Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB ] audi ultra sport- DTM recaro,pamiec,el.roleta ,itd...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego zależy ile tam za niego dostaniesz.. u nas takie myślę realnie stoją po jakieś 40tys pln :wink4:

w ogóle świetnie się prezentuje :good:

troche dziwnie że pełny s-line a ma jasna podsufitkę ale może w Usa tak było :tongue4:

a fotele... w b7 na pewno mona było już dostać w USA fotele sport, a nie wiem jak było w b6 :no:

Opublikowano
  • Autor

wiem ze,w s4 od 2004 montowali recaro ale w b6 nie bo szukalem dosyc dlugo nawet te bogatsze wersje a4 mialy zwykle nalesniki..

Opublikowano

wiem ze,w s4 od 2004 montowali recaro ale w b6 nie bo szukalem dosyc dlugo nawet te bogatsze wersje a4 mialy zwykle nalesniki..

tak tak ale recaro to już inna bajka- ja mam na myśli "sport" które mają wysuwany ten odcinek pod kolana - w b7 były na pewno bo kolega ma taką z USA 2.0tfsi :wink4:

Opublikowano

Audik zajefajny. Strasznie podoba mi się kolor :cool1:.

PS: załatw mi robotę w USA :slina::blink::shocked:

PS2: a przypadkiem modele b6 nie kończyły się w roku 2004 :mysli:... 2005 to już chyba b7, albo się mało znam :good:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

ponoc maja zniesc wizy dla Polakow do usa :polew: a co do auta rok jest 2005,ale rok produkcji jest 2004 czerwiec.W stanch kazde auto wyprodukowane po polowie roku rejestrowane jest z data na rok przyszly...dziwne ale tak jest.

---------- Post dopisany 09-09-2012 at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2012 at 15:23 ----------

witam wszystkich;postanowilem ze nie bede sprzedawal swojego auta,a wyjazd do Polski odwolany,wchodzac co dziennie na forum widzac te zajefane fury o niczym innym nie myslalem jak! co by tu zrobic,zeby choc troche autko nabralo wygladu jak i wewnatrz i na zewnatrz,w sumie pakiet s-line juz jest wiec jak to mowia koledzy z forum male ryzanko;tak na poczatek lusterka s4 skladane,fotchrom full.

nowe_006.jpg

<br /><br />

nowe_001.jpg

<br /><br />

002.jpg

<br /><br />

nastepnie srodek;tunel z b7 z miejscem na dwa kubki

nowe_003.jpg

<br /><br />

lusterko srodkowe,fotochrom,kompas

nowe_002.jpg

<br /><br />

bluetooth q

nowe opony TOYO wielesezonowe+nowe tarcze i klocki kupione w aso

nowe_004.jpg

<br /><br />

no i jeszcze zastanawiam sie nad pakietem chrom,w sumie listwy dzwiowe juz zakupione duzo przytym roboty,a widzac zdiecie ktoregos kolegi z forum to mi sie odechcialy

DSC01664.jpg

<br /><br />

No i to bylo na tyle.

---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ----------

sory za jakosc zdiec,kiepski sprzet

Opublikowano
  • Autor

dziekowac,:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Rezasz w dobrym kierunku, do tego koloru moim zdaniem tylko i wyłącznie schwarz pakiet:wink: żadnych chromów

Opublikowano

ja bym teraz zaatakował w moc. 250+

Opublikowano
  • Autor

co do mocy to sie wacham,bo sa plusy i minusy a 170hp dla mnie wystarczy,a u ciebie grzes1150 jak jest z ta moca...

---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ----------

wlsnie dostalem wiadomosc od znajomego,ktory wie ze poluje na recaro,autko idzie do rozbiorki wiec jeszcze musze dogadac sie do ceny i chyba wezne siedzenia boczki i shifta jest to wersja limitowana 1of250;kilka fotek

img1824m.jpg

<br /><br />

img1817ss.jpg

<br /><br />

074_scaled_600_001.jpg

<br /><br />

564911_10150923199594162_1189198975_n.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Dla mnie rewelacja te fotele :jerk::jerk: sam bym się zamienił na moje czarne recarosy :decayed:

Opublikowano

to tera napisz co w nim jest ultra sport?

Opublikowano

to bierz tą b7 w całości, napraw będzie pięknie..a swoją spokojnie opchniesz :)

---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ----------

a jak nie to bierz wnętrze + carbony :)

Opublikowano

DTM S4 :slina::slina::slina::slina: Recarosy piękne

Opublikowano
DTM S4 :slina::slina::slina::slina: Recarosy piękne

Młody to nie S4:facepalm: To 2.0TFSI limitowana wersja DTM:wink:

Opublikowano

A jednak chyba S4 mądralo :wink:

DTM'y nie były limitowane, Tylko S4 DTM było 250 sztuk a ta jest jedna z tych 250 :wink::wink:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
to tera napisz co w nim jest ultra sport?

Ultra Sport w USA = S-line w EU

Autko przekozak, nad tymi Recarosami się nawet nie zastanawiaj , inaczej ja je wezme :)

Opublikowano
A jednak chyba S4 mądralo :wink:

DTM'y nie były limitowane, Tylko S4 DTM było 250 sztuk a ta jest jedna z tych 250 :wink::wink:

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Mlody nie ma wersji S4 DTM.... no chyba że wypuścili na Usa DTM w S4:eusathink:

DTM jest wersją limitowaną A4rek B7 z silnikiem 2.0TFSI. Tak samo zostało wypuszczone 250sztuk, np. na rynek angielski.

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

Niech Kopek07 się wypowie czy to A4 czy S4:whistling:

A co do recarosów to są :slina::slina::slina::slina:

Opublikowano

Drukuj stronę - [ALL B7] A4 DTM Edition

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

" Wersja DTM była dostępna tylko dla w/w wersji silnika w nadwoziu sedan. Wyjątkiem od tej reguły jest specjalna limitowana edycja S4 (B7) DTM licząca 250 sztuk, wyprodukowanych z okazji 25-lecia systemu quattro (dostępna tylko na rynku USA).":decayed:

Opublikowano

No dobra o USA S4 DTM nie wiedziałem:bag: ale 2.0TFSI DTM też były limitowane :wink: