Kędzior Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 no właśnie żeby były dzieci to trzeba zaruchać to dlatego chcesz zebysmy przyjechali do was na impreze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 no właśnie żeby były dzieci to trzeba zaruchać na razie muszę kupić jakieś auto to jest teraz priorytet koledzy zawsze mogą pomóc koledzy tak Ty nie no właśnie żeby były dzieci to trzeba zaruchać to dlatego chcesz zebysmy przyjechali do was na impreze :polew: i nigdy nie przyjeżdżasz masz małą pytke i się boisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 i nigdy nie przyjeżdżasz masz małą pytke i się boisz maly ale warjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 nieważne jaki masz pędzelek tylko jak nim malujesz :sarcastic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:41_________________________________________________tego to nie słyszałem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:41_________________________________________________tego to nie słyszałem :> stare, knurowskie mądrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:41_________________________________________________tego to nie słyszałem :> stare, knurowskie mądrości :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:41_________________________________________________tego to nie słyszałem :> stare, knurowskie mądrości :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Na poprawienie humoru :> Tata, mama i synek stoją przed budką z lodami. Tata zamówił lody czekoladowe, mama waniliowe. W tym momencie ojciec z rozmachem trzaska synka w głowę i pyta: - A ty jakie chcesz, Wielki Łbie? Oburzona starsza pani pyta: - Dlaczego pan go bije i tak wyzywa?! Ojciec na to: - Są trzy rzeczy w życiu, które facet chce mieć. Po pierwsze: duży, fajny samochód. Proszę spojrzeć tam na parking. Oto on. Po drugie: wielki, wygodny dom. Widzi pani tamten dom na wzgórzu? To mój. Po trzecie: Fajną laskę z ciasną cipką. I taką też miałem dopóki Wielki Łeb się nie urodził! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Na poprawienie humoru :> Tata, mama i synek stoją przed budką z lodami. Tata zamówił lody czekoladowe, mama waniliowe. W tym momencie ojciec z rozmachem trzaska synka w głowę i pyta: - A ty jakie chcesz, Wielki Łbie? Oburzona starsza pani pyta: - Dlaczego pan go bije i tak wyzywa?! Ojciec na to: - Są trzy rzeczy w życiu, które facet chce mieć. Po pierwsze: duży, fajny samochód. Proszę spojrzeć tam na parking. Oto on. Po drugie: wielki, wygodny dom. Widzi pani tamten dom na wzgórzu? To mój. Po trzecie: Fajną laskę z ciasną cipką. I taką też miałem dopóki Wielki Łeb się nie urodził! :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Na poprawienie humoru :> Tata, mama i synek stoją przed budką z lodami. Tata zamówił lody czekoladowe, mama waniliowe. W tym momencie ojciec z rozmachem trzaska synka w głowę i pyta: - A ty jakie chcesz, Wielki Łbie? Oburzona starsza pani pyta: - Dlaczego pan go bije i tak wyzywa?! Ojciec na to: - Są trzy rzeczy w życiu, które facet chce mieć. Po pierwsze: duży, fajny samochód. Proszę spojrzeć tam na parking. Oto on. Po drugie: wielki, wygodny dom. Widzi pani tamten dom na wzgórzu? To mój. Po trzecie: Fajną laskę z ciasną cipką. I taką też miałem dopóki Wielki Łeb się nie urodził! yebłem z moją :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 tak, wizyta u lekarza i jest (pazdziernikowe) zapalenie gardła i katar 3y syropy i 8 dyszek w plery polecam na katar do bejbikow -MARIMER ASPIRATOR- nie tam zadne gruszki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Na poprawienie humoru :> Tata, mama i synek stoją przed budką z lodami. Tata zamówił lody czekoladowe, mama waniliowe. W tym momencie ojciec z rozmachem trzaska synka w głowę i pyta: - A ty jakie chcesz, Wielki Łbie? Oburzona starsza pani pyta: - Dlaczego pan go bije i tak wyzywa?! Ojciec na to: - Są trzy rzeczy w życiu, które facet chce mieć. Po pierwsze: duży, fajny samochód. Proszę spojrzeć tam na parking. Oto on. Po drugie: wielki, wygodny dom. Widzi pani tamten dom na wzgórzu? To mój. Po trzecie: Fajną laskę z ciasną cipką. I taką też miałem dopóki Wielki Łeb się nie urodził! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Na poprawienie humoru :> Tata, mama i synek stoją przed budką z lodami. Tata zamówił lody czekoladowe, mama waniliowe. W tym momencie ojciec z rozmachem trzaska synka w głowę i pyta: - A ty jakie chcesz, Wielki Łbie? Oburzona starsza pani pyta: - Dlaczego pan go bije i tak wyzywa?! Ojciec na to: - Są trzy rzeczy w życiu, które facet chce mieć. Po pierwsze: duży, fajny samochód. Proszę spojrzeć tam na parking. Oto on. Po drugie: wielki, wygodny dom. Widzi pani tamten dom na wzgórzu? To mój. Po trzecie: Fajną laskę z ciasną cipką. I taką też miałem dopóki Wielki Łeb się nie urodził! :polew: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:38_________________________________________________no nic to trzeba się nacieszyć puki można :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 bo później długo, długo nic.... żona bedzie miała długą przerwę.... bo przecież nie Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ja , no bo czemuż by ja ,za co :?: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:41_________________________________________________ :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 true :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 , bo się już przeraziłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Stasiu, Ty lepiej pamiętaj że sąsiadka z dołu wie wszystko o wszystkich, więc ja też będę wiedziała jak wrócę do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jak zdróweczko Maleństwa Basiu ? Stasiu, Ty lepiej pamiętaj że sąsiadka z dołu wie wszystko o wszystkich, więc ja też będę wiedziała jak wrócę do domu stanley widzę ,że masz takiego szpiega jak ja [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:48_________________________________________________tyle ,ze ja mam koło siebie ;([br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:59_________________________________________________wie wszystko ,o wszystkich ,zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi