hubtychy Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Jak każda kobieta musi wyrazić swoje zdanie Widać że ząbki idą nowe.
Adrenalina Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 to było nagrane zanim wyszły te co już ma a nadmierna produkcja śliny to już norma
Bulik Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 właśnie sobie pogadały Mają z Alą :polew: :polew: ,że też tego nie nagrałem :polew:
diman Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 no i widzę pociechy się rozwijają, Wiktorowi się już 4 ząbek wyrżnął więc już szuflada się srogo zapełniła dwie duże łopaty na górze i dwa siekacze na dole :> może pomału będę się wysypiał jak kiedyś a i zapomniałbym jak się cieplej zrobi to cza będzie zrobić jakiegoś kinder spota chociaż już bukowina nie daleko ale może coś wcześniej się uda
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox:
stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox: gratki tatko [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 22:08_________________________________________________pępowinę przecinałeś ?
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 "cesarkę" Kasia miała bo się mała łobuziara na czas nie obróciła więc jedyne co udało mi się wynegocjować to pobyt na sali podczas zabiegu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 "cesarkę" Kasia miała bo się mała łobuziara na czas nie obróciła więc jedyne co udało mi się wynegocjować to pobyt na sali podczas zabiegu :gwizdanie: cały czas myślałem, że macie termin na marzec
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: I taki Gure coś goru będzie mi pisał że taki wątek jest nie potrzebny
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 "cesarkę" Kasia miała bo się mała łobuziara na czas nie obróciła więc jedyne co udało mi się wynegocjować to pobyt na sali podczas zabiegu :gwizdanie: Zemdlałeś? :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: I taki Gure coś goru będzie mi pisał że taki wątek jest nie potrzebny No!
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 termin był na koniec lutego [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 22:30_________________________________________________ "cesarkę" Kasia miała bo się mała łobuziara na czas nie obróciła więc jedyne co udało mi się wynegocjować to pobyt na sali podczas zabiegu :gwizdanie: Zemdlałeś? nie bojem siem krfi :decayed: :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 22:31_________________________________________________ :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: I taki Gure coś goru będzie mi pisał że taki wątek jest nie potrzebny potrzebny potrzebny
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 ooo, to Ty też znam ten odcinek na pamięć :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 ooo, to Ty też znam ten odcinek na pamięć :polew: :polew: :polew: Carinooooo
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 znaczy się jak u mnie w stajni :decayed: :decayed:
addassko Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox: :good: :good: :good:
hubtychy Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox: Jeszcze raz gratulacje ślicznej córy. Ale Emilka to Wam da w kość :gwizdanie: Wiem bo moja mała też Emilka.
Rekomendowane odpowiedzi