Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB ] audi ultra sport- DTM recaro,pamiec,el.roleta ,itd...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jest to s4 2006 ponoc wyszlo tylko 250 sztuk,a za fotele gosc krzyczy 3000$,dzieki cena mnie powalila, normalne czarne mozna znalesc przod i tyl za 1000-1200,za shifta chce 200$ moze sie skusze.

Opublikowano
A jednak chyba S4 mądralo :wink:

DTM'y nie były limitowane, Tylko S4 DTM było 250 sztuk a ta jest jedna z tych 250 :wink::wink:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Mlody nie ma wersji S4 DTM.... no chyba że wypuścili na Usa DTM w S4:eusathink:

DTM jest wersją limitowaną A4rek B7 z silnikiem 2.0TFSI. Tak samo zostało wypuszczone 250sztuk, np. na rynek angielski.

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

Niech Kopek07 się wypowie czy to A4 czy S4:whistling:

A co do recarosów to są :slina::slina::slina::slina:

No to widzisz, znowu nie doczytałeś, gdzieś coś zasłyszałeś ale nie wiesz do końca co i od razu wyskakujesz mi z :facepalm::facepalm::facepalm:

A to, że wypuścili 250DTM'ek na UK to też jest chyba bajka, każdy właściciel DTM słyszał coś o tej liczbie 250 ale nie wie dokładnie co i sobie wymyślili, że są tymi jedynymi...

Opublikowano

w Poznaniu jest S4 V8 DTM i raczej nie wersja USA :whistling:

Opublikowano

Zapytaj ile chce za carbonowe dekory z tej B7...może byś mi wysłał ;) Ładnie się dzieje, jest kompas w lusterku jest zabawa hehe. Mody zacne, pogratulował !!! Tam pewnie w USA macie takie drogi, że można auto na rantach posadzić a my tu w Pl środkiem drogi po koleinach na glebie...

Opublikowano
  • Autor

no nie do konca to prawda z tymi drogami,no ale na pewno lepiej niz w POLSCE,a karbony sprzedane ktorys z chlopakow z forum tez pytal..

---------- Post dopisany at 01:21 ---------- Poprzedni post napisany at 01:20 ----------

http://cycle-planet.com/s425/S425quattroTraining.pdf

---------- Post dopisany at 01:23 ---------- Poprzedni post napisany at 01:21 ----------

i tylko w jednym kolorze SILVER

---------- Post dopisany at 01:26 ---------- Poprzedni post napisany at 01:23 ----------

.

---------- Post dopisany at 01:29 ---------- Poprzedni post napisany at 01:26 ----------

do kolegi paput,wpisz sobie w google audi ultra sport i ci wyskoczy,odpowiednik euro s-line,,,

Opublikowano
w Poznaniu jest S4 V8 DTM i raczej nie wersja USA :whistling:

Mylisz się Bartku - auto arkiego zostało sprowadzone właśnie z USA.

Łuki - auto z ktorego Kopek chce wyciągać Recaro to S4 DTM 25year quattro anniversary edition - limitowana seria 250 identycznych sztuk wyprodukowanych wyłącznie na rynek US (a to, że ktoś mógł sobie ze stanów importować to zupełnie inna bajka).

Jeśli chodzi o DTM EU czyli pakiet dla 2.0TFSI to dostępny był w całej Europie (nie tylko UK) i na tym rynku nie była to produkcja limitowana.

...gwoli wyjaśnienia. END OT.

Opublikowano
A jednak chyba S4 mądralo :wink:

DTM'y nie były limitowane, Tylko S4 DTM było 250 sztuk a ta jest jedna z tych 250 :wink::wink:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Mlody nie ma wersji S4 DTM.... no chyba że wypuścili na Usa DTM w S4:eusathink:

DTM jest wersją limitowaną A4rek B7 z silnikiem 2.0TFSI. Tak samo zostało wypuszczone 250sztuk, np. na rynek angielski.

