karol24 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja golasa za 600zł widziałem, a za kompletnego wołał 850zł, chciałem go wkleić żeby inni przy kasie może łykneli ale wieczorkiem już nie było tej aukcji, jak świerza bułeczka poszedł Junior jak tam gwint? wiosna już za oknami prawie a Ty kurz z pudełka ścierasz
junior_tdi Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja golasa za 600zł widziałem, a za kompletnego wołał 850zł, chciałem go wkleić żeby inni przy kasie może łykneli ale wieczorkiem już nie było tej aukcji, jak świerza bułeczka poszedł Junior jak tam gwint? wiosna już za oknami prawie a Ty kurz z pudełka ścierasz no można trafić zderzaki od eSy w śmiesznych pieniądzach, jak sprzedający się nie zna a gwint wpadnie, spokojnie poczekam spokojnie jak ta yebana sól z dróg zejdzie trochę... teraz mam na głowie wyminę dwumasa na jednomasa + sprzęgło + założyć wtryski + FMIC jakoś sprytnie orurować + turbo + program
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 po co jednomas jak szybko go załozysz tak szybciej wrócisz do dwumasa :gwizdanie:
junior_tdi Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 po co jednomas jak szybko go załozysz tak szybciej wrócisz do dwumasa :gwizdanie: aż taka kicha? wszyscy chwalą zmianę na jednomas...
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 po co jednomas jak szybko go załozysz tak szybciej wrócisz do dwumasa :gwizdanie: aż taka kicha? wszyscy chwalą zmianę na jednomas... nie wiem kto taki, ja tam tylko widze jak kazdy wraca do dwumasa spytaj mrogala jaki to dobry wynalazek przy zmodzonym silniku
M.Arrkadiusz Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Tu takie małe info odnośnie tego tematu :gwizdanie: http://forum.gazeta.pl/forum/w,20,128026881,,kolo_jednomasowe_zamiast_dwumasowego.html?v=2
M.Arrkadiusz Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Tu takie małe info odnośnie tego tematu :gwizdanie: http://forum.gazeta.pl/forum/w,20,128026881,,kolo_jednomasowe_zamiast_dwumasowego.html?v=2
mrogal Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 po co jednomas jak szybko go załozysz tak szybciej wrócisz do dwumasa :gwizdanie: aż taka kicha? wszyscy chwalą zmianę na jednomas... kup dwumase z awxa, tarcze daj radzikowi i bedzie gitarra
mrogal Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 po co jednomas jak szybko go załozysz tak szybciej wrócisz do dwumasa :gwizdanie: aż taka kicha? wszyscy chwalą zmianę na jednomas... kup dwumase z awxa, tarcze daj radzikowi i bedzie gitarra
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Tu takie małe info odnośnie tego tematu :gwizdanie: http://forum.gazeta.pl/forum/w,20,128026881,,kolo_jednomasowe_zamiast_dwumasowego.html?v=2 piertolą że głowa mała od G60 nie pasuje do wzdłuznego AFN pozatym co to ma dać, chyba tylko redukcje kosztów, wytrzymałosć??, o czym mowa, tak samo pada jak sprzegło dwumasy jak auto zdłubane, na nowym seryjnym sprzegle przy 350nm spokojnie pojezdzisz długo, najlpeiej zapodac AWXa i mieć spokój i komfort jazdy
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Tu takie małe info odnośnie tego tematu :gwizdanie: http://forum.gazeta.pl/forum/w,20,128026881,,kolo_jednomasowe_zamiast_dwumasowego.html?v=2 piertolą że głowa mała od G60 nie pasuje do wzdłuznego AFN pozatym co to ma dać, chyba tylko redukcje kosztów, wytrzymałosć??, o czym mowa, tak samo pada jak sprzegło dwumasy jak auto zdłubane, na nowym seryjnym sprzegle przy 350nm spokojnie pojezdzisz długo, najlpeiej zapodac AWXa i mieć spokój i komfort jazdy
junior_tdi Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Dzięki za info, Pany, a jaki jest koszt wymiany na sprzęgło AWX? Rozumiem, że potrzebuję Dwumasa z AWX, docisku sprzęgła, łożyska oporowego, coś jeszcze?
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 dwumas moze być od AFN, sprzegło pasuje
junior_tdi Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Napatrzyłem się jak wszyscy powoli grzebią auta na wiosnę i postanowiłem też coś pogrzebać - wrzuciłem Recaro do środka - narazie dwa przednie fotele, plan mam taki, żeby w piątek uporać się z gwintem i kołem
karol24 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 No to ambitnie jak sobie pomyśle, że to tyle pier%*nia w bagażniku ale człowiek jak spojrzy na ukończone dzieło (nic nie stuka nie puka) to jakoś o tym zapomina.
junior_tdi Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 Dzisiaj zawiozłem do Lakiernika maskę (w zeszłym sezonie pies mi zatańczył break'a na masce zostawiając rysy praktycznie do podkładu) i zderzak S4, w piątek odbieram pomalowane, a do piątku zostaną wymienione wszelkie gumy w zawieszeniu, wpadnie gwint, KAT out no i to chyba tyle... może uda mi się jeszcze kierunki US z przodu zrobić i w końcu boosta założyć
seba1-2 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 widzę że idziesz ostro z modami te Recorsy jakie masz, materiał czy skóra ??
Rekomendowane odpowiedzi