Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czarne Cock Ringi :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem podzielić się z wami koledzy moim nowym modem, są nim czarne emblematy Audi. Znaczek z przodu jest pomalowany podkładem do plastiku a potem czarnym matem, a tył to nowy znaczek audi tez w czarnym macie. Zapraszam do oglądania.

obraz003df.jpg

obraz006ih.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miałoby by to sens gdybyś zrobił to samo z chromowaną ramką grilla a tak to :(

Opublikowano

Tak, jak przedmówca. W połączeniu z chromami :thumbdown:

Opublikowano

Albo całość na czarno (znaczki, fele, lampy, kierunki......) albo nic, także jest ok ale działaj dalej :good:

Opublikowano

Dobrze Ci wyszło w sumie ale jak mówią koledzy lepiej całość było, ale jak Tobie sie podoba to :good:

Ja u sieibie planuje caly gril przegni pomalowac w czarny mat + ten w dolnej dokładce zderzaka a znaczek zostawic seryjny jak myślicie będzie gut ? Myśle też nad oklejeniem tego folią żeby jak coś można zdjąć ale nie wiem jak mi to wyjdzie... Generalnie chetnie kupił bym drugi grill do testowania :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jestem w trakcie malowania tych ramek tylko czekam aż przestanie padać deszcz ( Irlandia kraina deszczowców)

Update

Już pomalowane prezentuje się znakomicie później wstawię zdjęcie pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Czy czy ringi/ramki trzeba jakoś matowć/szlifować, czy wystarczy tylko (najlepiej jaki?) podkład do plastiku??

Dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Witam

Czy czy ringi/ramki trzeba jakoś matowć/szlifować, czy wystarczy tylko (najlepiej jaki?) podkład do plastiku??

Dzięki

Pozdrawiam

witam ramki lekko matowiłem papierem sciernym i potem podkład do plastiku potem pare warstw czarnego matu w sprayu tak samo znaczek audi z przodu a tylny kupilem na ebay z USA za 12$ z przesyłką :)

Opublikowano

cock ring kojarzy mi się z jakimiś nakładkami na penisa, tak po za tematem :polew:

Opublikowano

cock ring kojarzy mi się z jakimiś nakładkami na penisa, tak po za tematem :polew:

:polew: :polew: :polew: Też mi się to skojarzyło z jakimis pierścieniami na pałę :decayed:

Brak słów :)

Czekamy na foto jak wyglada teraz przód , jak juz ramka grila tez jest czarna

Opublikowano
  • Autor

Nazwałem temat tak dlatego ze moj kolega z pracy mowi do mnie : "Co ty masz takie Czarne te znaczki Audi wygladaja jak Cock Ringi?" hehe a zdiecia prosze bardzo

bfe14b2cba01df3am.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chyba lepiej by to wyglądało gdybyś pomalował samą ramke grilla a znaczek OOOO został by w chromie,

ale to tylko moje zdanie :gwizdanie:

Opublikowano

chyba lepiej by to wyglądało gdybyś pomalował samą ramke grilla a znaczek OOOO został by w chromie,

nie tylko Twoje zadnie takie jest :)
Opublikowano

nie tylko Twoje zadnie takie jest :)

yep :) racja.

Czym malować tą ramkę grilla ?

iconslave, jakiego używałeś podkładu i jakiego lakieru ?

Opublikowano
  • Autor

podkładem do plastiku, ale lipa jest bo od kamieni odpryskuje

Opublikowano

ja dalem czarny mat a na to bezbarwny matowy i trzyma..nie będzie tak odpryskiwać .

Opublikowano

a matowiłeś chrom przed lakierowaniem ?????

Opublikowano

Koniecznie trzeba zmatowić ten chrom i to solidnie. Daj dobry nawet spray akrylowy i będzie się trzymało ładnie. U mnie jeździ już tak prawię rok i nie ma śladu ale wiadomo ori to nie jest więc trwałość zależy od tego jak jeździsz, ile i gdzie :)

• 1 rok później...
Opublikowano

chyba lepiej okleić ringi czarnym carbonem od 3M trzyma się i zero odprysków od kamieni.

Opublikowano

Gril malowany specialnym podkładem do chromu, potem lakier i się trzyma jak na razie już kilka miesiecy

DSC_0010.jpg

DSC_0009.jpg