Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A5 CAH] Kolejny S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smiejecie sie a tu trza szybko do WRC pisać i do 99% forum że nie ma co rezać bo,kto to później Kupi :polew::doh: :doh:

Opublikowano
Po co inwestować taką kasę skoro to nie ORi stan z fabryki ? wszystko dołożone ?

Kto by nie sprawdził po VIN wyjdzie że było grzebane coś, Ori to ori - tak jak wyszło z fabryki nie powinno być nic ruszane.

P.S weźmiesz tyle co z Niemca - (cofnięty) - nikt teraz nie patrzy na dokładki lecz na cenę... ja wolę kupić młodszy z gorszym wyposażeniem którego i tak nigdy nie będziesz używał na co dzień

Inwestowanie w auto mija się z celem, pamiętaj za każdy rok masz parę tyś. mniej

masz racje!

dobrze gada,po co wydawać kasę na cos,co jest niepotrzebne:whistling:

Xantir,widzę,ze lubisz uświadamiać ludzi,wykonaj kolejną misje,słuchaj,przykukaj sąsiada,czy zjadł dzisiaj kolacje,jeżeli tak,ty nie jedz,jutro rano wpadnij na niego "przypadkiem" i zapytaj czy jadł kolacje,odpowie,ze tak,wiadomo,wtedy zapytaj czy srał,jak powie,ze srał,powiedz mu "Ha,wydales kasę na cos,co zamieniles w gowno",możesz go wysmiac,krótki,acz glosny,śmiech myśle wystarczy,następnie wyciagnij z karmany 10zl i jebnij szydercze "FRAJER!",możesz mu uświadomić ekonomię życia,w której widzę jesteś mistrzem,mówiąc "za chwile śniadanie,w mym ręku pojawi sie kolejna dycha",jebnij mu blache w czółko i finito:naughty:

mistrz :polew::polew::polew:

Opublikowano
Po co inwestować taką kasę skoro to nie ORi stan z fabryki ? wszystko dołożone ?

Kto by nie sprawdził po VIN wyjdzie że było grzebane coś, Ori to ori - tak jak wyszło z fabryki nie powinno być nic ruszane.

P.S weźmiesz tyle co z Niemca - (cofnięty) - nikt teraz nie patrzy na dokładki lecz na cenę... ja wolę kupić młodszy z gorszym wyposażeniem którego i tak nigdy nie będziesz używał na co dzień

Inwestowanie w auto mija się z celem, pamiętaj za każdy rok masz parę tyś. mniej

masz racje!

Xantir,widzę,ze lubisz uświadamiać ludzi,wykonaj kolejną misje,słuchaj,przykukaj sąsiada,czy zjadł dzisiaj kolacje,jeżeli tak,ty nie jedz,jutro rano wpadnij na niego "przypadkiem" i zapytaj czy jadł kolacje,odpowie,ze tak,wiadomo,wtedy zapytaj czy srał,jak powie,ze srał,powiedz mu "Ha,wydales kasę na cos,co zamieniles w gowno",możesz go wysmiac,krótki,acz glosny,śmiech myśle wystarczy,następnie wyciagnij z karmany 10zl i jebnij szydercze "FRAJER!",możesz mu uświadomić ekonomię życia,w której widzę jesteś mistrzem,mówiąc "za chwile śniadanie,w mym ręku pojawi sie kolejna dycha",jebnij mu blache w czółko i finito:naughty:

Nie no za ta wypowiedz to wielki szacun sie nalezy :thumbup1: dobrze powiedziane :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

masz racje!

miszcz! :drunk:

Opublikowano

Cały czas nie mogę wyjść z podziwu ,że matka ziemia płodzi jeszcze takie "okazy":facepalm::wallbash::shock3:
Opublikowano

mnie sie zdaje ,że sie sami sieją :whistling:

---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

:decayed:

Opublikowano

Xantir - nowym idolem forum a4...

Xantir - napisz jeszcze to na forum evo i subaru... zdobędziesz istnę wręcz popularnośc... niczym handlarz Mirek:)

Opublikowano

w każdym temacie pisze o gazie i serii , Pan pracujący "jak sam powiedział" w korporacji i może raz w miesiącu zatankować benzynę do pełna bo na gazie to biedota lata a jak na benzynę nie stać to nie kupuj audi, poczytajcie jego posty

Opublikowano

masz racje!

