Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A5 CAH] Kolejny S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co a5 to a5:) zawsze mi sie podobało :decayed: Takie auto nie moze sie znudzic

Opublikowano

alu lustra przy tym kolorku wyglądają naprawdę fajnie :decayed:

Opublikowano

Jedrex, AVP ma mnóstwo ciekawych a5 na parkingach:naughty:

Opublikowano

dziś mijają dwa lata odkąd odebrałem A5tkę z Audi Zentrum Landshut... podobnie jak w zeszłym roku auto nie zawiodło mnie ani razu. żadnych dodatkowych wad auta nie zauważyłem. po dodaniu kilku koników auto odżyło i powoduje jeszcze większą radość na mojej twarzy. o dziwo jest to pierwsze auto, które naprawdę nie nudzi mi się aż tak bardzo po dwóch latach. nie przeczę, że przeglądam mobile patrząc na A6/A7 lub... poliftowe A5 Sportback :decayed: ale wtedy patrzę na moje auto i chęć zmiany przemija :grin: autem zaliczyłem między innymi tegoroczny zlot w Bukowinie, na trasie mnie nie zawiódł i nigdy nie stanął. tydzień temu jednak padł mi jakiś czujnik przy kolektorze ssącym i jak na razie go nie wymieniłem (nie znam numeru części :facepalm:), ale auto dalej śmiga. od zeszłego roku pokonałem 25 tys km, czyli w sumie przez 2 lata zrobiłem 40 tys. generalnie żadnych zastrzeżeń co do auta nie mam i dalej będę polecać A5 z tym motorem :good:

wykonane mody od 11.07.2012 do 11.07.2013:

-podświetlanie LED tablicy rejestracyjnej z A6 C7

-tylne lampy LED z modelu 2010

-ORI nakładki na pedały

-wizyta w R-Performance :kox:

parę modów jeszcze w głowie siedzi, zobaczymy jak dalej będzie z $$$ :decayed: planuję przede wszystkim kamerę cofania, tuner TV i jeśli znajdę (w dobrych pieniądzach) to IC od 3.0TDI + remap

Opublikowano
w temacie straszna bieda żadnych nowych modów nie ma :kwasny: póki co modzę swoje życie prywatne :grin: niedawno przeszła mi na forum okazja z IC od 3.0TDI, gdyby ktoś coś wiedział o jakiejś okazji (najlepiej), oczywiście w dobrym stanie to dajcie znać :decayed: za 2 tygodnie stuknie nam 2 lata z moim ukochanym A5 i co ciekawe w ogóle mi się to auto nie nudzi. jak było z poprzednim A3 to wiadomo.. niecałe 2 lata i pojawiło się A5 :wink: w rocznicę napiszę kolejne podsumowanie roku... a tymczasem z braku laku foto z mojej działki, robione wczoraj:

http://imageshack.us/a/img5/2293/75e2.jpg

tymczasem znowu po głowie zaczęła mi chodzić taka wizja..

http://imageshack.us/a/img845/2229/owny.jpg

lustra S5 + grill S5. o dziwo w przypadku grilla z S5 podoba mi się zarówno wersja czarna jak i chrom. no nic, trzeba myśleć :decayed:

Jędrek, wpakowałeś się do parku czy jakiegoś innego lasu, że też Cie nikt nie pogonił:decayed::wink:

Ładne auto, ale nieruchomość mi się bardziej podoba :wink:

Kolor mi leży, a jak modzisz życie prywatne to ciesz się coupe póki czas:kox:

Opublikowano

Jedrex, ja myślałem ze w AVP kupiłeś, ale oni tam tylko Porsche handlują.:wink: Bryka KOX, tylko dlaczego z silnikiem od traktora?:facepalm::decayed::wink:

Opublikowano
?..Bryka KOX, tylko dlaczego z silnikiem od traktora?:facepalm::decayed::wink:

:grin: No wiesz , jedni wola traktory , inni odkurzacze :wink:

Opublikowano
w temacie straszna bieda żadnych nowych modów nie ma :kwasny: póki co modzę swoje życie prywatne :grin: niedawno przeszła mi na forum okazja z IC od 3.0TDI, gdyby ktoś coś wiedział o jakiejś okazji (najlepiej), oczywiście w dobrym stanie to dajcie znać :decayed: za 2 tygodnie stuknie nam 2 lata z moim ukochanym A5 i co ciekawe w ogóle mi się to auto nie nudzi. jak było z poprzednim A3 to wiadomo.. niecałe 2 lata i pojawiło się A5 :wink: w rocznicę napiszę kolejne podsumowanie roku... a tymczasem z braku laku foto z mojej działki, robione wczoraj:

lustra S5 + grill S5. o dziwo w przypadku grilla z S5 podoba mi się zarówno wersja czarna jak i chrom. no nic, trzeba myśleć :decayed:

