Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nowe M3 bedzie w 4 drzwiach tez?

Opublikowano

jest napisane F30 (czyli sedan) oraz F32 czyli Coupe, wiec tak bedzie w 4dzwiach jak E90M3 .

Opublikowano

Na amerykańskim forum piszą coś o zmianie nazewnictwa modeli. Nowa 3 Coupe ma być 4-series.

Co do silnika to ma być 3.2 z dwoma turbinami napędzanymi spalinami i elektrycznym kompresorem. Nie mogę się doczekać. No i ciekawe jaka będzie odpowiedź Audi na nowe M3.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W którym odcinku Top Gear było porównanie m3 z rs4 b8. Niestety audi przegrało

Opublikowano

W którym odcinku Top Gear było porównanie m3 z rs4 b8. Niestety audi przegrało

nie ma jeszcze RS4 B8 , wiec chodzilo Ci o B7 napewno . Ale skoro B8 RS4 ma wyjsc z wolnossakiem (ten co w RS5) no to nie wroze mu wiekszych szans, chyba ze nowe 3.0tri-turbo bedzie gorsze od swojego poprzednika.

Opublikowano

attachment.php?attachmentid=593449&stc=1&d=1318658627

:kox: :kox: :kox:

nowe 3 w mpaku

Clipboard01.jpg

Ciesze sie ze zeszli z wagi , i ze bedzie 2.0T 245koni :gwizdanie:

Opublikowano

Ręczny jest tradycyjnie zaciągany, mechanicznie. Myślałem, że elektryczny będzie w standardzie.

Opublikowano

Ręczny jest tradycyjnie zaciągany, mechanicznie. Myślałem, że elektryczny będzie w standardzie.

NO I BARDZO DOBRZE ! . po co Ci reczny elektryczny :gwizdanie: ? Dla mnie to jest kapa . Elektryczny to moze byc w 5er w 7er czy w A6/A6 ale w 3ce :naughty: :naughty:

p.s. swoja droga bylem swiadkiem jak koles zostawil a6 na rampie na 4 dni , przyjechal chcial odjechac i ... niestety reczny odmowil posluszenstwa. Sciaga reczny (elektryczny) a tu tii ti zaciski puszczaja i lapia spowrotem ... i d_upa :confused4: nie wiem jak to sie skonczylo . Za 2 dni auto tam nie stalo. Moze wkoncu puscil ,ale przy mnie z 40min probowal i nic .

Opublikowano

Wiem, że to problem jak się coś spieprzy. Po prostu myślałem, że BMW pójdzie za audi, które w B8 ma to w standardzie. Mi to również nie przeszkadza. :wink4:

Opublikowano

ciesze sie ze nie podazaja za tym standardem :wink4:

Szkoda ze deska bardziej przypomina 1er niz 5er. chociaz z drugiej strony 5er to juz jest 7er :decayed: .

F30 poki co mi sie bardzo spodobalo , poczekm na wersje Touring i coupe :decayed:

Najwiekszy plus to odchudzanie i motorownie :good: to 2.0T mozne namieszac przy wyborze i odsunac diesle na dalszy plan .

Opublikowano

2.0T ma 122.5KM z litra. Jeśli 335i nadal będzie mieć 306KM, to też będzie się mniej sprzedawać. W 335i powinni zrobić 350KM w serii.

Opublikowano

2.0T ma 122.5KM z litra. Jeśli 335i nadal będzie mieć 306KM, to też będzie się mniej sprzedawać. W 335i powinni zrobić 350KM w serii.

no 2.0T jest kozak ... czy ja wiem czy 335 bedzie sie slabo sprzedawac ? hmm mysle ze bedzie mialo moc 320 koni . Pozatym to R6 a nie R4 wiec zwolennikow bedzie mnostwo :decayed:

Opublikowano

Nie napisałem, że słabo tylko, że gorzej. Skoro z 2.0T wyciągną 120KM z litra to czemu 3.0T nie miało by mieć takiej wydajności. Sam mam R6 w drugim aucie i następne auto na pewno będzie 335i.

Opublikowano

Nie napisałem, że słabo tylko, że gorzej. Skoro z 2.0T wyciągną 120KM z litra to czemu 3.0T nie miało by mieć takiej wydajności. Sam mam R6 w drugim aucie i następne auto na pewno będzie 335i.

zwracam honor nie napisales "slabo" , ja sie przejezyczylem :)

no jak wyjdzie naprawde szybkie M3 to mysle ze podciagna do 340-350 tego R6 biTurbo.

Wiesz to chodzi tez o to zeby zachowac dystans... 335i musi byc zdecydowanie gorsze na papierze od M3 :decayed: .

Pozyjemy zobaczymy... Gdyby Audi nie wyskoczylo z 3.0TDI 313KM to BMW nie podciagnelo by swojego 35d do podobnych wartosci , woleliby zostac przy 306 , a tak musieli to zrobic zeby na papierze wygladaly tak samo. To taka gra :decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

K> U>R>W>A ja piertole :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ten przod :slina:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...