voxan69 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 :> Gość podszedł poważnie do sprawy sama głowa cobry na lewarku dodaje pewnie z pięć koni
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Niestety ale idiotów w naszym kraju nie brakuje nie tylko w naszym. kurcze nie mógł się wyżyc na bmc-e? jedno jest pewne koles wie jak na siebie zwrócic uwagę
taktuś Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 miałem kiedyś taką osiemdziesiątkę jedyną modyfikacją u mnie była zmiana przednich kierunków na białe :mysli:na jednej z fotek widać fizyczne zabezpieczenie pedałów( klamra na dole, nakładka z góry i wszystko zapinane kłódką) też miałem taką klamrę w latach 90-tych na wyjazdach zawsze zapinałem klamrę :polew:zawsze miałem brudne kolana
T-żółw Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Chyba też sobie tak jebne środek ... wypas zacznij od pedalów..płomienie są za***iste i w pytę ogólnie bryka
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Żółwik... to Ty zmieniles ostatnio bryke, wiec bierz sie za jakies solidne rezańsko
slaweq Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Kasy chłopina w bryke troche włozył... no ale dramat
Gość bibon Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 ;( :sick3:Pomyślcie co on mógłby zrobić z RS.
Gość ZeeBee Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 taką twórczośc jakoś się określa, nieprawdaż??? coś dla Tede tak Musashi taką twórczość nazywa się paździerzem Ma chłopina gust
Nowak_zg Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 albo agro tuning ;D lub wiejski tuning jak kto woli
bratpit Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 Niestety ale idiotów w naszym kraju nie brakuje nie tylko w naszym. kurcze nie mógł się wyżyc na bmc-e? jedno jest pewne koles wie jak na siebie zwrócic uwagę prosze cie nie każdy właściciel Bm dablju jest takkim wjeśniakiem :polew:
Gość ZeeBee Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 A może tym samochodem jeździ syn sołtysa lub jakiś zespół który gra na weselach np. Skafandry z Beszyc, Brontozaury z Kamenycy a może Trubadurzy i Blaszaki
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Chyba też sobie tak jebne środek ... wypas Hehe w zolci bedzie wygladac bardziej agressive No i z 10 kucy dojdzie
taktuś Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 jakby ją spuścić do Wisły, mogła by być yellow submarine
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Tyle plastyku to H*J wi czy by na dno poszła!!??
Gość ZeeBee Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Tyle plastyku to H*J wi czy by na dno poszła!!?? Iverson rozśmieszyłeś mnie teraz do łez tym tekstem aż sam do siebie się śmieje
podecho Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 ha ha ha co to ma być ?? lepiej będzie jeszcze na żółtych alusach i emulsją szyby pomalować :polew:
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 do kompletu zółte spaliny, okulary, ....i żółte papiery
Rafaell Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 prosze cie nie każdy właściciel Bm dablju jest takkim wjeśniakiem kolega tak pisze bo sam ma teraz BMW ale popieram go, ponieważ też miałem poprzednio takie autko a raczej nie stroiłem go wieśniackimi spojlerami.
Rekomendowane odpowiedzi