Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++] Caractere Avant by junior_tdi [SPRZEDANA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja golasa za 600zł widziałem, a za kompletnego wołał 850zł, chciałem go wkleić żeby inni przy kasie może łykneli ale wieczorkiem już nie było tej aukcji, jak świerza bułeczka poszedł :)

Junior jak tam gwint? wiosna już za oknami prawie a Ty kurz z pudełka ścierasz :naughty:

Opublikowano

Ja golasa za 600zł widziałem, a za kompletnego wołał 850zł, chciałem go wkleić żeby inni przy kasie może łykneli ale wieczorkiem już nie było tej aukcji, jak świerza bułeczka poszedł :)

Junior jak tam gwint? wiosna już za oknami prawie a Ty kurz z pudełka ścierasz :naughty:

no można trafić zderzaki od eSy w śmiesznych pieniądzach, jak sprzedający się nie zna :cool1: a gwint wpadnie, spokojnie :) poczekam spokojnie jak ta yebana sól z dróg zejdzie trochę... teraz mam na głowie wyminę dwumasa na jednomasa + sprzęgło + założyć wtryski + FMIC jakoś sprytnie orurować + turbo + program :kox:

Opublikowano

po co jednomas :no: jak szybko go załozysz tak szybciej wrócisz do dwumasa :gwizdanie:

Opublikowano

po co jednomas :no: jak szybko go załozysz tak szybciej wrócisz do dwumasa :gwizdanie:

aż taka kicha? wszyscy chwalą zmianę na jednomas...

nie wiem kto taki, ja tam tylko widze jak kazdy wraca do dwumasa :wink4: spytaj mrogala jaki to dobry wynalazek przy zmodzonym silniku :wink4:
Opublikowano

kup dwumase z awxa, tarcze daj radzikowi i bedzie gitarra
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

piertolą że głowa mała od G60 nie pasuje do wzdłuznego AFN :hi: pozatym co to ma dać, chyba tylko redukcje kosztów, wytrzymałosć??, o czym mowa, tak samo pada jak sprzegło dwumasy jak auto zdłubane, na nowym seryjnym sprzegle przy 350nm spokojnie pojezdzisz długo, najlpeiej zapodac AWXa i mieć spokój i komfort jazdy

Opublikowano

piertolą że głowa mała od G60 nie pasuje do wzdłuznego AFN :hi: pozatym co to ma dać, chyba tylko redukcje kosztów, wytrzymałosć??, o czym mowa, tak samo pada jak sprzegło dwumasy jak auto zdłubane, na nowym seryjnym sprzegle przy 350nm spokojnie pojezdzisz długo, najlpeiej zapodac AWXa i mieć spokój i komfort jazdy

Opublikowano

Opublikowano

Dzięki za info, Pany, a jaki jest koszt wymiany na sprzęgło AWX? Rozumiem, że potrzebuję Dwumasa z AWX, docisku sprzęgła, łożyska oporowego, coś jeszcze?

Opublikowano

dwumas moze być od AFN, sprzegło pasuje

Opublikowano

Napatrzyłem się jak wszyscy powoli grzebią auta na wiosnę i postanowiłem też coś pogrzebać - wrzuciłem Recaro do środka - narazie dwa przednie fotele, plan mam taki, żeby w piątek uporać się z gwintem i kołem :kox:

Opublikowano

No to ambitnie :thumbup1: jak sobie pomyśle, że to tyle pier%*nia w bagażniku :facepalm: ale człowiek jak spojrzy na ukończone dzieło (nic nie stuka nie puka) to jakoś o tym zapomina.

Opublikowano

Dzisiaj zawiozłem do Lakiernika maskę (w zeszłym sezonie pies mi zatańczył break'a na masce zostawiając rysy praktycznie do podkładu) i zderzak S4, w piątek odbieram pomalowane, a do piątku zostaną wymienione wszelkie gumy w zawieszeniu, wpadnie gwint, KAT out no i to chyba tyle... może uda mi się jeszcze kierunki US z przodu zrobić i w końcu boosta założyć :):decayed:

Opublikowano

widzę że idziesz ostro z modami te Recorsy jakie masz, materiał czy skóra ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...