domjenick Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 mam ostrego "sprinta" na październik pierwszy- ponoć na świecie nocny triathlon http://www.durtyevents.com/foxlake-night-triathlon.html będzie ogień...coś mi sie wydaje
cocoo24 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2015 Moze być niezła jazda, pływanie w nocy
domjenick Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 pływanie- to nic, bo boje na pewno oświetlone będą- czujesz wyścig na rowerach po parku w nocy? , ciekawe ilu rannych będzie
rutek7 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Czy ktoś już może biegał w rzeźniczku? http://www.biegrzeznika.pl/ Zapisałem się na ten rok i póki co zaczynam szlifowanie formy na zimowych biegach górskich w Falenicy
Patrykbor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja na rzeźnika za cienki narazie ale kiedyś. A na bieg w Gdyni juz zapisani? Ja się zapisałem zobaczymy jak to będzie,moja pierwsza taka impreza.
Tomeks Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Raz pobiegniesz i nie bedziesz mógł sie doczekać kolejnego
Patrykbor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Po biegu ciśniem na browar pod sklep
domjenick Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Czy ktoś już może biegał w rzeźniczku? http://www.biegrzeznika.pl/ Zapisałem się na ten rok i póki co zaczynam szlifowanie formy na zimowych biegach górskich w Falenicy Korzeń biegł chyba ze dwa razy A na bieg w Gdyni juz zapisani? lecisz 10km
Tomeks Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Po biegu ciśniem na browar pod skleppo bieganiu zawsze pije piwo
cocoo24 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 piwko podobno dobrze działa na zakwas:) Panowie, szlifuje formę, jak wasze powroty do formy po zimie?
domjenick Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 jak wasze powroty do formy po zimie? trochę ciężko, ale daję radę całkiem inny tryb ćwiczeń i dystansów czeka mnie w tym roku
wypsiu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja w sobote zrobilem w blocie i sniegu 10,5 km,moj kolega mnie wyciagnal bo za 3 tygodnie robi 60 km ....
Haimon Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie amator potrzebuje Waszej rady, trochę się rozbiegałem, niestety głównie twarde nawierzchnie, jest ochota na więcej ale stawy dokuczają troszkę. Pomyślałem o zwiększeniu amortyzacji. Obecnie mam jakieś biegówki joma, patrząc po wytarciu podeszwy to chyba mam skłonności do supinacji, (przetarcia po zewnętrznej stronie) Zastanawiam się między Adidas supernova boost glide 6 a Asics gel cumulus 16, ktoś doradzi między tymi dwoma a może poleci coś innego ?
domjenick Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 jeśli pomiędzy tymi dwoma- to Asics, a jeśli inne to ja biegam w Nike vomero 9, teraz, poprzednio nike pegasus 30, głównie asfalt, a jeśli stawy dokuczaję- wsiądź na rower czasami ;-)
black4 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie amator potrzebuje Waszej rady, trochę się rozbiegałem, niestety głównie twarde nawierzchnie, jest ochota na więcej ale stawy dokuczają troszkę. Pomyślałem o zwiększeniu amortyzacji. Obecnie mam jakieś biegówki joma, patrząc po wytarciu podeszwy to chyba mam skłonności do supinacji, (przetarcia po zewnętrznej stronie) Zastanawiam się między Adidas supernova boost glide 6 a Asics gel cumulus 16, ktoś doradzi między tymi dwoma a może poleci coś innego ? Witaj, Miałem podobny problem. Biegałem po twardych nawierzchniach i po czasie stawy dały o sobie znać. Dodam, że mam raczej tendencje do pronacji. Po przymiarkach różnych modeli butów zdecydowałem się na obuwie z maksymalnym suportem i amortyzacją czyli Asics gel evolution 6: http://www.wiggle.co.uk/asics-gel-evolution-6-2e-width-shoes-ss12-1/ Spróbuj je przestestować, Pozdrawiam!
domjenick Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 no jak tam? biegacie coś? bo ja na razie się opierdalam, do 22, potem zaczynam cykl
domjenick Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Coś tam się dzieje trenuj, trenuj, bo Gdynia niedługo Wiesz to mój pierwszy narazie więc tak do końca nie wiedziałem jak rozłożyć siły ale po przebiegnięciu miałem na tyle siły że mógłbym jeszcze 10km zrobić ale teraz na następnym będziesz wiedział, jak to rozegrać taktycznie
Rekomendowane odpowiedzi