tbs=rimg:CVwa6hmOQMG5IkCcc8Ewanbt6jBVHmjg6_16TcrSka4BzamxUZZLXp8UgZkfIbTBLK57jDk3SwzMmG7u9skOahI9q6KL-jKy_1b81QKhIJnHPBMGp27eoRdIwUEXe9KuIqEgkwVR5o4Ov-kxHD3A9rClU3VioSCXK0pGuAc2psEa5FeOGy3VGPKhIJVGWS16fFIGYRgE9JDotMXocqEglHyG0wSyue4xHYfKqPHS-hUyoSCQ5N0sMzJhu7EYQ1MBDBrlidKhIJvbJDmoSPaugR4mnXWxbWB-AqEgmi_1oysv2_1NUBEYhCuvXXCttA%3D%3D&tbo=u&ved=2ahUKEwis_vjLrZjaAhXFkCwKHVCTCywQuIIBegQIABAg#imgrc=XBrqGY5Awbn4-M:&isa=y

Stan sam jezdzisz teraz busem,dostrzegasz roznice albo poprostu juz zapomniales jak sie jechalo a4 do cro:wink:

Opublikowano

Pierdzielenie, kilka lat temu byłem w Chorwacji Peugeotem 306 - 4 dorosłych + 4-latek w foteliku, dało się, choć było ciężko. Zawsze jest opcja boxa na B6 i jest ok, póki co nie mam w planach Alhambry albo Tourana [emoji14]

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pany ale tu nie chodzi o to czy się da czy nie... Dla mnie komfortowo to jest w A4 max 4 osoby i tyle... 3 osoby z tyłu to już w środku musi ktoś być wychylony do przodu... A co do B5 to chyba w srodku byla szersza niz B6, takie mam wrażenie...

Opublikowano

Kiedyś w Transicie gdzieś w polsce zatrzymali 40 kilku Rumunów, którzy jechali na prom do 3miasta. Wiec pewnie wiele się da upchnąć do auta. Tylko po co? Czasy kiedy do malucha pchało sie całą rodzine i jechalo w Polskę już dawno minęły... po drugie napakowanym autem po dach to już raczej srednio bezpiecznie się robi, a w koncu wozimy własne żony i pociechy i zależy nam na ich bezpieczenstwie.

Opublikowano
2 godziny temu, kamil-vag napisał:

Pany ale tu nie chodzi o to czy się da czy nie... Dla mnie komfortowo to jest w A4 max 4 osoby i tyle... 3 osoby z tyłu to już w środku musi ktoś być wychylony do przodu... A co do B5 to chyba w srodku byla szersza niz B6, takie mam wrażenie...

+1