HaVoK Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o jakieś diodowe albo tuningowe to odradzam (pomijam już kwestię czy mi się podoba czy nie). Chodzi o jakość wykonania. Znajomy z osiedla ma w swojej A4 właśnie taki wynalazek z allegro i reflektory wyglądają jakby były cały czas umazane w jakiś szczochach- czytaj pożółkły i chrom odłazi płatami ze środka Możesz iść w strone zespolonych poliftów lub BIX od gwertego jak wspominał KOWI. ALBO! Jeden z kolegów miał w tych przedliftowych pomalowane wkłady na czarno i powiem szczerze że bardzo ładnie się prezentowało. I było inaczej niż mają (mamy ) wszyscy. Stwórz własny topic w dziale MOJA A4, wklej zdjęcia i napisz co chcesz zdziałać i popytaj co możesz zdziałać, żeby było dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o jakieś diodowe albo tuningowe to odradzam (pomijam już kwestię czy mi się podoba czy nie). Chodzi o jakość wykonania. Znajomy z osiedla ma w swojej A4 właśnie taki wynalazek z allegro i reflektory wyglądają jakby były cały czas umazane w jakiś szczochach- czytaj pożółkły i chrom odłazi płatami ze środka Możesz iść w strone zespolonych poliftów lub BIX od gwertego jak wspominał KOWI. ALBO! Jeden z kolegów miał w tych przedliftowych pomalowane wkłady na czarno i powiem szczerze że bardzo ładnie się prezentowało. I było inaczej niż mają (mamy ) wszyscy. Stwórz własny topic w dziale MOJA A4, wklej zdjęcia i napisz co chcesz zdziałać i popytaj co możesz zdziałać, żeby było dobrze Dokładnie tak zapodaj fotki auta w dziale "Moja A4" pokaż co masz i napisz co chciałbyś mieć a forum pomoże i doradzi bo w końcu po to jest forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spitfire90 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Dzięki dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 tylko nie czytaj tematów userów Moskal, Rafalekx, Rafalekx ma temat ??? a o czym on tam pisze ??? o ekojeździe ??? :kox: :kox: mój moze poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Zespolone albo bixy produkcji gwertego :gwizdanie: albo od mrogala jak bedzie chacial to juz w niedziele bedzie mogl odebrac bixy gotowe P&P, na zamkowym, w cenie ktora chcial wsadzic psu w dupe za laminaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Zespolone albo bixy produkcji gwertego :gwizdanie: albo od mrogala jak bedzie chacial to juz w niedziele bedzie mogl odebrac bixy gotowe P&P, na zamkowym, w cenie ktora chcial wsadzic psu w dupe za laminaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 uratowany montuj bixy z czarnym srodkiem, albo zainwestuj 20pln a czarny spray i dzialaj tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 zespolone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Weźcie to zamknijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 albo zmieńcie temat na "Doradzamy Spitfireowi90 jak Nie spaskudzić Auta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 albo zmieńcie temat na "Doradzamy Spitfireowi90 jak Nie spaskudzić Auta" kolega ma swój temat w "Moja A4" więc przenieście swoje opinie do tamtego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysycycki Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Oj chlopcy...przeciez na pierwszy rzut oka widac ze kolega robi was w chu*** Wymyslil sobie temat, ktory wiedzial ze bedzie powodowal oburzenie wsrod znawcow forum, i ma nie zla beke z was...Spitfire90 szacunek za pomysl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Oj chlopcy...przeciez na pierwszy rzut oka widac ze kolega robi was w chu*** Wymyslil sobie temat, ktory wiedzial ze bedzie powodowal oburzenie wsrod znawcow forum, i ma nie zla beke z was...Spitfire90 szacunek za pomysl :) Aleś odkopał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landryn86 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Cicho bo znowu się zacznie... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi