dawkol-d1 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 dzięki O cytadeli słyszalem już kiedyś, że tam niezły burdel jest i lepiej sie tam nie pojawiać bo kosę można dostać xD Na maltę przy obecnej kondycji mógłby nie dobiec- niestety, bo wiem co tam się pojawia xD Znajdę czas to się rozejrzę w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 dzięki O cytadeli słyszalem już kiedyś, że tam niezły burdel jest i lepiej sie tam nie pojawiać bo kosę można dostać xD Na maltę przy obecnej kondycji mógłby nie dobiec- niestety, bo wiem co tam się pojawia xD Znajdę czas to się rozejrzę w sumie przesadzają, w dzień na cytadeli jak najbardziej, fajne schody tam są, można poczuć sie jak rocky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 10km- 1g:03m:01s:slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 10km- 1g:03m:01s:slina::slina: Tu masz odpowiedź i jednocześnie podstawowy błąd ja średnio robię 5 min na km i jest dobrze na dystansie 6,5km-7,5km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 nie chodzi o to,że padałem na pysk- bo przebiegłem więcej-10 zrobiłem w takim czasie, wczoraj, jak biegłem średnie tempo było 6 min coś, na km:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 A myślałem że zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 z resztą ostatnie jakieś 200m mam ostro pod górkę, płasko i potem znów pod górkę, dlatego końcówka jest trochę męcząca, ale do się biec:wink: tutaj jest mapka Running Workout | Endomondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 10km- 1g:03m:01s:slina::slina: cieńko coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 10km- 1g:03m:01s:slina::slina: cieńko coś kiedyś dużo na rowerze jeździłem, teraz biegam-bardziej dla siebie, niż dla wyników:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 10km- 1g:03m:01s:slina::slina: cieńko coś kiedyś dużo na rowerze jeździłem, teraz biegam-bardziej dla siebie, niż dla wyników:wink4: spokojnie, już niedługo zlot zimowy, znów dorwiesz się do chleba ze smalcem i siły nadejdą na 40min/10km :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 :grin::grin::grin:chyba samego smalcu:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 35-latek zmarł na 14 kilometrze maratonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 35-latek zmarł na 14 kilometrze maratonu ...ponoć sport, to zdrowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 35-latek zmarł na 14 kilometrze maratonu ...ponoć sport, to zdrowie... biegłem tam dzisiaj, kuzyn to widział takze masakra osobiscie to mój 1 start w maratonie 3:49:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 u to średni czas wyszedł..ale to inny wysiłek niż biegi 5,10,20.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 kuźwa 3:50 to średni czas??????????????????????? połowa moich znajomych w ciemno by taki czas wzięła gdyby dawali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 kuźwa 3:50 to średni czas???????????????????????połowa moich znajomych w ciemno by taki czas wzięła gdyby dawali średnio wyszło mi 5:25 na km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 cieszyć się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 jaką rozgrzewkę robicie przed bieganiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi