moskal Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie, jakie polecicie sprezyny które obniżą auto o -30/-40 mm a za bardzo nie utwardzą auta.Są takie w ogóle????
TTom3k Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Chyba nie..bo skoro chcialbys obnizyc i miec dalej miekkie to bys walil kolami o nadkola
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 nie utwardza za bardzo. nie chodzi mi o to zeby w ogóle nie utwardzac tylko dac takie bardziej soft. przy 16" 205/55 jest jeszcze duzo miejsca miedzy nadkolem a kołem.spokojnie obnize o 30/40 i nie bedzie trzec. chodzi mi o firme która robi miekkie sprezyny.
verus Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 przy takim obniżeniu sprężyna musi być bardzo twarda
castor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Eibachy są najłagodniejsze bo troche mniej sztywne, jak jeździsz samemu to ok, jak w więcej osób to lepiej zaopatrzyć się np. w H&R
Przemo 78 Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Mysle ze co bys nie zalozyl to zawsze bedzie to twardsza srezyna takie prawo fizyki musi wychamowac zawieszenie na zdecydowanie krotszej drodze
Rekomendowane odpowiedzi