Arturoo Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Gratulacje :brawo::brawo::brawo::brawo::drunk::drunk::drunk::drunk: "gabaryty" prawie jak mojego maleństwa
stanley Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 hornet - graty i witamy w gronie tatusiów
klysek Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Stanley prawdziwy ojciec sam widziałem jak tacha profesjonalnie materacyk dla Alusi
stanley Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Stanley prawdziwy ojciec sam widziałem jak tacha profesjonalnie materacyk dla Alusi patrz i się ucz
klysek Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Stanley prawdziwy ojciec sam widziałem jak tacha profesjonalnie materacyk dla Alusi patrz i się ucz obserwowalem zebralem material fotograficzny oraz notatki teraz biore sie za produkcje mini klyska szkoda ze caly czas glowa ja boli
stanley Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Stanley prawdziwy ojciec sam widziałem jak tacha profesjonalnie materacyk dla Alusi patrz i się ucz obserwowalem zebralem material fotograficzny oraz notatki teraz biore sie za produkcje mini klyska szkoda ze caly czas glowa ja boli nie przejmuj się, Basia mi mówi, że ma od 4 tyg okres
klysek Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Stanley prawdziwy ojciec sam widziałem jak tacha profesjonalnie materacyk dla Alusi patrz i się ucz obserwowalem zebralem material fotograficzny oraz notatki teraz biore sie za produkcje mini klyska szkoda ze caly czas glowa ja boli nie przejmuj się, Basia mi mówi, że ma od 4 tyg okres ---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:59 ---------- proponowal bym przeglad zerwoy jej zrobic
Adrenalina Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Gratulacje dla szczęśliwych rodziców! Oby był zdrowy i spokojny ---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:35 ---------- Stanley prawdziwy ojciec sam widziałem jak tacha profesjonalnie materacyk dla Alusi patrz i się ucz obserwowalem zebralem material fotograficzny oraz notatki teraz biore sie za produkcje mini klyska szkoda ze caly czas glowa ja boli nie przejmuj się, Basia mi mówi, że ma od 4 tyg okres A to ciekawe co piszesz...
hubtychy Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 To teraz ten okres się chyba dłuuuugo nie skończy :polew:
jarko Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Stanley prawdziwy ojciec sam widziałem jak tacha profesjonalnie materacyk dla Alusi patrz i się ucz obserwowalem zebralem material fotograficzny oraz notatki teraz biore sie za produkcje mini klyska szkoda ze caly czas glowa ja boli nie przejmuj się, Basia mi mówi, że ma od 4 tyg okres A to ciekawe co piszesz... Stasiowi chodziło zapewne o to, że 4 tygodnie temu też miałaś okres
Adrenalina Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Stanley prawdziwy ojciec sam widziałem jak tacha profesjonalnie materacyk dla Alusi patrz i się ucz obserwowalem zebralem material fotograficzny oraz notatki teraz biore sie za produkcje mini klyska szkoda ze caly czas glowa ja boli nie przejmuj się, Basia mi mówi, że ma od 4 tyg okres A to ciekawe co piszesz... Stasiowi chodziło zapewne o to, że 4 tygodnie temu też miałaś okres Hehe... Jak dla niego to i tak za często A Ty skąd wiesz?
jarko Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 A Ty skąd wiesz? Rozmawialiśmy trochę w BT
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A Ty skąd wiesz? Rozmawialiśmy trochę w BT Toż to prawie jak u Drzyzgi było widzę ....na każdy temat
Adrenalina Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A Ty skąd wiesz? Rozmawialiśmy trochę w BT Toż to prawie jak u Drzyzgi było widzę ....na każdy temat Plotki i pomówienia
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A Ty skąd wiesz? Rozmawialiśmy trochę w BT Toż to prawie jak u Drzyzgi było widzę ....na każdy temat Plotki i pomówienia w każdej plotce jest trochę prawdy
Rekomendowane odpowiedzi