Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dziś na forum zarejestrował się 70'cio tysięczny user :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ilu to obdarowało swój ukochany klubik w głosowaniu ? :polew:

Nie robiliśmy tak nachalnego namawiania do głosowania jak to robili inni. Niektóre kluby wysyłały po kilkanaście maili z prośba o głosy. A zresztą ten konkurs to był jeden wielki przekręt. Jak zobaczyłem kto jest w pierwszej dziesiątce to odpuściłem i tak też zrobiło kilka dużych klubów. Tak więc olać Ałto Śfiat. Za ubiegłoroczny konkurs dyplom wysłali nam na maila :polew: :polew: :polew: :polew:

spokojnie :>

ceny Audi idą w dół, ofert przybywa, liczniki TeDeIków stoją w miejscu, to niebawem dobijemy do 100k...

a naiwnych nie brakuje :doh1:

Opublikowano

To teraz ten szczęśliwiec każdemu stawia :kox:

:rolleyes::good:

nawet jakby miał tylko przybić piątkę każdemu aktywnemu urzytkownikowi to musiał by mieć trochę wolnego :wink4::naughty:

Opublikowano

a ilu to obdarowało swój ukochany klubik w głosowaniu ? :polew:

Nie robiliśmy tak nachalnego namawiania do głosowania jak to robili inni. Niektóre kluby wysyłały po kilkanaście maili z prośba o głosy. A zresztą ten konkurs to był jeden wielki przekręt. Jak zobaczyłem kto jest w pierwszej dziesiątce to odpuściłem i tak też zrobiło kilka dużych klubów. Tak więc olać Ałto Śfiat. Za ubiegłoroczny konkurs dyplom wysłali nam na maila :polew: :polew: :polew: :polew:

spokojnie :>

ceny Audi idą w dół, ofert przybywa, liczniki TeDeIków stoją w miejscu, to niebawem dobijemy do 100k...

a naiwnych nie brakuje :doh1:

:polew: :polew: :polew::good: :good:
Opublikowano

200 góra 300 osób stale sie udziela

reszta czyta albo spi.....

Opublikowano

nawet jakby miał tylko przybić piątkę każdemu aktywnemu urzytkownikowi to musiał by mieć trochę wolnego :wink4::naughty:

:bicz3:

Opublikowano

:embarrassed:, sorki :gwizdanie:

Opublikowano

:embarrassed:, sorki :gwizdanie:

spox

to jest dobre... jak i cała seria :polew:

Opublikowano

to dlaczego jak się wejdzie na użytkowników jest podana liczba 67498 w sumie

Opublikowano

Ponieważ 2466 kont nie zostało aktywowanych po rejestracji :wink4: A tak w ogóle wszystkich kont od początku istnienia klubu zostało założonych 71521 :)

Opublikowano
:good: no ładna liczba
Opublikowano

Ponieważ 2466 kont nie zostało aktywowanych po rejestracji :wink4: A tak w ogóle wszystkich kont od początku istnienia klubu zostało założonych 71521 :)

i wszystko jasne :hi:

Opublikowano
:good:
Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Haha jaka klasa taka wartość gazjetki ;) już nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłem gazetę motoryzacyjną bo było coś ciekawego :mysli:

Ładny wynik nie ma co :evil: na moim ex forum skodovki wprowadzili dodatkowo, dobrą według mnie rzecz tj. user który przez 3miechy jest nieaktywny robi OUT !! :good:

Opublikowano

Nieaktywny - tak mi się zdaje jeśli nie wchodzi na forum :hi:

Opublikowano

Myślę ,że marec-ki'iemu bardziej chodziło o usera ,który założy konto i tyle go widzieli :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...