MeRa Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 MAM ZAMIAR KUPIC ENGEL AYES NAPISZCIE CZY BEDE MUSIAL COS MODYFIKOWAM OBECNIE MAM VALEO NA H4 AUDI Z 97 AVANT http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=130151257
ono Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Stary czemu krzyczysz na nas ? (CAPS LOCK ) platiniumm ma w swojej bryce coś takiego jak dobrze pamiętam , zagadaj do niego
Nasti Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 chlopie te lampy to lipa zobacz ta fotke http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3e970b32c0431f31.html swiatlo masakra ta fota jest zrobiona w domu na scianie na drodze jest jeszcze bardziej do bani
MAJKI Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Ja mam w swoim założone firmy FK ale są dzielone czyli kierunki mam osobno tak jak w starych lampach. Jestem zadowolony autko lepiej sie prezentuje i lampki lepiej świecą w nocy. Koszt 980zł
MeRa Opublikowano 27 Września 2006 Autor Opublikowano 27 Września 2006 ale kicha na maxa sadzac po tej fotce .... podajcie jakies namiary na lampki ale takie gdzie niemusialbym nic modyfikowac z gory dzieki
Gość zdeniu Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 swiatlo masakra ta fota jest zrobiona w domu na scianiena drodze jest jeszcze bardziej do bani jak większość rzeczy na rynku wtórnym upiekszających nasze niunie - lipa MeRa, szukaj Valeo nic więcej
Szewczenko7 Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 tylko i wylacznie valeo a nie jakies podrobki nic tak dobrze nie pasi jak tylko valeo
bolek Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 No z tego co widziałem to FK bardzo ładnie świecą :roll:
Gość rob Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 ja mam FK, i nic nie przerabiałem
Gość Murzyn Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 Kezor ma engele i swieca lepiej niz moje ori valeo (po 2 ifcie)
pet3r Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 Kezor ma engele i swieca lepiej niz moje ori valeo (po 2 ifcie) jakiej firmy sa swiatelka Kezora?
Gość rob Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 jakiej firmy sa swiatelka Kezora? Sonar, no chyba że się mylę
bolek Opublikowano 29 Września 2006 Opublikowano 29 Września 2006 Sonar, Nie mylisz sie Ale czy SONAR jest lepszy od FK ??Napewno jest tańszy link do Sonarów http://allegro.pl/item130844898_lampy_nowe_audi_a4_95_99_clear_angel_eyes_.html jade w poniedzialek oglądnąć i ponegocjować cene - może kupie A tu do modelu 99-00 http://allegro.pl/item128772699_reflektory_nowe_audi_a4_clear_99_00_soczewka_.html Troszke tańsze :roll: I jeszcze pytanko jaki kolor do mojego Zielonego Ogóra -Black Angel czy Silver Angel?? co polecacie ? Aha.ROB gosc z tego sklepu cos mówił przez phona ze jest szansa u nich zalatwic te dymione lampy do tyłu :smile: wszystko bede wiedzial w poniedzialek
Szewczenko7 Opublikowano 29 Września 2006 Opublikowano 29 Września 2006 I jeszcze pytanko jaki kolor do mojego Zielonego Ogóra -Black Angel czy Silver Angel?? co polecacie ? ja mam ten sam kolor co Ty i mam ori valeo to jezeli chcesz podrobki to silver angel :mrgreen:
bolek Opublikowano 29 Września 2006 Opublikowano 29 Września 2006 mam ori valeo Chyba chciales napisac : Mam ori valeo i jak chcesz miec lepsze swiatło i lepszy wygląd to bierz silver angel dzieki
Flaha Opublikowano 29 Września 2006 Opublikowano 29 Września 2006 Panowie, dużo zabawy ze zmianą ori lamp na te: http://allegro.pl/item130844898_lampy_nowe_audi_a4_95_99_clear_angel_eyes_.html ? Pytam, bo nie bardzo kumam jesli chodzi o elektrykę
Szewczenko7 Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Chyba chciales napisac : Mam ori valeo i jak chcesz miec lepsze swiatło i lepszy wygląd to bierz silver angel dzieki ori valeo sa o wiele ladniejsze w przeciwienstwie do tych angel eyes mowi Ci
bolek Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 ori valeo sa o wiele ladniejsze w przeciwienstwie do tych angel eyes mowi Ci Mi sie bardziej podobaja Angele,a pozatym nie bede sie bawił w jakies cięcia błotników,w dodatku pasowałoby grill do tego zmieniac i maske,więc olewam przeróbki na 99
Pikuś Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Mi sie bardziej podobaja Angele,a pozatym nie bede sie bawił w jakies cięcia błotników,w dodatku pasowałoby grill do tego zmieniac i maske,więc olewam przeróbki na 99 Ale bez sensu gadasz, to tak samo jak zmienisz na inne to tez by pasowalo maske od czego innego zalozyc. :twisted: Gril raptem sie rozni iloscia chromu, a maska spryskiwaczami. :mrgreen:
bolek Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Ale bez sensu gadasz Tak a pozniej wieśniaki przy sprzedazy bedą oglądac i nagle 96 jest na nowej lampie itp.i gadanie ze bite siakie i owakie ,a tak to stare wrzuce przed sprzedaniem a Angele sprzedam na forum :razz: Pozatym nie wiem czy zauważyłes PIKUŚ co napisałem ale nie chce mi sie ciąć błotników i jakos kostek przerabiać-mam co robić :twisted: Pozatym może mi sie coś innego podobać ?????????????????????????????? Zapomniałem na tym forum nie może
Rekomendowane odpowiedzi