Ku.wa to jest dobre :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

a jak blondi gratis to już by było:kox::decayed:

taka eSka wystarczająco ogołoci portfel przy tankowaniu - wrażenia też zapewni jak blondi, więc skoro nie widać różnicy - po co przepłacać? :guma:

Opublikowano

nie wiem co bardziej może ogołocić... s5 czy kobieta... chyba jednak obstawiłbym kobiete :)

już tak nie bój się tego 4.2 to tylko ~18 w mieście i około 11 w trasie.... ;) ale coś za coś... ładne i ładnie brzmiące ale drogie w utrzymaniu czy klekot: tani w utrzymniu ale nie brzmi za bardzo ;)

Opublikowano
nie wiem co bardziej może ogołocić... s5 czy kobieta... chyba jednak obstawiłbym kobiete :)..........

ja też :wink::decayed:..............po a5 wiesz czego się możesz spodziewać :grin:

Opublikowano

...Rozumiem, że jeździsz jeszcze na fabrycznym oleju bo to profanacja zmieniać coś co wyszło z fabryki , opon też nie wymieniałeś bo ori to ori. Dobry jesteś gościu. :)

Sorry za OT, ale ciężko się powstrzymać.

Opublikowano

blondi już jest, ale fajniejsza niż ta ze zdjęcia :wink: jeździ prawie codziennie jako pasażerka.. nawet Jej pozwoliłem 2 razy poprowadzić, a co! :decayed:

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ----------

odgrzewam kotleta :decayed: w piątek miał miejsce drobny jubileusz:

nbhx.jpg

trzeba sprzedawać bo się niedługo rozsypie, w końcu to 2.0TDI :grin::grin::grin:

Opublikowano

blondi już jest, ale fajniejsza niż ta ze zdjęcia :wink: jeździ prawie codziennie jako pasażerka.. nawet Jej pozwoliłem 2 razy poprowadzić, a co! :decayed:

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ----------

odgrzewam kotleta :decayed: w piątek miał miejsce drobny jubileusz:

http://imageshack.us/a/img844/4879/nbhx.jpg

trzeba sprzedawać bo się niedługo rozsypie, w końcu to 2.0TDI :grin::grin::grin:

Pisałem Ci już bier moje padło :grin:

Opublikowano

chciałbym :decayed: ale "trochę" mnie nie stać :thumbdown: natomiast takie 3.0TDI bym chętnie przygarnął :jerk: do grudnia powinno mi się wyjaśnić czy A5 zostaje czy idzie zu verkaufen :wink:

Opublikowano

Jędruś - możesz mi na PW podesłać fotki Waszego A6C6 na feldze 19" - mieliście zawieszenie 1BE, czy 1BV że spytam na wstępie? Jak Staruszek wytrzymywał jazdę na kole 255/35 R19?

Opublikowano

Golec Orkiestra to Twoje Audi. Zawsze dla 2.0 TDI szła bidota, no ale niestety coś za coś tanio da się takowe kupić.

Jakbyś miał kupić Oryginalne S-line z 2.7 lub 3.0 to byś wydał duuużo więcej.

Ogólnie cięzko ci bedzie to sprzedać, bo przerobione to na nie wiadomo co, trabant z gwiazda na masce.

Po VIN wyjdzie golasek a to co dołożone to nigdy pewności nie ma że Oryginalne i najlepszej jakości.

P.S Nie bój się krytyki - forum i twoj post nie sluzy tylko do pochwał etc, forum jest apolityczne i każdy ma prawo oceniać tak jak to jest.

Ja osobiscie bym takie A5 nie kupił, po pierwsze mocno w nim grzebano - może wypadek a po drugie motor w tym siedzi jeden z najgorszych z palety A5 no i bez Q

Pozdro i Nie przejmuj się

Opublikowano
Golec Orkiestra to Twoje Audi. Zawsze dla 2.0 TDI szła bidota, no ale niestety coś za coś tanio da się takowe kupić.

Jakbyś miał kupić Oryginalne S-line z 2.7 lub 3.0 to byś wydał duuużo więcej.

Ogólnie cięzko ci bedzie to sprzedać, bo przerobione to na nie wiadomo co, trabant z gwiazda na masce.

Po VIN wyjdzie golasek a to co dołożone to nigdy pewności nie ma że Oryginalne i najlepszej jakości.

P.S Nie bój się krytyki - forum i twoj post nie sluzy tylko do pochwał etc, forum jest apolityczne i każdy ma prawo oceniać tak jak to jest.

Ja osobiscie bym takie A5 nie kupił, po pierwsze mocno w nim grzebano - może wypadek a po drugie motor w tym siedzi jeden z najgorszych z palety A5 no i bez Q

Pozdro i Nie przejmuj się

matka wie, że ćpiesz? :doh:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...