stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox: Jeszcze raz gratulacje ślicznej córy. Ale Emilka to Wam da w kość :gwizdanie: Wiem bo moja mała też Emilka. Ala za to spokojna jak aniołek
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 hub jestem psychicznie przygotowany domyślałem się ,że może mieć charakter po mnie
nikaa Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox: Jeszcze raz gratulacje ślicznej córy. Ale Emilka to Wam da w kość :gwizdanie: Wiem bo moja mała też Emilka. Ala za to spokojna jak aniołek taaa na spotach jak was widzi
hubtychy Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 hub jestem psychicznie przygotowany domyślałem się ,że może mieć charakter po mnie Moja ma 4 latka i ustawia wszystkich w koło.Większość płaczem wymusza :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox: Jeszcze raz gratulacje ślicznej córy. Ale Emilka to Wam da w kość :gwizdanie: Wiem bo moja mała też Emilka. Ala za to spokojna jak aniołek taaa na spotach jak was widzi Obserwuje Nas z auta... :gwizdanie: hub jestem psychicznie przygotowany domyślałem się ,że może mieć charakter po mnie Moja ma 4 latka i ustawia wszystkich w koło.Większość płaczem wymusza :gwizdanie: I dajesz się na to nabrać?
nikaa Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox: Jeszcze raz gratulacje ślicznej córy. Ale Emilka to Wam da w kość :gwizdanie: Wiem bo moja mała też Emilka. Ala za to spokojna jak aniołek taaa na spotach jak was widzi Obserwuje Nas z auta... :gwizdanie: hub jestem psychicznie przygotowany domyślałem się ,że może mieć charakter po mnie Moja ma 4 latka i ustawia wszystkich w koło.Większość płaczem wymusza :gwizdanie: I dajesz się na to nabrać? Marek nie ja tak
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 ja tam dziś nic nie powiem jeszcze ale za rok będę bardziej w temacie
hubtychy Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox: Jeszcze raz gratulacje ślicznej córy. Ale Emilka to Wam da w kość :gwizdanie: Wiem bo moja mała też Emilka. Ala za to spokojna jak aniołek taaa na spotach jak was widzi Obserwuje Nas z auta... :gwizdanie: hub jestem psychicznie przygotowany domyślałem się ,że może mieć charakter po mnie Moja ma 4 latka i ustawia wszystkich w koło.Większość płaczem wymusza :gwizdanie: I dajesz się na to nabrać? Ja nie Odchowałem już jedną (ma 14 lat)i znam takie numery. Przy mnie jest inna bo wie że ze mną ciężko.Ale jak moja wraca to jest masakra [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 23:08_________________________________________________ ja tam dziś nic nie powiem jeszcze ale za rok będę bardziej w temacie Daję Ci pół roku i będziesz w temacie :polew: :polew:
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 To musisz obie wychować... Twoją i córę...
hubtychy Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 To musisz obie wychować... Twoją i córę... Mojej już się nie da reformować :polew: :polew:
stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 To musisz obie wychować... Twoją i córę...
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Daję Ci pół roku i będziesz w temacie :polew: :polew:
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 To musisz obie wychować... Twoją i córę... Mojej już się nie da reformować :polew: :polew: Wszystko się da! :gwizdanie: bardzo śmieszne :angry:
stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 bardzo śmieszne :angry: że jest za późno ? czy co ?
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 bardzo śmieszne :angry: że jest za późno ? czy co ?
A-rek Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 a moja mała miała wczoraj pierwszą przejażdzkę za kierownicą i od razu wiedziała co zrobić z rękami
Bulik Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Arturoo gratki :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: i duuuuuuużo cierpliwości
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 no to i ja się pochwalę dziś o 8:48 czasu miejscowego urodziła mi się tak długo wyczekiwana Emilka wymiary 52cm ,3120 gram , fool 10 pkt dostała :kox: :kox: gratulejszon :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi