jozek726 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 a moje zdanie to te lampy sa w cipkę :jerk: nagraj jakis filmik jak działają dzięki tak jak pisałem wyżej, na początku myślałem że będzie odpust ale jednak robią robotę ściemni się trochę za oknem to nakręcę film ok to czekam na film
junior_tdi Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 lotka jest fajna jak ma się relingi są gusta i guściki ale dzięki za opinię
aju Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 ps co to za lampa z tyłu? allegro czy coś? daj linka
junior_tdi Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 hehehe allegro, tyle że wersja smoked był 1 komplet, teraz zostały tylko KLIRY - stronę albo dwie wcześniej poczytaj, bo kilka razy już podawałem link. zaraz wrzucę film, bo nagrałem jak świecą. ---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:56 ---------- a nie jednak są świeże jakieś Smołki http://allegro.pl/lampy-tylne-diodowo-led-audi-a4-b5-94-00-avant-r-s-i2216742353.html ---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:00 ---------- Nudząc się dodałem też muzykę. Jakość jest jaka jest, lepsza nie będzie bo nie mam czym nakręcić http://www.youtube.com/watch?v=tjj79mE4ANg
aju Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 nawet "cza" sprzedać parę części i lampy kupić
junior_tdi Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 z okazji rozpi3rdolenia przeze mnie jedej z opon auto dostało tyczasowy setup letni - oridżinalne 16 cali, na których auto przyjechało do kraju zeszłego roku ehh...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 a tak w ogóle co zrobiłeś z oponą, bo to chyba nie zwyłky kapieć
junior_tdi Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 a tak w ogóle co zrobiłeś z oponą, bo to chyba nie zwyłky kapieć przebiła się (mała dziurka) ale byłem na takim odcinku trasy że nie mogłem od razu zjechać i musiałem z jakieś 100m przejechać bez powietrza... więcej chyba nie muszę tłuumaczyć boki opony obecnie jak galareta
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 a tak w ogóle co zrobiłeś z oponą, bo to chyba nie zwyłky kapieć przebiła się (mała dziurka) ale byłem na takim odcinku trasy że nie mogłem od razu zjechać i musiałem z jakieś 100m przejechać bez powietrza... więcej chyba nie muszę tłuumaczyć boki opony obecnie jak galareta i takie akcje motywuja mnie do szukania zapasu:whistling:
junior_tdi Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 a tak w ogóle co zrobiłeś z oponą, bo to chyba nie zwyłky kapieć przebiła się (mała dziurka) ale byłem na takim odcinku trasy że nie mogłem od razu zjechać i musiałem z jakieś 100m przejechać bez powietrza... Więcej chyba nie muszę tłuumaczyć Boki opony obecnie jak galareta i takie akcje motywuja mnie do szukania zapasu:whistling: amen!
Siwy2411 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 furka zacna, zmiany kontretne, daj alufelgi srodki w czarny polysk i wtedy ranty w polerke. i jakos do mnie nie przemawiaja tylne lampy ale kwestia gustu
Szamek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Avancior elegancior żadnych relingów nie zakładaj:decayed: dobrze lecisz z tematem. W Gostyninie macie jakieś spoty? Chętnie bym obejrzał furę z bliska bo nie mam daleko:wink:
junior_tdi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Avancior elegancior żadnych relingów nie zakładaj:decayed: dobrze lecisz z tematem. W Gostyninie macie jakieś spoty? Chętnie bym obejrzał furę z bliska bo nie mam daleko:wink: no właśnie nie mamy a ja ogólnie często w Kutnie bywam, także jak tylko serducho auto dostanie to będzie można zwołać jakiegoś spota
Szamek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 W Kutnie też bida ze spotami jestem z Krośniewic, ale tutaj to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać a co tam będzie siedziało?
junior_tdi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 W Kutnie też bida ze spotami jestem z Krośniewic, ale tutaj to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać a co tam będzie siedziało? to samo - AFN tyle że z suszarką AWX i pewnie wtryskami 216 jak tylko zrobię auto to się zgadamy od Kutna do Krośniewic za***ista traska więc nie będzie problemu
junior_tdi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 program też będzie? raczej nie inaczej
Szamek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 jak ogarniesz wszystko to się chwal:decayed:
MaxsteRR Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Łażą za mną takie ledy jak głód za aktorami w reklamie danone'a Tylko niestety cena jest większa niż jogurtu Przyślij mi jedną na przymiarkę
Rekomendowane odpowiedzi