Jędrek, wpakowałeś się do parku czy jakiegoś innego lasu, że też Cie nikt nie pogonił:decayed::wink:

nieruchomość jest przepiękna, położona niedaleko Bydgoszczy (jakieś 15 km). dom z 1798 roku i "ogródek" ok 2,5 hektara :grin: co do modzenia życia prywatnego to Coupe raczej posłuży mi jeszcze sporo czasu, żadnego bobasa nie planuję jak na razie, za młody na to jestem :decayed:

Bryka KOX, tylko dlaczego z silnikiem od traktora?:facepalm::decayed::wink:

jeżdżąc prawie codziennie trasy diesel jest tańszym rozwiązaniem :wink: poza tym uwielbiam jazdę dieslem :kox:

o to, to! :decayed:

Opublikowano

Zawsze byłem przeciwnikiem diesla aż z czystej przekory i ciekawości kupiłem 3.0 Tdi. No i myślę, że teraz długo zostanę przy tych silnikach.

Opublikowano
3.0 Tdi. No i myślę, że teraz długo zostanę przy tych silnikach.
E tam, chlopskie gadanie:decayed: Ja tam bym wolal twoje stare wozidlo:wink:
Opublikowano
3.0 Tdi. No i myślę, że teraz długo zostanę przy tych silnikach.
E tam, chlopskie gadanie:decayed: Ja tam bym wolal twoje stare wozidlo:wink:

Za jakiś czas z pewnością do niego wrócę jako do drugiego samochodu. Jako rodzinny jest za mały. Chwilowo też nie stać mnie na utrzymanie obu i nie mam takiego garażu. Ale cel jest taki że to się zmieni i 3, 2 Q jeszcze do mnie wróci.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

To az tak dobrze ci sie jezdzilo 3.2 V6 ? z opini ludzi wynika ze lekko zmodzone 1.8T robi takie 3.2 do tego spalanie, pomijajac dzwiek silnika nie lepsza opcja 2.0TFSI + chip ? Nie wspominajac o S3 bo to raczej inna polka cenowa

Opublikowano

nieruchomość jest przepiękna, położona niedaleko Bydgoszczy (jakieś 15 km). dom z 1798 roku i "ogródek" ok 2,5 hektara :grin: co do modzenia życia prywatnego to Coupe raczej posłuży mi jeszcze sporo czasu, żadnego bobasa nie planuję jak na razie, za młody na to jestem :decayed:

Bryka KOX, tylko dlaczego z silnikiem od traktora?:facepalm::decayed::wink:

jeżdżąc prawie codziennie trasy diesel jest tańszym rozwiązaniem :wink: poza tym uwielbiam jazdę dieslem :kox:

o to, to! :decayed:

Wstaw jakieś zdjęcie tego domu, to mi zalatuje dworkiem, a tego typu nieruchomości są na moim celowniku:wink:

Tylko cholera nie teraz bo nie mogę żony przekonać, że to dobry kierunek :facepalm::decayed:

Uparła się, że ok jak będzie miała oprócz tego normalny dom, no to nie będę walczył z rynkiem, we wrześniu ruszam z budową:decayed:

Opublikowano

tylko mi się nie wyświetla to, co Młody napisał?

Opublikowano

Teraz jest OK?

Opublikowano

Podstępnie,ale osiągną swój cel.....

.....prezes napisał w jego wontu:grin:

Opublikowano
Te Jędrkowy, słyszałem, że nie masz co rezać, paCZ jakie fotele

RECARO AUDI - VW - SEAT - SKODA | eBay

nie ten kolor... zresztą na wakacje trzeba pojechać, a nie fotele wymieniać :decayed: a tak poważnie to może w przyszłym roku.. jeśli auto zostanie ze mną :whistling:

Teraz jest OK?

Ok :hi:

Podstępnie,ale osiągną swój cel.....

.....prezes napisał w jego wontu:grin:

ciiiii :decayed:

Opublikowano

Mi sie też wcześniej coś zesrało i się nie wyświetlało ale już ok :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...