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

Niech Kopek07 się wypowie czy to A4 czy S4:whistling:

A co do recarosów to są :slina::slina::slina::slina:

No to widzisz, znowu nie doczytałeś, gdzieś coś zasłyszałeś ale nie wiesz do końca co i od razu wyskakujesz mi z :facepalm::facepalm::facepalm:

A to, że wypuścili 250DTM'ek na UK to też jest chyba bajka, każdy właściciel DTM słyszał coś o tej liczbie 250 ale nie wie dokładnie co i sobie wymyślili, że są tymi jedynymi...

ok. Juz się tak nie podniecaj ;) z tymi S4 miałeś racje, ale ze na UK wyszło 250sztuk DTM 2.0TFSI to nie bajka wiec sam doczytaj :wink:

---------- Post dopisany at 06:56 ---------- Poprzedni post napisany at 06:55 ----------

Sorry za OT

Opublikowano

fotele takie że aż sie mózg lasuje:slina:

Opublikowano
  • Autor

zaje....ale cena mnie rozwalila..

Opublikowano

A tak z ciekawości to ile

Opublikowano

A tak z ciekawości to ile

wyżej masz podaną 3000$

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

[/color]Witam wczoraj troche pomodzilem i tak to wyszlo; listewki s-line obklejone tasma przezroczysta

IMG_0002.jpg

<br /><br />

IMG_0004.jpg

<br /><br />

stickery na felge quattro w sumie nie zle wyglada;ps(tak mi sie wydaje innym sie moze nie podobac)

IMG_0006.jpg

<br /><br />

i auto w calosci;

IMG_0007.jpg

<br /><br />

IMG_0008.jpg

<br /><br />

nastepny maly modzik ktory sie szykuje to pakiecik oswietleniowy calego wnetrza,tablicy i swiatla wstecznego;

Audi B6 A4 Quattro 1.8T > Lighting > LED > ES#2215391 LED Interior Lighting Kit - B6A4LEDINT

Audi B6 A4 Quattro 1.8T > Lighting > LED > ES#2524008 LED Reverse Light Kit - 1156LEDREVKT

i to by bylo na razie chyba na tyle;Wesolych Swiat

---------- Post dopisany 04-04-2013 at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany 23-12-2012 at 14:20 ----------

dzisiaj zamowilem gecko quattro:banan:jak przyjdzie to sie pochwale, jak wyglada w aucie:decayed:

---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ----------

blinddeckel_a4_8e_gecko_quattro.jpg

Opublikowano

Te gecko to guzik czy zaslepka?

Sent from Rns-e 2010

Opublikowano

Piękna piękna piękna! Sam ją sprowadzałeś?

Opublikowano
  • Autor
Te gecko to guzik czy zaslepka?

Sent from Rns-e 2010

jest kilka opcjii tych guzikow....

Opublikowano

ooo super koniecznie napisz brałeś geckona z podświetelniem czerwonym może ?? zastanawiam się nad przyciskami bramy :naughty:

Opublikowano
  • Autor
ooo super koniecznie napisz brałeś geckona z podświetelniem czerwonym może ?? zastanawiam się nad przyciskami bramy :naughty:

Wzialem z czerwonym podswietleniem:hi:

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ----------

Piękna piękna piękna! Sam ją sprowadzałeś?

Nie sprowadzilem,auto jest w stanach:hi:

Opublikowano

to jak już będziesz miał proszę o fotki i relację :naughty:

Opublikowano
  • Autor
to jak już będziesz miał proszę o fotki i relację :naughty:

jak bede mial zalozone to dam foty,ale to pewnie troche potrwa,dzisiaj dostalem od nich e-mail,ze moje zamowieni jest dopiero w trakcie robienia,czyli wysla za kilka dni:kwasny:

zastanawiam sie jeszcze nad Bose

blinddeckel_a4_8e_bose.jpg

Opublikowano

no tak tylko co podepniesz pod Bose też nad nim myślałem ale co podpiąć :wink: