Dibo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 A przy tych lampkach FK dzielonych nic nie trzeba dłubać typu cięcia błotników? Tylko przy zespolonych musisz rezać błotniki
khmok Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 ale na forum juz jest kilka instrukcji ,takze nie wydaje sie to strasznie trudne. jedyny problem to elektryka ,ale pracuje w salonie chryslera i mamy tam kilku zdolnych magikow
khmok Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 heh. wszystko w aucie moge zrobic ,ale do elektryki mam dwie lewe rece zamiast engel eyesow moze sie zapalic audika
Dibo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Spróbuj sam, najwyżej jak się zakopiesz to pytaj na forum. Zawsze ktoś Ci pomoże
khmok Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 moze masz racje kiedys musi byc ten pierwszy raz. a jak mi sie uda to jaka bedzie satysfakcja
Dibo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 moze masz racje kiedys musi byc ten pierwszy raz. a jak mi sie uda to jaka bedzie satysfakcja Tak trzymać
khmok Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 a do czarnego koloru proponujecie bardziej czarne , czy srebrne ???? kilka dni temu napisalem post do tego linka co mi podales z pytaniem czy tamte FK sa jeszczez w kolorze czarnym dostepne i echo znowu zespolonych czarnych FK nie ma na allegro i zastanawiam sie ,czy nie odpuscic i nie kupic srebrnych
ykk Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ja bym poczekal.. Teraz i tak bedzie zima snieg i sol wiec tylko sie podniszcza.
Dibo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 ykk dobrze mówi. Narazie zapotrzebowanie na takie rzeczy się zmniejszyło. Widać to patrząc na ilość aukcji na allegro. Jak zmieniałem w lecie lampki to było dużo aukcji z tymi FK zespolonymi czarnymi. Poczekaj do wiosny, napewno się pojawią
khmok Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 mowicie ??? kucze ,a ja juz sie tak napalilem :/ nie wiem czy uda mi sie wstrzymac do wiosny
Dibo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ale za to na wiosnę będziesz miał upragnione lampki Jak Ci się tak śpieszy to zadzwoń do ludzi co handlują na allegro innymi kolorami FK. Może mają czarne lampki i Ci wystawią jak ich poprosisz.
Piotrek21150 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam jak mam takie i jestem bardzo zadowaolony lampki sa wyje...chane :> http://moto.allegro.pl/item500165973_lampy_reflektory_audi_a4_94_98_dayline_black.html
Dibo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam jak mam takie i jestem bardzo zadowaolony lampki sa wyje...chane :> http://moto.allegro.pl/item500165973_lampy_reflektory_audi_a4_94_98_dayline_black.html Zdecydowanie nie
Piotrek21150 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 hmm a dlaczego uwazasz że nie???
taktuś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam jak mam takie i jestem bardzo zadowaolony lampki sa wyje...chane :> http://moto.allegro.pl/item500165973_lampy_reflektory_audi_a4_94_98_dayline_black.html i tak trzymać każdy modzik zrobiony w swojej cieszy, mnie się podobają, szacuneczek za odwagę
Dibo Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 hmm a dlaczego uwazasz że nie??? Było wiele razy o tym na forum. Przede wszystkim to Sonary więc kiepsko świecą. Zrób zdjęcia w nocy i wrzuć na forum Do tego takie lampy nie pasują do stylistyki B5.
khmok Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 ktos tam cos pisal o agrotuningu [br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 16:36_________________________________________________a z tymi lampkami Dibo chyba jednak zaczekam do wiosny. mam wazniejszy wydatek - wtryski. myslalem ,ze jest tylko do przestawienia cisnienie ,ale okazalo sie ,ze sprezyny i koncowki do wymiany ,a zestaw naprawczy po 450 zl na wtrysk takze jade zmienic na nowe ,a pozniej kupie wodke i sie spije sam w domu
Dibo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 To Cię spotkał wydatek Jakby co pisz bliżej wiosny jak już będziesz miał pieniążki na lampki to coś znajdziemy
Piotrek21150 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 [quotByło wiele razy o tym na forum. Przede wszystkim to Sonary więc kiepsko świecą. Zrób zdjęcia w nocy i wrzuć na forum Do tego takie lampy nie pasują do stylistyki B5. e] No tak sonary ale mam juz poraz drugi sonary i jestem zadowolony świeca super, a miałem lampy zwykłe i w dodatku jedna była ciemna druga jasna wiec postanowiłem je zmienic a mogłem wybrac miedzy tymi zwykłymi a tymi z ringami . wydaje mi sie ze te z ringami to bardziej na wiazuje to do BMW, i zle mi to sie kojarzy Audi z lampami a'la BMW. hmm nie ciekawie. a lampy devil nawiazuja do Audi. i powiem ze nawet pasuja czarne auto i lampy typu black.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi