seba1-2 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 a bo nie widze to są te od ciebie tak??
junior_tdi Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 Tak Tak, szukałem jakiś czas materiałowych w jakiś ludzkich pieniądzach a tu nagle Krystyna jak grom z jasnego nieba.. JEB! no i są materiały Recaro
karol24 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Adrian a co Ty tak nic nie robisz przy avancie? gdzie są zdjęcia z gwintem? z 18? już wiosna a tu nic się nie dzieje
junior_tdi Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 Adrian a co Ty tak nic nie robisz przy avancie? gdzie są zdjęcia z gwintem? z 18? już wiosna a tu nic się nie dzieje nie no coś tam się dzieje, w poniedziałek mi odboje przychodzą do gwintu, bo brakowało do tylnych amorów, zderzak od eSy już polakierowany, maskę przy okazji mi lakiernik prysnął, bo pies mi w zeszłym roku przecież Pasa Noble qr** zatańczył na masce :/ i jaja mi wyszły przy montażu zderzaka dzisiaj bo ślizgi od Esy nie podeszły, odboje muszę przerobić albo kupić od eSy. także w poniedziałek powinny być patelnie na skręconym gwincie, także postaram się jakieś foty wrzucić walczę też z drugą skarbonką, z motorkiem, bo też powoli do sezonu trzeba szykować ---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:08 ---------- a, no i w tym tygodniu postoje USA wyrezałem z przełącznikiem w kabinie, w razie jakiejś kontroli czy coś
junior_tdi Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 dzisiaj wpadł wreszcie letni setup -18stki i gwint, doszła też zgrabna chromowana dwururka, wywalony katalizator i wpadły nowe końcówki drążków, bo stare już pukały. Jutro dokręcę gwint jak należy (bo trochę mi przód przyciera nawet na minimalnych nierównościach i wrzucę foty
Michał Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 popraw przy okazji pierwszego posta, bo fotki nie są podlinkowane i nie da się ich powiększyć
junior_tdi Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 popraw przy okazji pierwszego posta, bo fotki nie są podlinkowane i nie da się ich powiększyć oko oko, zaraz to ogarnę. Po zmianie forum chyba się tak porobiło?
junior_tdi Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Małe przygotowania do sezonu... Gwint wstępnie ustawiony - narazie troszkę wysoko, bo opony za bardzo nie pozwalają na więcej, najprawdopodobniej wpadną 215/35 żeby można jakoś zdrowo auto położyć a póki co: jakość zdjęć nie powala, bo nie potrafię wyregulować aparatu, który pożyczyłem do fotek...
Kowi87 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Wyszło jak rok temu na moim VT:kox: To mówisz ze 215 nie pozwala na nizej, jakie masz ET:eusathink: Te tylne LEDy daja rade
junior_tdi Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Wyszło jak rok temu na moim VT:kox:To mówisz ze 215 nie pozwala na nizej, jakie masz ET:eusathink: Te tylne LEDy daja rade dokładnie, jak na VT, tak jak chciałem może da trochę niżej ale to jest max co mogę opuścić, biorąc pod uwagę codzienne średnie 130 przebytych kilometrów... a co do ledów to fakt, dają radę, jak kupowałem to bałem się że będzie trochę odpust ale jednak jest spoko
Iverson Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 nooooo witamy w Battalionie ---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:15 ---------- a te lady to skąd sie bierze - fajne
junior_tdi Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 no cześć! LEDy z alledrogo: http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-avant-94-01-led-red-white-i2159189553.html - mam takie, tylko z czarnym środkiem, a na allegro zostały tylko z białym....
junior_tdi Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 Dzisiaj wpadła kiera S4 weekend mam wreszcie wolny od szkoły, także zajmę się wnętrzem
karol24 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Fajnie teraz wszystko wygląda dużo pier^$nia przy tych USach z przełącznikiem muszę i ja swoje autko pstryknąć bo jest już letni setup i zmiana w wyglądzie a nie ma kiedy.
junior_tdi Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Opublikowano 24 Marca 2012 Fajnie teraz wszystko wygląda dużo pier^$nia przy tych USach z przełącznikiem muszę i ja swoje autko pstryknąć bo jest już letni setup i zmiana w wyglądzie a nie ma kiedy. w sumie to nie dużo... mi pomógł ten temat: http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?186934-ALL-Kierunkowskazy-przednie-w-stylu-ameryka%F1skim ważna sprawa - przełącznik na 2 niezależne obwody elektryczne no i przeprowadzenie kabli do kabiny przez ECU i tyle chyba resztę masz w wątku. Dawaj dawaj te foty na letnim ---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 13:34 ---------- Mała dzienna sesja - miejsce to samo co w zeszłym sezonie, auto to samo, nawet koła te same a mimo wszystko trochę inaczej i jakieś w locie:
karol24 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Teść elektryk, szwagier elektryk ale co do czego i tak bym pewnie sam rezał wszystko poczekamy zobaczymy, może mnie wena najdzie
junior_tdi Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Opublikowano 24 Marca 2012 Teść elektryk, szwagier elektryk ale co do czego i tak bym pewnie sam rezał wszystko poczekamy zobaczymy, może mnie wena najdzie :grin: :grin: :grin: ja z wykształcenia też elektryk
Rekomendowane odpowiedzi