Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem Allegro, wygrana aukcja a przedmiotu nie ma.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie zrobi przez zadne sądy :gwizdanie: szkoda sobie czas i pieniadze marnować, tymbardziej ze przez to nie kupienie nie poniósł żadnych strat :gwizdanie:

Macie przecież wyzej pokazany przykład o tym liczniku RS4 i zacytowana odpowiedź od alegro

Opublikowano

Powiem wam ze to chyba wlasnie o ten licznik RS4 chodzi.[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 12:01_________________________________________________Ciezko bedzie cos zrobic,ja wygralem kiedys turbo hybryde nowa,i Lipa co prawda do sadu nie zglaszalem,ale zrobilem wszystko co moglem w internecie allegro itp.Ale fiasko

Opublikowano

Powiem wam ze to chyba wlasnie o ten licznik RS4 chodzi.

no to jest juz 5 chyba z forum :decayed: licznik za 250zł za pobraniem :naughty:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 12:06_________________________________________________Szukam po necie podobnych tematów, ale wszystko co jest ma decydujacą o wszsytkim zapłate za towar a brak towaru, a to juz inna bajka :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

qurwa jaki licznik ???? :polew: :polew: :polew: :polew:

przeciez dobrze wiecie co mi jest głównie potrzebne.... :> :> :> :> :>

http://allegro.pl/show_item.php?item=1694046025

Opublikowano

no to jest juz 5 chyba z forum :decayed: licznik za 250zł za pobraniem :naughty:

najlepsze że ta kobieta podobno wysłała licznik pierwszej osobie która kliknęła 'Kup teraz' :decayed:

Opublikowano

Niestety mało prawdopodobne że coś ugrasz. Ja kupiłem kiedyś jakąś piedrołe za 40zł i koleś mi nigdy nie wysłał towaru. Allegro umywa ręce a sądzić się o 40 zł nie ma sensu.

Oni żyją z wystawionych aukcji. Jak zaczną blokować konta to nie będą zarabiać. Regulamin jest tak stworzony że od nich nie uzyskasz żadnej pomocy.

Opublikowano

To jedz do ASO bedziesz miał taniej :tongue4:
Opublikowano

dev, z tym sądem internetowym do pomyśl poważnie, tylko się trzeba dowiedzieć co i jak się składa.

Koleś ode mnie z osiedla się tak sądował i chwalił sobie procedurę.

Sprawy są zaocznie rozpatrywane. Jak koleś sprzedający oleje odwołanie, to sprawa Twoja prawdopodobnie.

Opublikowano

Ale o co tu sie sądować, przecież nikt nie poniósł strat, takie sytuacje codziennie sie powtarzaja z racji tego ze szroty prowadzą handel internetowy jak i miejscowy. Dużo takich towarów jest na alegro które można kupić poza aukcją, 2DIN tak kupiłem :gwizdanie: a aukcja chwile jeszcze została bo gosc poprostu nie miał czasu jej skasować :gwizdanie:

Opublikowano

mam sklep na allegro i trafiają sie czubki np ostatni kopił wahacze niby mu sie zjebały i chciał zwrot kasy za wahacze i za montaż demontaż,tylko ze paragon zgubił a wahaczy nie chcial przywieść odesłać na reklamacje, po 3tyg przyszło pisemko z sadu elektronicznego ze mamy mu oddać kasę, oczywiście sie odwołaliśmy i czekamy na sprawę,sad elektroniczny to automat zgłaszasz i wygrywasz

Opublikowano
  • Autor

To jedz do ASO bedziesz miał taniej :tongue4:

w ASO sztuka kosztuje ponad 600zł

a tutaj miałbym dwie :wallbash: